Sveikas, daiļās! Vēl viens mēnesis ir gandrīz beidzies un, tāpēc, ir pienācis laiks atbrīvoties no tukšas taras. Šoreiz izlietoto produktu nav ļoti daudz, bet, pārsvarā, tie ir pilnizmēra iepakojumi:

  • TheBodyShop Nutriganics Softening Cleansing Gel Oil. Šo līdzekli oficiāli pasludinu par vienu no labākiem neputojošiem līdzekļiem/balzamiem sejas attīrīšanai. Maigi, bet efektīvi attīra ādu, nesausinot to. Ir diezgan ekonomisks. Produktam ir arī ECO CERT sertifikāts. Plašāka atsauksme šeit.
  • Avene Eau Thermale termālais ūdens. Ļoti patika un jau ir iegādāts jaunais iepakojums. Labi mitrina un atsvaidzina ādu. Ideāls smidzinātājs.
  • Stenders Northern Balm Mint, jeb ziemeļu citronmētras ķermeņa (masāžas) sviests. Es dievinu piparmētru līdzekļus. Sviests kūst, ķermeņa siltuma ietekmē un pārvēršas par eļļu. Citronmētra patīkami atvēsina karstās dienās un pēc sporta nodarbībām. Iepakojums ļoti ērts, lai ņemtu līdzi sporta somā. Zinu, ka ir arī versija ar rozēm, kas, izskatās, ka būs mans nākamais pirkums.
  • Rene Furterer Forticea matu augšanu stimulējošs šampūns. Es neticu, ka šampūns viens pats var kaut ko baigi stimulēt, bet, lietojot Forticea ir "wow" sajūtas. Pateicoties ēterisko eļļu lodītēm, šampūns (nedaudz) kņudina galvas ādu. Tas ir tik forši :) Plašāka atsauksme šeit.
  • Avene Hydrance Optimale Light SPF 20. Droši vien jau esmu visiem apnikusi ar šo krēmu. Es vairāk nekomentēšu :D Dievinu. Plašāka atsauksme šeit un vēl šeit.
  • Loreal Eye & Lip kosmētikas noņemšanas līdzeklis. Zinu, ka visām patīk. Šo atradu atvērtu savos krājumos vannasistabā un sapratu, ka ūdensnoturīgu kosmētiku tikpat kā nelietoju, tāpēc jāizlieto, lai nebojājas. Rezultātā konstatēju, ka man traģiski nepatīk līdzekļa eļļainums (acīmredzot, esmu pieradusi pie micelāriem ūdeņiem), kaut gan uz iepakojuma rakstīts non-greasy. Izlietoju un ir prieks par šo faktu.
  • TheBodyShop marakujsa dušas želeja. Simtu pirmo reizi: man patīk TBS dušas želejas :)
  • Douglas mitrinošs roku krēms. Ar šo līdzekli biju patīkami pārsteigta. Labi mitrina ādu, patīkami smaržo, neatstāj lipīgu vai eļļainu plēvi uz ādas. Plašāka atsauksme šeit.
  • Biodroga Puran Formula Acno-Lift cream (paraudziņš). Nesen izlietoju tādu pašu paraudziņu un uzrakstīju negatīvu atsauksmi. Acīmredzot, atnākot siltākam laikam, mana āda kļuva taukaināka un līdzeklis man ļoti patika. Patīkama tekstūra, patīkama smarža. Pietiekami mitrina ādu. Par "pretpumpu" iedarbību nevaru spriest, jo izmērs ir par mazu, lai kaut ko saprastu.
  • Beauty Formulas Oxygen Rich Bubble Mask. Šis bija tāds maziņš "wow" brīvdienās. Dikti patika maskas lietošana. Drīz sarakstīšu plašāku atsauksmi.
Vai jums daudz produkti izlietoti? Ja esat lietojušas kaut ko no šiem līdzekļiem, vai mūsu viedokļi sakrīt?