Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing* koncentrāta nosaukums runā pats par sevi. Līdzeklis satur aktīvās vielas, kas palīdz mazināt grumbiņas ap acīm un muti un uzlabo ādas izskatu un tekstūru. Glicerīns izteikti iedarbīgi mitrina un mīkstina ādu, jo tas uzsūc mitrumu no gaisa. C vitamīns spēj uzlabot ādas izskatu un mazināt novecošanās. Līdzeklis satur 10.5% (kas ir daudz, ļoti daudz) C vitamīna.
Nedaudz jocīgas un grūti aprakstāmas konsistences serumu, jeb koncentrātu, var lietot vienu pašu, vai klāt zem dienas vai nakts krēma. Kāpēc jocīga konsistence? Tāpēc, ka tā ir :) Līdzeklis ir silikonīgs, bet nav biezs un glums, nav sajūtas, ka tas smacē ādu. Iekšā ir manāmi maziņi "kunkuļi", kas, droši vien, ir C vitamīns. Kad serums nonāk saskarē ar ādu, tas uzsilst. Ļoti dīvainas, bet patīkamas emocijas, it īpaši aukstā gadalaikā. Āda momentā kļūst rozīga, bet sārtums pāris minūšu laikā pazūd. Ja tas nonāk uz pumpām vai skrāpējumiem, tas kož! Nav traki, bet es brīdinu :) Lietojot līdzekli vienreiz dienā (precīzāk vakarā), jau pēc nedēļas pamanīju acīmredzamas izmaiņas. Sejas ādas tonis uzlabojās, tas palika vienmērīgāks un "dzīvāks". Un jā, tas efekts. Efekts uz sīkām krunciņām ir vispār šokējošs! Man ir viena niķīga rieva uz pieres, atvainojos - bija niķīga rieva uz pieres. Īpaši labi pretgrumbu efektu var redzēt uz mīmiskām krunciņām ap acīm un ap muti. Es tiešām esmu šokā par tik efektīvu līdzekli. Mana āda ir kombinēta un papildus mitrināšana neprasās, bet, ja āda ir izteikti sausa, varētu prasītos lietot serumu zem krēma. Lietojot līdzekli ilgstoši (apmēram mēnesi) rodas sajūta, ka sausās zonās āda kļūst jūtīgāka un asāk reaģē uz kairinājumiem, tāpēc serumu lietoju kursiem - mēnesi lietoju uz nakti, tad uz mēnesi pārtraukums. 
Sastāvs: Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Ascorbic Acid, Glycerin, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Lauroyl Lysine, Acrylates Copolymer, Adenosine.

Līdzekli var iegādāties Stockmann, cena  56.91 eur par 50 ml.

*Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

Hello gorgeous! I love Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing concentrate because it is very effective! It has a little bit weird consistency, as it is silicone-y and has some small flakes (probably - vitamin C) in it. In contact with skin it warms up. And I have to say it stings on blemishes and scratches. But the effect is just amazing! My forehead line is gone. Completely vanished after about 2 weeks of use  Line-Reducing concentrate. I noticed that mimic lines around my mouth became less noticeable. I think it is a little bit too harsh for me, because if I use concentrate two times a day my skin become sensitive. So I use it in evening and I am happy I tried it!