Sveikas, daiļās! Šodien pēdējā, bet ne mazāk interesanta mana kosmētikas TOP'a daļa: dekoratīvā kosmētika! Šoreiz produktus bildēju pati, nevis taisīju kolāžu, jo gandrīz visi dalībnieki man šobrīd dzīvo kosmētikas maciņā. Nav tikai lūpu krāsa.


Labākā grima bāze: Benefit Porefessional, jo tā lieliski nomaskē poras, matē ādu visas dienas garumā. Arī kosmētika uz bāzes turas ievērojami ilgāk. Žēl tikai, ka Benefit nav pieejams Latvijā.

Labākā lūpu krāsa: Artdeco Color Lip Shine, jo tā sniedz piesātinātu toni un brīnumainu komfortu lūpām. Noturība nebūs no tām labākajām, jo tomēr gelveida tekstūra dara savu, bet labi mitrinātas un sulīgas lūpiņas garantētas.

Labākais tonālais krēms: Bourjois CC krēms, jo tas ir labi pigmentēts un labi maskē gan tumšos lokus, gan apsārtumu, bet ir nemanāms uz ādas. Man ļoti patīk, ka krēms uz ādas veido knapi pamanāmu starojuma efektu (bez izteikta spīduma) un labi turas uz sejas dienas laikā.

Labākais pūderis: MAC Mineralize Skinfinish Natural, jo tas ieliski nosedz apsārtumus (arī manus plīsušus kapilārus), matē ādu, to nesausinot. Turklāt to var lietot gan tonālā krēma fiksācijai, gan arī patstāvīgi.

Labākais konsīleris tumšo loku maskēšanai ap acīm: Benefit Erase Paste, jo tas vislabāk maskē to, kas ir jāmaskē un nesakrājas krociņās (ar šo produktu gan ir jāiemācās pareizi apieties, bet tad tas sniedz lieliskus rezultātus).

Labākais konsīleris apsārtumiem un citām ādas nepilnībām: Make Up For Ever 5 Camouflage Cream Palette, jo paletē ir veseli pieci toņi un vienmēr var uzjaukt sev vajadzīgo. Konsīleris labi turas uz ādas dienas laikā un neizskatās mākslīgi. Ja gribas līdzekli padarīt šķidrāku, var piejaukt klāt tonālo krēmu.  

Labākās acu ēnas: Urban Decay Naked 1 palete, jo tajā ir visi nepieciešamie toņi ikdienai un ēnu kvalitāte ir nepārspējama. Ēnas ir ļoti pigmentētas un viegli iztušējas.

Labākais acu zīmulis: Sephora Contour eye pencil 12 HR wear, jo tam ir gelveida tekstūras, tāpēc tas ļoti viegli klājas, bet pēc tam nosēžas un paliek ūdensnoturīgas un dienas laikā neizplūst un nepazūd. 

Labākā skropstu tuša: šogad izmēģināju daudz jaunumus, bet prātā arvien palieku uzticīga Lancome Hypnose, jo tā sniedz labu apjomu un dienas gaitā nebirst un neizsmērējas.

Un atkal konkurss, ar kolosālu (manuprāt) balvu: Lancome tušu komplekts All Eyes On You. Komplektā klasiskā pilnizmēra Hypnose tuša un trīs miniatūras: Hypnose Drama, Doll Eyes un Hypnose Star (visas tušas melnā krāsā).
Lai piedalītos, raksti atbildes uz zemāk redzamiem jautājumiem komentāros un es piešķiršu numurus. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - ieraksti linku);
4. uzraksti kāds ir tavs šī gada mīļākais dekoratīvās kosmētikas produkts.
Uzraksti e-pasta adresi, caur kuru varēšu ar tevi sazināties, laimesta gadījumā.
Vēlu veiksmi! Sākam!

Konkurss noslēgsies 2.janvārī 12:00. Uzvarētājus visiem trīs konkursiem paziņošu 2. janvārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.

Uzvarētājs noskaidrots! Apsveicu aijassecret.com: