Sveikas, daiļās! Kā tradīcija pēc tukšo trauciņu raksta seko favorīti. Šoreiz tikai kopjošā kosmētika, jo dekoratīvo kosmētiku tādā karstumā lietoju ļoti maz.


  • Avene Cleanance SPF30 saules aizsardzības krēms. Patīk, ka to var lietot dienas krēma vietā, jo tas labi mitrina. Tas ir komfortabls uz ādas, nerada smaguma vai maskas efektu. Krēms satur ķīmiskos saules filtrus, tāpēc neveido balto plēvi uz ādas. Satur arī matējošas vielas. Īsāk sakot - ideāls!
  • Decleor Aroma Purete Shine Control Oxigenating Fluid un  Decleor Aromaessence Ylang Ylang Serum. Lieliski mitrina ādu, neradot maskas efektu (neskatoties uz to, ka serums sastāv tikai no eļļām). Pasakaini smaržo. Labi kopj taukainu ādu.
  • Decleor Aroma Night Ylang Ylang Purifying Night Balm. Arī sastāv, lielākoties, no eļļām. Taču mana āda jūtas lieliski un tā nekad nav bijusi tik tīra vasaras periodā. Drīz būs pilnvērtīga atsauksme.
  • Soap & Glory The Ultimelt Hot Cloth Cleanser. Kārtējais neputojošais līdzeklis sejas attīrīšanai. Smaržo ļoti atspirdzinoši. Labi noņem kosmētiku un attīra poras. Noteikti iz uzmanībās vērts. Par šo arī drīz būt pilnvērtīga atsauksme.
  • Boots No7 Protect & Perfect Intense Eye Cream. Lielisks krēms ādai ap acīm. Viens no efektīvākiem produktiem pret sīkajām krunciņām. Turklāt, pat ļoti pieņemamu cenu.

Kas jums šajā karstajā periodā favorītos?