Sveikas, daiļās! Sen nav bijuši raksti par atlaidēm un "paraudziņu lietus". Lietus gan dižs nesanāks, bet pāris paraudziņu info raksta beigās ir :) Sāksim!

Atlaides:
Sākšu ar escentual un French pharmacies. Tātad, -1/3 Franču aptieku kosmētikai oktobrī.

Tik pat lielas atlaides ir arī FeelUnique. Turklāt, pirkumiem virs 10£ ir bezmaksas piegāde.
 
LookFantastic ar kodu TREATSEPT 15% atlaide pirkumam virs 45£, turklāt, ja pirkuma summa pārsniegs 55£, tad dabūsi īpašu dāvanu no Gatineau. Dāvanas vērtība 69£.

Prisma veikalos ir ļoti daudz izdevīgi piedāvājumi kosmētikas nodaļā. Piemēram, L'oreal tušām ir 40% atlaides, L'oreal jaunām lūpu lakām 35% atlaides (t.i. gala cena ir 8,49 eur), Garnier kosmētikas noņēmējiem veseli 50% nost, L'oreal Revitalift sērijas produktiem 50% atlaides, Skin Perfection sērijai 40% atlaides, visai Lumene kosmētikai 40%, pašmāju Dzintara Organic Style kosmētikai 40%,
Andrew Barton arī -40%, Tigi matu kopšanas līdzekļiem 30% atlaides (nopirku māsai Urban Antidotes šampūnu pa 7,69 eur). Tangle Teezer (oriģinālais) maksā arī 7,69 eur. Un vēl ļoti daudz citi piedāvājumi. Īsāk sakot, Prismā arī ir vērts ienākt :)

Douglas veikalos līdz 7.10 var atnest tukšu krēma iepakojumu un iegādāties jaunu ar 20% atlaidi.

Bezmaksas paraudziņi:
Ir iespēja pasūtīt Garnier Pure Active trīs vienā sejas skrubja paraudziņu šeit. Kā arī var pasūtīt Dove matu BB krēma (jā, jā, tieši matu BB krēm!) paraudziņu šeit.