Sveikas, daiļās! Kā parasti pavasarī esmu aizņemta ar darbiem. Jāsaka, ka koppasūtījumi arī prasa daudz enerģijas. Pa to laiku vannas istabas plauktiņā krājas arvien vairāk produkti par kuriem gribētu pastāstīt, bet nu nesanāk! Pirmais rindā ir iemīļotais MOSSA serums. Patiesībā, pēdējā laikā lietoju daudz organisko kosmētiku (negaidīts pavērsiens manā kosmētiskajā dzīvē) un man patīk! Sanāca arī piedalīties kāda Latvijas zīmola kosmētikas testēšanā. Vai kādai ir interese kā tas notiek? Uzreiz teikšu, ka ir gan prieka, gan vilšanās momenti. Bet nu - pie lietas!
MOSSA Age Excellence Mežrozīte Proretinols A ir dabisks, koncentrēts pretnovecošanas serums. Tas satur koncentrētus vitamīnus un liftinga biopolimērus, kuru struktūra nostiprina ādu un paceļ sejas kontūras. Viegla un zīdaina tekstūra, kas iesūcas dziļāk ādā un apgādā to ar aktīvām vielām.

MOSSA produktiem (krēmiem un serumiem) ir ērti iepakojumi, kas aprīkoti ar pumpīti. Serumam ir ļoti viegla un patīkama tekstūra. 


Pēc uzklāšanas serums ātri iesūcas ādā un var just, ka mitrināšanas ziņā ar šo produktu būs pa maz. Serums labi sadzīvo ar mitrinošiem krēmiem, neradot lipīguma sajūtu. Un tā (mežrozīšu?) smarža...mmm! Tik svaiga un garda! Jāsaka, ka šis ir mans otrais pretnovecošanas serums (pirmais bija Madara Time Miracle), tāpēc lielas pieredzes man nav. Bet, jau otru reizi esmu pārsteigta ar pretnovecošanas produkta vieglu tekstūru un efektivitāti (jā, tā pati niķīga rieviņa uz pieres paliek seklāka, lietojot serumu).
Sastāvs:


Mani priecē fakts, ka alkohols ir sastāva vidusdaļā, nevis sākumā. Ekstrakti un hialuronskābe man patīk :) Arī ECO CERT sertifikāts priecē. Fakts, ka labu produktu ražo tepat Latvijā, arī ļoti priecē. 

Serumu var iegādāties Drogas veikalos.
Vai ir mēģināts kaut kas no MOSSA produktiem? Kā patika?
P.S. Liels paldies MOSSA par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).