Sveikas, daiļās! Es esmu guļava. Man nepatīk celties 10 minūtes agrāk, lai kaut ko izdarītu. Bet, nepaēst brokastis, neizdzert rīta tējas krūzi un neuzkrāsoties es nevaru. Drīzāk visu nokavēšu, bet atnākšu paēdusi un kaujas gatavībā :D Acu ēnas ir mans must have ikdienas makijāžā. Nezinu kāpēc tā ir. Bet bez ēnām jūtos kaut kā ne tā. Pēdējā laika atklājums ir zīmuļveida acu ēnas. Klājas apbrīnojami ātri un vienkārši, neko diži nevajag plūdināt. Jau sen gaidīju, kad Latvijā pārārdīsies Clinique Chubby Stick ēnas. Zināju, kuru toni uzreiz ņemšu. Kādā no Stockmann katalogiem ieraudzīju, ka beidzot ir! Liels bija mans pārsteigums un neapmierinājums, kad pārdevēja man paziņoja, ka kārotais tonis (vismaz šobrīd) Latvijā nav. Ātri vien sapratu, ka Eiropā šis brīnumainais taupe tonis ir retums un sūtīju no ASV (caur ebay). Kamēr gaidīju, kad atnāks paciņa, no asos pasūtīju Lielbritānijas blogeru izslavēto Rimmel London Scandaleyes Shadow Stick un Drogās uz atlaidēm iegādājos Wild Shadow Pencil. Atvainojos par tik garu ievadu :D 


Tad nu šeit atsauksmes:
Clinique Chubby Stick ir pats patstāvīgākais produkts no trijotnes, jo noturība ir lieliska arī bez bāzes (un man ir taukaini plakstiņi). Ar bāzi ēnas ir neuzvaramas (bet nekādu problēmu noņemt ar kosmētikas noņēmēju). Tonis 02 Lots o' Latte ir tīrs (bez lillā vai dzeltena apakštoņa) taupe (vai šim vārdam ir latviešu valodas tulkojums vai analogs?) ar satīna finišu, ko nebiju gaidījusi no šāda veida ēnām. Produkts ir izskrūvējams, tāpēc spicēšana nav vajadzīga. Ja vēl kādai ir kāre tieši pēc šī toņa, iesaku ieskatīties Douglas veikalos Colistar produkcijā (viņiem ir ļoti līdzīgs tonis). Toņu pieejamība atšķiras no valsts. Cik precīzi un kādi toņi ir Latvijā, es nemācēšu pateikt. 
Clinique Chubby Stick 02 Lots o' Latte darbībā:
Rimmel London Scandaleyes Shadow Stick tonī 002 Bulletproof Beige patiesībā ir zelta tonis ar mazliet rozā nokrāsu un tāpēc vēsu apakštoni. Spīdīgs, bet bez gliteriem. Lieliski noder dienām, kad gribās "svaigāku" skatienu. Citreiz mēdzu uzklāt tikai iekšējos acu kaktiņos. Pēc uzklāšanas ēnas diezgan ātri "nosēžas", bet, ja ir vajadzība, mierīgi var paspēt iztušēt. Ēnas ir ūdensnoturīgas uz bez bāzes kalpo visu dienu. Zīmuli bez problēmām var uzspicēt ar lielu kosmētisko zīmuļu asinātāju  Pieejami 5 toņi. 
Rimmel London Scandaleyes Shadow Stick tonī 002 Bulletproof Beige darbībā:
Max Factor Wild Shadow Pencil tonī 05 Caramel Rage ir taupe, kas "nosēžoties" paliek mazliet tumšāks un vēsāks. Max Factor ēnas nav tik noturīgas kā Clinique vai Rimmel, bez bāzes sāk sakrist krociņās pēc 2-3 stundām. Taču ar bāzi (es izmatoju Too Faces Shadow Insurance) godam turas visu dienu. Max Factor ar spicēšanu gan varētu būt pagrūti, jo zīmuļa diametrs ir kaut kur pa visu starp mazo un lielo. Taču man ir BeYu kosmētisko zīmuļu asināmais ar uzparikti diametra samazināšanai, tāpēc nav problēmu. Pieejami 8 toņi, no kuriem Latvijā ir tikai kādi 3 (taupe, zelta un zaļš).
Max Factor Wild Shadow Pencil tonī 05 Caramel Rage darbībā:
Un visas ēnas uz rokas: (no augšas uz leju) Max Factor 05, Clinique 02, Rimmel 002

Pēc swatchiem var redzēt nelielu starpību starp Max Factor un Clinique. Ja man vajadzētu izvēlēties vienu zīmuli no trīs, es ņemtu Clinique Chubby Stick. Secinot, arī varu teikt, ka zīmuļveida ēnas ir ērtakas par krēmveida, jo nav vajadzīgas otas un nav jāsmērē pirksti :)

Kur nopirkt un cik maksā?
Clinique - Douglas, Kolonna, Stockmann, Kristiana. Es pirku ebay. Cena ~ 16 Eur par 3g.
Rimmel - asos (es nemācēšu pateikt vai ir pieejamas Latvijā, bet ja ir - Drogās). Cena 6,31 Eur par 3,25 g.
Max Factor - Drogas, Stockmann, Kolonna, Kristiana. Cenu precīzi neatceros (varētu būt kādi 10 Eur bez atlaidēm) un produkta svars nav norādīts.
Kādas zīmuļveida ēnas esat mēģinājušas? Kā patika?