Sveikas, daiļās! Pirms pāris gadiem kosmētikas tirgū parādījās Travalo līdzi nēsājamie uzpildāmie smaržu flakoni. No vienas puses ērti un praktiski, bet no otras - mani vienmēr mulsināja fakts, ka flakonu pēc lietošanas nevar attīrīt. Sanāk, ka katram aromātam jāpērk jauns flakons, vai arī dabūsi smaržu miksli, kas ne obligāti būs patīkams. Bažas ir pagātnē, jo tagad ir pieejams Reload uzpildāmais smaržu mini sprejs.
 
Uzpildāmais "Mini - Spray" - aromātu flakons ir ideāli piemērots ceļošanai. To var uzpildīt ar visām smaržām un individuāli pielāgot savam stilam, pateicoties ģeniālajai sistēmai ar maināmajiem vāciņiem.
 
Pēc būtības tas ir tāds pats uzpildāmais flakons kā iepriekšminētais Travalo, tikai Reload līdzi nāk arī piltuvīte, ja nu ir vēlme iepildīt smaržas, kam nav sava spreja, vai, ja smaržu "galviņu" nevar noņemt. ar Santu pirms kāda gada ņemamies ar pārnēsājamo smaržu flakonu pildīšanu vienkārši smidzinot smaržas konteinerī. Teikšu tā, neērti un smaržas nonāk arī visur apkārt. Piltuve tomēr ierobežo proces "zudumus". 
Vēl viens super-duper-uber bonuss ir attīrošais kārtridžs Cleansing Refill. Pateicoties tam, flakonu var attīrīt, ja vēlies izmantot citu aromātu. Vai nav ģeniāli? Tas vēl nav viss. Reload ir pieejami arī populārākie aromāti mini (5ml) formātā, kas radīti, lai tos ievietotu flakonā (diemžēl, atsevišķi pirkt un pilnvērtīgi izmantot mini versijas, laikam, īsti nevarēs).
 
Bildē ir redzamas Givenchy π un Boss Ma Vie. Smaržas-mazulīši maksā tikai 5 € un iekšā ir arī 5 atlaižu kupons smaržu 50 ml iepakojumam ByReload mājaslapā un Douglas veikalos. Ļoti atvainojos, nenoturējos, lai neielikto šo attēlu:
Reload flakons, attīrošais sprejs, mini aromāti ir pieejami Douglas veikalos un interneta veikalā. Turpat ir pieejami arī flakonu vāciņi (kas ļauj personalizēt flakonu pēc savas gaumes), šiem "vāciņiem" ir ļoti dažādas cenas, bet, manuprāt 25-50 € par "vāciņu" ir stipri pa šerpu. 
Es jau notestēju Reload flakonu ārzemju ceļojumā un esmu ļoti apmierināta.

Cenas:
Mini sprejs uzpildāmais flakons 19.95
Attīrošais kārtridžs 4 €.
Mini aromāti (5ml) 5 €.  
Dažāda dizaina "vāciņi" 9.95 - 49.95 €.