Artdeco Color Lip Shine lipstick review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Ziemā manas lūpas kļūst īpaši sausas un bez balzamiem vai treknām lūpu krāsām vienkārši neiztikt. Lūpu krāsu lauciņā pēdējā laika visforšākais atklājums viennozīmīgi ir Artdeco Color Lip Shine. Man pat toni izvēlēties bija grūti, jo lūpu krāsa ir pieejama veselos 16 toņos, kas priekš ne-luksus klases zīmola ir diezgan daudz. Izvēlējos toni #69 shiny rosewood, kas ir gandrīz ideālais nude tonis manām lūpam.


Pirmais, kas iekrīt acīs ir melnais futlāris, kas ļoti atgādina Chanel Rouge Coco Shine. Lūpu krāsai ir viegla gēlveida tekstūra, kas atgādina YSL Rouge Volupte Shine, bet Artdeco ir mazliet bagātīgāka, sviestaināka (bet ne trekna). Artdeco Color Lip Shine klājas ļoti viegli un vienmērīgi, taču ir arī labi pigmentēta. Ņemot vērā lūpu krāsas bagātīgo tekstūru, noturība ir dizegan laba (četras stundas). Finišs ir spīdīgs, bet bez jebkādiem gliteriem. Uz lūpām izskatās ļoti dabiski un lieliski mitrina. Nepasvītro sausumus.

Kas ir īpaši patīkami, lūpu krāsa nesatur parabēnus, silikonus un smaržvielas. Koptēlā:
Par Artdeco Color Lip Shine ir laba atsauksme arī no skaistumlapas. Iegādāties var Drogās, Douglas, Kolonnās, Stokmann. Cena ~ 15.60 Eur.

English summary:
The Color Lip Shine lipstick has a soft and light, creamy gel texture which is very comfortable to apply and delivers delicate freshness and brilliance for a unique finish.  Free of parabens, fragrances and silicone. The packaging reminds me of Rouge Coco Shine by Chanel. The formula is just great! It is so soft and silky, Lipstick glides on very easily and looks gorgeous on the lips. My lips feel moisturized and full. No signs of winter dryness. Shade #69 shiny rosewood is almost perfect nude for my lips.