Hello gorgeous! Today I will show you Cream Blush by Bourjois. I have shade #03 Tender Rose. It is warm apricot rose with silver shimmer (not frosty). It stays in all day and blends just amazingly (see swatches). Love it!

Sveikas, daiļās! Salīdzinoši nesen veikalu plauktos parādījās jauns produkts no Bourjois, ko gaidīju ar lielām cerībām (pēc daudz pozitīvām atsauksmēm no ārzemju blogiem). Tas ir Bourjois krēmveida vaigu sārtums.
Ieraugot sārtumus veikalā, gribēju ņemt visus četrus pieejamos toņus, bet, veselais saprāts, tomēr, uzgavilēja. Man ir daudz vaigu sārtumi :) Tāpēc izvēlējos vienu toni, kas ir #03 Rose Tender.
Sārtumam ir izteikta gēlveida tekstūra, kas uz ādas pārvēršas pūderī (kā angliski saka - gel to powder). Sārtums lieliski iztušējas un turas vietā visu dienu. Mazliet vairāk tieši par Tender Rose:
Tender Rose ir silts rozā tonis ar aprikožu apakštoni un pamanāmiem sudraba mirdzumiem. Pateicoties mirdzumieņiem uz vaigu kauliem veidojas izgaismojuma efekts.

Uz ādas:
 Iztušējot:
Vaigu sārtums man ļoti patika. Jāpiebilst, ka līdzīgas tekstūras vaigu sārtuma manā kolekcijā vēl nebija. Citi krēmveida sārtumi veidu "mitro" finišu, kas rada sajūtu, ka sārtums līdz galam "nenosēžas", bet Bourjois ir pilnīgi savādāks. Iesaku vismaz aiziet aplūkot un pačamdīt sārtumus veikalā :)
Zinu, ka rudenī parādīsies krēmveida vaigu sārtumi arī Chanel (kam ir kopīga ražotne ar Bourjois). Interesanti, vai sārtumi būs līdzīgi?
Sārtumu pirku Stockmann. Cena ap 9 ls.
Vai jau mēģinājāt šo vaigu sārtumu? Kā patika?
P.S. par šo sārtumu (un tieši tādā pašā tonī) ir atsauksme arī skaistuma dienas grāmatai.