Sveikas, daiļās! Vasara ir galā un pienācis laiks mēneša tukšai tarai:

  • Garnier Moisture Match krēms kombinētai/taukainai ādai. Šausmīgs! Vienkārši šausmīgs. Pirmkārt, to ir grūti uzklāt, jo tas vienkārši rullējas nost. Otrkārt, no rīta uzsmērēju, vakarā visa seja bija sīkās pumpās ar baltiem galiņiem (atvainojos). Pēc tam padomāju, ka varbūt tā bija vienkārši sakritība un pamēģināju vēlreiz pēc nedēļas. Atkal visa seja pumpās! Nē, paldies, es atturēšos.
  • Nonicare Deep Cleansing maska. Ļoti jauki smaržo pēc augļiem. Konsistence pašķidra. Sajūta ir, ka mālu maska būtu sajaukta ar mitrinošu krēmu. Nedaudz kož. Pēc lietošanas kādu laiku saglabājas atvēsinoša sajūta. Āda ir gluda, pigmentu plankumi gaišāki (un man šķiet, ka maskai ir balinošs efekts).
  • Loreal Nude Magique Eau de Teint, ko dabūju izmēģināšanai no Velvet Mimosas izrādījās vienkārši izcils. Atvaļinājuma laikā dikti skatījos uz šo dārgumu ārzemēs, bet izdomāju, ka gribu izmēģināt vēl pāris tonālos krēmus, bet mājās jau stāv trīs atvērti...Nobijos arī no tā, ka pats gaišākais tonis - Porcelain manai (šobrīd negaidīti iesauļotai) ādai der labi, bet pēc mēneša varētu būt pa tumšu. Bet, kā jau teicu, tonālais ir lielisks. Viegls klājums, nemanāms uz ādas. Nekādus lielos defektus nenosegs, bet toņa izlīdzināšanai ir īsta konfekte.  Paldies, Velvet!
  • Soap & Glory Ultimelt Hot Cloth Cleanser ir vēl viens lielisks atklājums. Tik tiešām efektīvi attīra ādu, to nesausinot, kā arī labi iztīra poras. Patīkami smaržo. Plašāka atsauksme šeit.
  • LUSH R&B Hair Moisturizer. Godīgi sakot, šo gan es pilnu iepakojumu neizlietoju, bet kārtējo reizi to pētīju veikalā un konsultante piedāvāja ielikt paraudziņu. Piedāvājumam piekrītu, bet tad atklājās, ka testera iepakojums ir jau gandrīz tukšs un man atdeva saturu ar visu iepakojumu. Līdzeklis man ļoti patika, jo ļoti labi mitrina matus un patīkami smaržo, taču pēc 2 lietošanas reizēm produkta smarža ievērojami mainījās. Iespējams, ka tas saistīts ar pavisam nelielu matu krēma daudzumu, kam tiek klāt gaiss, taču ja produkts tik ātri oksidējas man gan negribētos izmest naudu par līdzekli, kas pēc piecām lietošanas reizēm sāks smirdēt. Šobrīd esmu pārdomu stadijā.
  • Revlon Grow Lusciuos skropstu tuša man patika. Laba ikdienas tuša, kas kopj skropstas un sekmē to augšanu. Plašāka atsauksme šeit.
  • Boots No7 Protect & Perfect Intense krēms ādai ap acīm. Lielisks! Vienkārši lielisks. Es visu laiku gribu saņemties pilnvērtīgai atsauksmei. Vai kādu interesē?
  • L'occitane roku krēmi ar ķiršu ziediem un peonijām. Abi burvīgi smaržo. Sastāvs labs un ļoti līdzīgs, taču ķiršu ziedu krēms labi mitrina rokas, bet peoniju krēms ir galīgi nekāds.
  • Batiste sausais šampūns. Vai ir vajadzīgi komentāri? Lielisks! Jau sapirkts vairākumā.
  • CocoCare 100% kokosriekstu eļļa. Mitrina matus un ķermeņa ādu, taču "ķīmija" ir efektīvāka. Plašāka atsauksme šeit.  

Kā jums šajā mēnesī veicās ar tukšo taru?