Hello gorgeous! Today I’m reviewing new mascara by Maybeline The Rocket Volume Express. Yes, yes the one with very bright and eye catching packaging. It has large platic brush with short and thin bristles, which gives you that plumped up volume look. The formula is wet, but in one week it dries and gives better result than during first uses. One coat is nice for everyday look, but two and up coats can make you look like you are wearing false lashes. It does clump lashes a little bit if you apply more than one coat. 
Mascara does not smudges during the day and it is easly removeable with make up remover. Scroll down to see the mascara effect on my eyes :)
Overall – Im pleased with this mascara because it does what it tells! 

Sveikas, daiļās! Šodien dalīšos savos iespaidos par jaunāko maybelline tušu - The Rocket.
Pieņemu, ka tušai tāds nosaukums (raķete) ir dots tās tūbiņas formas dēļ, kas tiešām nedaudz atgādina raķeti. Pati tūbiņa ir ļoti koša un veikalā noteikti pievērsīs uzmanību, taču atzīšos godīgi – man šis iepakojums nepatīk, jo atgādina kaut ko lētu.
Smarža tāda pati kā pārējām Maybelline tušām – neuzkrītoša un nav tik atbaidoša, ka būtu jābaidās to uzklāt tik tuvu acīm.
Šī ir viena no retajām tušām, kurai ir gumijas birstīte un kura man patīk, jo parasti dodu priekšroku dabīgo sariņu birstītēm. Forma nedaudz atgādina Max factor false lash effect tušu, kas iznāca pirms vairākiem gadiem (arī tā tuša man ļoti patika). Pati birstīte ir resna ar īsiem sariņiem.Par konsistenci jāsaka to pašu, ko par smaržu – tāda pati kā citām Maybelline tušām. Ja tā nav pirmā tuša no Maybelline, ko taisies iegādāties, tad, ticamākais, saproti, ko ar to biju domājusi. Pirmajā reizē atverot tā ir ļoti mitra – uzklājot uz skropstām jāpagaida brīdis, līdz tā izžūst un var samirkšķināt acis, nebaidoties, ka virs un zem acīm paliks melns tušas vēdeklis. Taču jau pēc nedēļas tā nedaudz pažūst un nav nekādu problēmu.
Par efektu jāsaka – wow! Jau ar vienu kārtu skropstas tiešām kļūst kuplākas – biežākas un garākas. Kad uzklāju vairāk kā vienu kārtu, tad izskatās, ka esmu uzlikusi mākslīgās skropstas! Nevar teikt ka skropstas galīgi nesaķep un kamoliņi neveidojas. Uzklājot vienu kārtu tā arī ir, bet ja ar vienu kārtu neesi apmierināta, tad būs vien cītīgi jāpiestrādā, lai kamoliņi neveidojas.
Maybelline Rocket Volum
Noturība ir ļoti laba, spiežu pēc tā, ka tuša nesmērējas un dienas gaitā nepārvēršos par pandu :D Neskatoties uz to, ka noturība ir ļoti laba, tušu noņemt ir ļoti vienkārši. Visi līdzekļi, kurus lietoju pirms tam arī tagad tika galā ar savu pienākumu un uz acīm nepalika nekādas tušas pēdas.  
Ieteicama pārdošanas cena -7,19 Ls
Esmu sapratusi, ka nevaru tušu pienācīgi novērtēt pirmajā uzklāšanas reizē -  man svarīgi pavadīt ar to nedaudz laika,  iepazīties tuvāk un tikai tad varu sākt veidot stabilas uzticības pilnas attiecības :D ar to es gribēju teikt, ka šī tuša pārbaudījumu ir izturējusi, un es ar to esmu ļoti apmierināta.
Vai esi izmēģinājusi šo tušu? Kāda ir tava mīļākā Maybelline tuša?