Teksts latviešu valodā ir zemāk :)
Hello Gorgeous! Long and dark winter evenings make me feel tired and sometimes I feel so exhausted that I don`t really want to do anything :( So today I am going to share with you my winter mood enhancers. I divided my mood enhancers in two categories: first - makes me forget about winter, and second on opposite makes ma enjoy winter days :) Let`s start with "Forget about winter" products:
Stenders Northern Peppermint body scrub and mild soap help me to restore strength after a long working day. Valuable natural oils and butters soften my skin. Feel the refreshing peppermint essential oil embrace you in pleasant frostiness!
L`Occitane Verbena shower gel makes me think of summer in French Provence. Irresistible citrus scent and irresistible summer feeling.
TheBodyshop Sweet Lemon shower gel also reminds me of summer. Fresh citrus scent on the skin after using this product is exactly the same as the scent after using L`Occitane Verbena shower gel. So TBS Sweet Lemon is a good (and also cheaper) alternative :)
And now "Winter mood" products: 
Ambersense Cofee body scrub - lovely Latvian product. Not oily and makes me feel very cosy :) The scent of coffee is just incredible. Amazing winter delight :)
Attirance Chocolate shower gel is very mild and is especially made for very dry skin. I would not say that this shower gel smells like chocolate - for me it is more like sweet and tiny bit spicy scent. But still very nice to use it in winter :)
TheBodyshop Chocomania body scrub have very strong (and little bit synthetic) chocolate aroma. Love love love this scent! But the product should contain more exfoliating grains and could be not so oily :) I think thin this one should be best used by girls with very dry skin and strong chocolate addiction :)
And last but not least: OgaOga Forest Delight. OgaOga are natural handmade cosmetics coming form Lithuania. Forest Delight is body butter made of natural ingredients only. The main ingredients are shea butter and blackberries! It smells like natural blackberries (freshly picked and not like blackberry jam). As it is natural product it does not absorb to the skin immediately but moisturizes my skin very well. I can spend a lot of time just smelling a tin of the Forest Delight :)
Sveikas, daiļās! Ziema ņem savu un aukstos vakaros man negribas darīt neko citu, kā tikai sēdēt pie kamīna ar labu grāmatu rokās. Līdz ar to rakstiņi blogā parādās retāk :( Centīšos laboties :) Šodien pastāstīšu par kosmētikajām lietām, kas man palīdz atgūt spēkus, sakārtot prātu an atgūt labu garastāvokli tumšos ziemas vakaros. 
Sākšu es ar produktiem, kas man liek aizmirst par ziemu:
Stenders Piparmētras sāls skrubis un Stenders Piparmētru šķidrās ziepes palīdz atgūt spēkus pēc garās darba dienas. Piparmētru ēteriskā eļļa mazina nogurumu, apskaidro domas, rosina uztveres un koncentrēšanas spējas. Ziepes nesausina ādu, savukārt, skrubis lieliski attīra un mitrina ādu, neatstājot ķēpīgu eļļas kātriņu uz ādas. Protams, pēc lietošanas nedaudz eļļas paliek uz ādas, bet kā jau teicu - eļļas nav daudz un nepatīkamas emocijas tā neizsauc. Turklāt āda smaržo pēc piparmētrām (bet neuzbāzīgi :) Pieejams Stenders veikalos un internetveikalā.
L`Occitane Verbenas dušas želeja man asociējas ar vasaru Francijas Provincē. Kad māsa atveda suvenŗus no saulainās Grieķijas uzreiz iemīlējos Anne Semonin Exotic Verbena dušas želejas smaržā (bet, diemžēl, šis suvenīrs nebija domāts man :( Latvijā Anne Semonin produktus man neizdevās atrast un par šo faktu biju ļoti bēdīga :( Toties ieraugot verbenas dušas želeju L`Occitane klāsta divu domu nebija - jāķer ciet :) Turklāt, pudelīte ir dizegan smuka, līdz ar šānu dušas želeju var pasniegt ka nelielu dāvanu draudzenei vai mammai :) Pieejams Stockmann un feelunique.
TheBobyShop Sweet Lemon dušas želeja man arī asociējas ar vasaras saulainām dienām :) Tieši šī dušas želeja ir mana vīra iemīļotākais dušas produkts, līdz ar to vannaistabā gozās 750 ml iepakojums :) Citrusaugļu aromāts - kav var būt labāks? Jāsakam ka smarža, kas paliek uz ādas pēc Sweet Lemon lietošanas ir identiska smaržasi, kas paliekuz ādas pēc L`Occitane Verbenas dušas želejas lietošanas :) Pašam produktam smarža tomēr nav tik ineteresanta, ka L`Occitane produktam, bet šī ir lieliska (turklāt arī krietni lētāka) aletrnatīva.Piiejams TBS veikalos un internetveikalā.
Nakošie produkti, manuprāt, ir kā pretstats iepriekšējiem. Proti, ļauj izbaudīt ziemas priekus :) 

Ambersense Kafijas ķermeņas skrubis liks justies tik pat omulīgi, ka uzvelkot siltu džemperi :) Kafijas aromāts ir apburošs, bet pats skrubis nav taukains un lieliski attīra ādu. Turklāt, tas nesatur SLS, un ir bagātināts ar augstvērtīgām eļļām (jojobas un makadamijas riekstu), kam piemīt dziedinošs efekts, sastāvā esošie dabiskie antioksidanti veicina ādas atjaunošanos, baro un uzlabo tās struktūru. Pieejams veikalos Abra, dbdaba, Ambersense mājaslapā.
Attirance Šokolādes dušas želeja ir ļoti maiga ādai. Es teiktu, ka vismaigākā no visām dušas želejām, ko esmu lietojusi. Es neteiktu, ka tā izteikti smaržo pēc šokolādes, drīzāk pēc saldumiem. Ražotājs apgalvo, ka dušas želeja atver poras, izvada toksīnus, vienlaicīgi dziļi un intensīvi mitrinot. Par toksīniem neko nevaru pateikt, bet kā jau teicu, produkts ir ļoti maigs. Lielisks Latvijā ražots produkts :) Izcils pāris kopā ar Ambersense kafijas skrubi :) Peejams ekoveikaliņos, dbdaba, Attirance mājaslapā
TheBobyShop Chocomania ķermeņa skrubis tiešām, smaržo pēc šokolādes :) Es pat teiktu, ka nedaudz uzbāzīgi :) Skrubējošo daļiņu varētu būt varāk un arī taukaina plēvīte uz ādas pēc tā lietošana varētu būt plānāka, toties, smarža izcila. Produkts patiks izteikti sausas ādas īpašniecēm ar tieksmi uz šokolādi :) Piiejams TBS veikalos un internetveikalā.
Avon Afrikas šī sviesta pēdu un elkoņu krēms smaržo pēc vaniļas un karameles. Lietoju krēmu visam ķermenim pēc baseina apmeklējuma, jo krēms labi mitrina ādu un AHA skābes izšķīdina ādas atmirušas šūniņas. Un es smaržoju pec gardumiņiem :) Pieejams pie Avon izplatītājiem.
Kā saka angļi: last but no least: Oga Oga Meža gardums ir barojošs ķermeņa sviests, kura nosaukums runā pats par sevi. Meža gardums ir dabīgs produkts, līdz ar to neiesūcas momentā, toties lieliski mitrina sausu ādu. Smaržo pēc mellenēm (bet svaigām, nevis melleņu ievārījuma). Es varu visu vakaru vienkārši sēdēt un ostīt Meža Garduma burciņu :) Priecē pieticīgs produkta sastāvs: ekoloģiska basijas eļļa (šī sviests), mellenes, mandeļu eļļa, augu glicerīns, ēteriskās eļļas maisījums. Vai redzēji ķermeņa sviestu ar tik īsu sastāvu? :) Piiejams ogaoga.lv