Maybelline SuperStay Better Skin foundation review

Please scroll donw for the English summary.

Sveikas, daiļās! Nesen veikalu plauktos parādījās jaunais Maybelline SuperStay Better Skin tonālais krēms. Pie sava krēma tiku, pateicoties kādam konkursam.  
Stress, miega trūkums, neregulāras maltītes, neveselīgs ēdiens (junk food) bieži vien ir modernas sievietes dzīvesveida sastāvdaļa. Tas var atstāt iespaidu uz sejas ādu - paplašinātas poras, blāvs un nevienmērīgs sejas tonis. BETTER SKIN tonālais krēms acumirklī pilnveido un mitrina ādu, bet 3 nedēļu laikā palielina ādas elastību, samazina pigmentāciju un poras. Un tas ir noturīgs 16 stundas!
Es gan nepiekritīšu, ka neveselīgu dzīvesveidu var veiksmīgi kompensēt ar tonālo krēmu. Bet SuperStay Better Skin krēms man patika. Pirmais, kas ļoti pārsteidza ir tonis. Izvēlējos pašu gaišāko - 005 Light Beige (kas patiesībā ir gaiši rozā tonis). Un tas ir pa gaišu pat man (ja kāda atcerās pagājušajā gadā smērēju uz sejas Illamasquas balto tonālo un tas neleca acīs). Nav galīgi traģiski, tomēr, Better Skin ir ļoti pigmentēts un tāpēc gaišais tonis padara mani par izcilu spoku :D Better Skin ir vidēji sedzošs, taču var panākt arī pilnu pārklājumu. Jāsaka, ka rezultātā gan āda var izskatīties "nedzīva". Ja jau sāku runāt par negatīvām īpašībām, tad jāmin fakts, ka šo krēmu nevar klāt zonā ap acīm. Savādāk Better Skin neizbēgami sakrāsies krunciņās un sabojās jebkuru makijāžu. Taču, kā jau teicu - krēms man patīk. Patīk, ka tas ļoti labi maskē apsārtumus un izlīdzina ādas toni. Patīk, ka tas labi turas uz sejas dienas laikā. Patīk SPF 20 formulā. Bilde pirms (pa kreisi) un pēc:
Maybelline SuperStay Better Skin noteikti vairāl derēs normālas un taukainas ādas īpāsniecēm, jo var pasvītrot sausus pleķīšus. Man vairāk patika kā krēms klājas ar otiņu, nevis pirkstiem.
Vai mēģinājāt Maybelline SuperStay Better Skin tonālo krēmu? Kā patika?
P.S. Ja gribas izmēģināt, Facebook lapā var pasūtīt tonālā krēma paraudziņu.

English summary:
Hello Gorgeous! I tried new Maybelline SuperStay Better Skin foundation and I liked it. The formula blends easily into the skin (I prefer foundation brush). Better skin covers redness and pigmentation very well. The coverage is medium but you can build up to full coverage. In that case your face may look like a mask (better wear some blusher). I found that it is better not to put this foundation under your eyes as it can run into fine lines and disrupt your makeup. BetterSkin last all day on the skin. I think this is a good and budget friendly foundation for oily to combination skin.