otrdiena, 2014. gada 30. decembris

2014. gada vislabākā dekoratīvā kosmētika + konkurss!

Sveikas, daiļās! Šodien pēdējā, bet ne mazāk interesanta mana kosmētikas TOP'a daļa: dekoratīvā kosmētika! Šoreiz produktus bildēju pati, nevis taisīju kolāžu, jo gandrīz visi dalībnieki man šobrīd dzīvo kosmētikas maciņā. Nav tikai lūpu krāsa.


Labākā grima bāze: Benefit Porefessional, jo tā lieliski nomaskē poras, matē ādu visas dienas garumā. Arī kosmētika uz bāzes turas ievērojami ilgāk. Žēl tikai, ka Benefit nav pieejams Latvijā.

Labākā lūpu krāsa: Artdeco Color Lip Shine, jo tā sniedz piesātinātu toni un brīnumainu komfortu lūpām. Noturība nebūs no tām labākajām, jo tomēr gelveida tekstūra dara savu, bet labi mitrinātas un sulīgas lūpiņas garantētas.

Labākais tonālais krēms: Bourjois CC krēms, jo tas ir labi pigmentēts un labi maskē gan tumšos lokus, gan apsārtumu, bet ir nemanāms uz ādas. Man ļoti patīk, ka krēms uz ādas veido knapi pamanāmu starojuma efektu (bez izteikta spīduma) un labi turas uz sejas dienas laikā.

Labākais pūderis: MAC Mineralize Skinfinish Natural, jo tas ieliski nosedz apsārtumus (arī manus plīsušus kapilārus), matē ādu, to nesausinot. Turklāt to var lietot gan tonālā krēma fiksācijai, gan arī patstāvīgi.

Labākais konsīleris tumšo loku maskēšanai ap acīm: Benefit Erase Paste, jo tas vislabāk maskē to, kas ir jāmaskē un nesakrājas krociņās (ar šo produktu gan ir jāiemācās pareizi apieties, bet tad tas sniedz lieliskus rezultātus).

Labākais konsīleris apsārtumiem un citām ādas nepilnībām: Make Up For Ever 5 Camouflage Cream Palette, jo paletē ir veseli pieci toņi un vienmēr var uzjaukt sev vajadzīgo. Konsīleris labi turas uz ādas dienas laikā un neizskatās mākslīgi. Ja gribas līdzekli padarīt šķidrāku, var piejaukt klāt tonālo krēmu.  

Labākās acu ēnas: Urban Decay Naked 1 palete, jo tajā ir visi nepieciešamie toņi ikdienai un ēnu kvalitāte ir nepārspējama. Ēnas ir ļoti pigmentētas un viegli iztušējas.

Labākais acu zīmulis: Sephora Contour eye pencil 12 HR wear, jo tam ir gelveida tekstūras, tāpēc tas ļoti viegli klājas, bet pēc tam nosēžas un paliek ūdensnoturīgas un dienas laikā neizplūst un nepazūd. 

Labākā skropstu tuša: šogad izmēģināju daudz jaunumus, bet prātā arvien palieku uzticīga Lancome Hypnose, jo tā sniedz labu apjomu un dienas gaitā nebirst un neizsmērējas.

Un atkal konkurss, ar kolosālu (manuprāt) balvu: Lancome tušu komplekts All Eyes On You. Komplektā klasiskā pilnizmēra Hypnose tuša un trīs miniatūras: Hypnose Drama, Doll Eyes un Hypnose Star (visas tušas melnā krāsā).
Lai piedalītos, raksti atbildes uz zemāk redzamiem jautājumiem komentāros un es piešķiršu numurus. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - ieraksti linku);
4. uzraksti kāds ir tavs šī gada mīļākais dekoratīvās kosmētikas produkts.
Uzraksti e-pasta adresi, caur kuru varēšu ar tevi sazināties, laimesta gadījumā.
Vēlu veiksmi! Sākam!

Konkurss noslēgsies 2.janvārī 12:00. Uzvarētājus visiem trīs konkursiem paziņošu 2. janvārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.

Uzvarētājs noskaidrots! Apsveicu aijassecret.com:

pirmdiena, 2014. gada 29. decembris

2014. gada vislabākā matu un ķermeņa kopšanas kosmētika + konkurss!

Sveikas, daiļās! Turpinot gada TOP produktu sarakstu, šodien pastāstīšu par labākiem produktiem ķermeņa un matu kopšanā:
Labākais šampūns: Davines Naturaltech Energizing vitamīnu šampūns matu enerģijas atgūšanai un augšanai. Šampūns ir bez sulfātiem, bet labi attīra matus un nesausina tos. Sastāvā ir piparmētras eļļa, kas lieliski atsvaidzina galvas ādu un stimulē asins cirkulāciju, veicinot matu augšanu. Sajūtas lietošanas laikā ir neaprakstāmi foršas.

Labākais kondicionieris: Davines Love sprogas akcentējošais kondicionieris, jo tas novērš matu atūdeņošanu. Kondicionieris ir ļoti biezs, tam piemīt ļoti viegla greipfrūtu smarža. Nekāda sprogas pastiprinoša efekta kondicionierim nav, taču mitrināšanas un kopšanas ziņā tas noteikti ir vairāk iedarbīgs nekā daža laba dārga maska. Mati ir mīksti, spīdīgi, lieliski mitrināti un pabaroti. 

Labākais ķermeņa krēms: Kiehl's Creme de Corps, jo tas ir ideāls līdzeklis ļoti sausai ādai ar tendenci lobīties. Tas ir vidēji biezs, plastisks, nav taukains, ļoti ātri iesūcas āda un ilgstoši to mitrina. Es burtiski jūtu, ka mana āda to apēd. Pēc lietošanas āda ir mīksta, samtaina un par ādas lobīšanās un niezi var aizmirst! Līdzeklis ir bez smaržas. 

Labākā ķermeņa un matu eļļa: Caudalie Divine Oil, jo tā smaržo dievišķīgi un lieliski mitrina ķermeņa ādu. Jau pēc pirmās lietošanas reizes āda ir kļuvusi ievērojami mīkstāka, tā ir samtaina, labi mitrināta. Eļļa arī lieliski kopj rokas un ienadžus. Ja liek eļļu matos uz nakti (un no rīta mazgā matus), tad gan rezultāts ļoti labs, mati ir mīksti un nav sausi. 

Labākais dezodorants: Vichy 48H Soothing Anti-Perspirant - Sensitive or Depilated Skin ir ļoti maigs rullītis-dezodorants, kas labi derēs pat svaigi epilētai ādai (tik tiešām, šis tika pārbaudīts un itin nekādas emocijas neizsauca). Dezodorantam  nav smaržas un tas ir ļoti efektīvs līdzeklis pret svīšanu. 

Un, protams, konkurss! Šoreiz balvā būs Madaras mitrinošais losjons sausai/normālai ādai un Superdrug Hot Cloth Cleanser, jeb neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis (abi līdzekļi manā skatījumā ir absolūti lieliski). 
Tātad, raksti atbildes uz zemāk redzamiem jautājumiem komentāros un es piešķiršu numurus :) Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - ieraksti linku);
4. uzraksti kāds ir tavs šī gada mīļākais ķermeņa un matu kopšanas produkts.
Uzraksti e-pasta adresi, caur kuru varēšu ar tevi sazināties, laimesta gadījumā.
Vēlu veiksmi! Sākam!

Konkurss noslēgsies 1.janvārī 12:00. Uzvarētāju paziņošu 2. janvārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.

Uzvarētājs noskaidrots! Apsveicu mandariinu:
 

svētdiena, 2014. gada 28. decembris

2014. gada vislabākā ādas kopšanas kosmētika + giveaway!

Sveikas, daiļās! Gads jau gandrīz ir beidzies un esmu saņēmusies mīļāko kosmētisko līdzekļu apkopojumam (par ko nosolos katru gadu, bet pārņem pārāk liels slinkums). Jāsaka, ka šogad bija daudz jauni un patīkami atklājumi. Izmēģināju arī dažus līdzekļus, kas atrodas ārpus manas ierastas kosmētikas zonas, piemēram eļļas. Gribu atrunāties, ka topā galvenokārt tikuši nevis jauni (2014. gadā parādījušies) līdzekļi, bet gan tādi, kas ir pārbaudīti un pirkti atkārtoti. Sāksim!
Sejas ādas kopjošā kosmētika:

Labākais dienas krēms: šeit pārsteiguma nebūs, vecais labais Avene Hydrance Optimale Light (ja uzturos ārā, tad ar SPF 20). Momentāni iesūcas ādā, ideāls komforts un mitrināšana kombinētai ādai. Viegla tekstūra un neuzkrītoša patīkama smarža.

Labākais nakts krēms: šajā kategorijā gan bija daudz jauni patīkami atklājumi. Taču izvēlēšos Decleor Aroma Night balzamu. Balzams smaržo pēc skujām un pēc dažām dienām mana āda burtiski staro! Balzams nomierina iekaisumus, cīnās ar pumpām, attīra poras un samazina tās, līdzsvaro ādu. No rīta āda ir maiga un samtaina. 

Labākais organiskais dienas krēms: MOSSA Youth Defence Nutrition. Tam it patīkama viegla tekstūra (priekš barojoša krēma, es pat teiktu, ka tā ir apbrīnojami viegla), patīkama smarža, laba mitrināšana un ādas aizsardzība.  

Labākais līdzeklis kuperozai ādai: viennozīmīgi La Roche-Posay Rosaliac AR Intense serums. Viens no nedaudziem serumiem ādai ar plīsušiem kapilāriem, kas tiešām darbojas. Kapilāri plīst mazāk, bet izveidojušies apsārtumi manāmi mazinās. Protams, ka līdzeklis jālieto regulāri.

Labākais krēms ādai ap acīm: Bio2You organisks smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm. Krēma konsistence atgādina biezu gelu, tāpēc domāju, ka produkts varētu derēt visiem ādas tipiem. Produkts ļoti ātri iesūcas ādā un labi to mitrina. Sīkas krunciņas ap acīm, kas ir saistītas ar ādas atūdeņošanu, pazūd. Āda jūtas ļoti komfortabli.

Labākais micelārais ūdens: viennozīmīgi šis tituls tiek Bioderma Sensibio ūdenim, neskatoties uz to, ka izmēģināti ļoti daudz citi ūdeņi. Ļoti maigs un neizsauc nedz apsārtumu, nedz sūrstēšanu, nedz arī citas nepatīkamas izjūtas, taču lieliski attīra ādu un noņem pat ļoti noturīgu kosmētiku. Pieejama arī versija bez smaržvielām (īpaši jutīgai ādai).

Labākā skābju maska: man grūti izvēlēties vienu mīluli, jo bija daudz patīkami atklājumi. Gribas izcelt Gentle Cream Exfoliant no Dermalogica (jo maska lieliski veic savu darbu, izšķīdina atmirušas šūniņas, uzlabo ādas reljefu un attīra poras), Cleanance Mask no Avene (jo efekts ir lielisks un šajā cenu kategorijā nav analogu, vismaz man zināmu), un, protams Regenerist Renewal Night Elixir no Olay (kas gan ir mazliet savādāka formāta līdzeklis, bet darbu veic lieliski).

Labākais neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis: jāsaka, ka šajā kategorijā ir divi forši līdzekļi, kas iekritušu manā sirdī, tie ir Nutriganics Softening Cleansing Gel Oil no TheBodyShop un Ultimelt no Soap & Glory. Taču, TheBodyShop ir viegli nopērkams Latvijā, ko nevarētu teikt par S&G. Softening Cleansing Gel Oil saskaroties ar ādas siltumu pārvēršas eļļā, bet tā nav tāda eļļa, kas ietek acīs un no kuras nevar tikt vaļā. Lieliski noņem kosmētiku (arī tušu) un netīrumus, nesausina ādu, patīkami smaržo.

Labāka attīroša maska: šeit arī gribas izdalīt divus līdzekļus. Viens ir Madara Detox Mask, bet otrs Origins Out of Trouble 10 minute mask. Taču Madaras produkcija ir viegli pieejama Latvijā un arī tiek ražota tepat. Dūņu maska pēc konsistences līdzinās klasiskām mālu maskām.  Āda pēc lietošanas ir tvirtāka, tāda kā atpūtusies. Maska lieliski nomierina sīkus iekaisumus un noņem apsārtumus. Lietojot regulāri, āda mazāk taukojas.

Labākais ādas aizsardzības līdzeklis: viennozīmīgi Madara DD krēms, jo tas aizsargā ādu no sala un vēja, nav jūtams uz ādas. Krēms arī labi mitrina un baro ādu, bet nav smagnējs un seja nespīd, labi strādā kā grima bāze. Var lietot gan sejai, gan ķermenim.

Gribu pateikties manām lieliskajām lasītājām par to, ka esat kopā ar mani un par komentāriem. Kā pateicību sarīkošu trīs konkursus ar lieliskām balvām. Pirmā balva: Elemis Papaya Enzyme Peel skābju maska (15 ml), Lord&Berry Silk Kajal melnais mini acu zīmulis, Clarins krēmveida vaigu sārtums tonī Grenadine, Illamasqua Liquid Metal krēmveida acu ēnas/laineris tonī Electrum (zelta).
No sākuma plānoju konkursu rīkot caur Rafflecopter platformu, bet izskatās, ka viņi izmainīja savu politiku :( Tāpēc būs vecā labā metode, kas vienmēr darbojas. Tātad, raksti atbildes uz zemāk redzamiem jautājumiem komentāros un es piešķiršu numurus :) Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - ieraksti linku);
4. uzraksti kāds ir tavs šī gada mīļākais sejas ādas kopšanas produkts.
Uzraksti e-pasta adresi, caur kuru varēšu ar tevi sazināties, laimesta gadījumā.
Vēlu veiksmi! Sākam!

Konkurss noslēgsies 31.decembrī 12:00. Uzvarētāju paziņošu 2. janvārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.

Uzvarētājs noskaidrots! Apsveicu Līvu:
 

trešdiena, 2014. gada 24. decembris

LookFantastic decembra skaistuma kastīte

Sveikas, daiļās! Es jau sen nolēmu, ka pasūtīšu sev decembra kastīti, jo domāju, ka tur noteikti jābūt kaut kam īpašam - Ziemassvētku (kosmētikas) brīnumam. Jāpiebilst, ka novembra kastīte bija lieliska, tāpēc, tiklīdz kastītes parādījās iepriekšpārdošanā, es savu box'u uzreiz pasūtīju.
Kā parasti iepriekšējā mēneša pēdējos datumos nagi niezēja un es sameklēju kastītes saturu ārzemju blogos. Nu moins! Tāda vilšanās! Kastīte vēl nebija izsūtīta, tāpēc uzspiedu "cancel my order". Sev par pārsteigumu pēc divām dienām saņēmu vēstuli, ka kastīte ir izsūtīta (kā mana kolēģe mēdz teikt: Šakāļi!). Bet es neesmu ar pliku roku ņemama! Izdomāju, ka no kastītes atteikšos pastā. Bet kastītes kā nav tā nav! Problēma vēl tāda, ka manai maksājumu kartei derīguma termiņš ir līdz decembra beigām. Zinot, ka veikali atgriež naudu tieši uz kartes (nevis kontā), pasākums riskēja izvērsties pēc vairāku mēnešu garas sarakstes ar veikalu, lai dabūtu savu naudu atpakaļ. Pienāca 22. datums, aicinājuma uz pastu tā arī nav, līdz ar to cerības, ka varēšu mierīgi atgūt savu naudu izgaisa. Otrā diena pusē saņēmu aicinājumu un rikšoju uz pastu. Kastīšu saturs jau pētīts-pārpētīts un pat rodas maza intriga: kas tad būs manā kastītē? Kādas ēnas? Spīdums vai zīmulis? Saturu var redzēt bildē, bet par pievienoto vērtību nāk manas emocijas. Pēc gara ievada, skatāmies iekšā:
  • Macadamia Oil Infused Comb. Nu, es atvainojos, WTF? Izskatās tāda bezjēdzīga, bet nezinu, varbūt uzdāvināšu kādai radiniecei, ja būs interese.
  • Pure Gold Collagen (bioloģiski aktīvā piedeva). Vēl viens WTF? Kā vienā forumā kļūdas pēc dāmas nosauca šo dzērienu par kalogēnu (krievu valodas pārzinējām izklausās bezgala smieklīgi). Ražotājs apgalvo, ka, lai redzētu ievērojamu efektu, dzēriens jālieto 8 nedēļas (katru dienu pa 1 pudelītei). Kastītē ir viena pudelīte, kas ir absolūti bezjēdzīgi. Bet es savējo izdzēru intereses pēc. Nē, nekāda kalogēnā efekta nebija :D Garšoja pēc sintētiskiem persikiem-melonēm-eksotīskiem augļiem. 
  • Elemis Papaya Enzyme Peel 15 ml. Man patīk, ka kastītes apraksta grāmatiņā satura daudzums ir korekti aizkrāsots :D Šo esmu jau lietojusi. Patika, bet, ņemot vērā, ka ir lietots, gribētu izmēģināt kaut ko citu no Elemis - visiem nekad neizdabāsi. Mana atsauksme par produktu ir šeit.
  • Murad Essential-C Cleanser, jeb ādas attīrītājs 45 ml. Bāzē nav SLS, bet gan maigāks aģents, redzēsim. Jāsaka, ka vīrs aktīvi lieto tieši putojošus līdzekļus. Postā neies, bet sajūsmā neesmu. Šeit gribas pieminēt slaveno Slaktera kunga frāzi: "Nasing spešal".
  • Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 15 ml. Mēli mežģošs nosaukums. Jau sen gribu izmēģināt kaut ko no Ole Henriksen. Esmu ieintriģēta, bet labāk nekomentēšu cik daudz kopjošie līdzekļi ir manos krājumos (starp citu, lauvas tiesa tieši pateicoties skaistuma kastītēm).
  • Bourjois acu ēnas. Man ir ticis "vienītis" ļoti skaistā brūnā tonī. Vai komplektā nav jābūt arī aplikatoram? Nē, man jau porolona gabaliņu ar plastmasas kātiņu nevajag, bet nu tomēr. Pigmentācija laba. Par ēnām priecājos.
  • Lord & Berry mini acu zīmulis. Nu tik mini. Kaut kā no citu bildēm biju domājusi, ka zīmulis būs resnāks. Nezinu ko gaidīju vairāk, zīmuli, vai tomēr lūpu spīdumu. Vai tomēr man īsti nevajag ne vienu, ne otru. 

Rezumējot, es labprāt saņemtu atpakaļ savus 20 €, taču kasītes saturs nav nemaz tik slikts. Es labprāt izmēģināšu Bourjois ēnas un Ole Henriksen eļļu. 

Kādas ir jūsu emocijas, redzot kastītes saturu?

P.S. Kastīte bija pasūtīta pirms mana spending ban. Bet, ja kādai ir interese, man veicas labi. Pa 20 dienām esmu nopirkusi:
salicilskābes pulveri, ko pievienoju neveiksmīgam Clinique losjonam;
uzacu zīmuli no The Body Shop, kas man beidzās un man arī bija 25% atlaižu kupons (uzskatu, ka tēŗiņš ir attaisnots);
super-duper maigo Clarisonic birstīti, jo klasiskais variants, kas nāk komplektā, man ir pa rupju :( bet super-duper gadžetu lietot taču gribas! 
Tā lūk.
Pačukstēšu, ka tuvākajās dienās blogā būs fantastisks giveaway ar burvīgām balvām :)

pirmdiena, 2014. gada 22. decembris

Dzintars SPA Premium ķermeņa balzams un sviests - atsauksme

Sveikas, daiļās! Nesen atrādīju visus savus jaunumus un prasīju par kuru ir vislielākā interese. Ne pavisam nebija pārsteigums, ka dāmas vēlējās dzirdēt par pašmāju biokosmētikas zīmola Dzintars jaunumiem. Šodien pastāstīšu par diviem foršiem ķermeņa produktiem: mitrinošu ķermeņa balzamu ar rozā greipfrūtu un ķermeņa sviestu ar mango un mellenēm. No sakuma nedaudz par SPA Premium produktu sēriju. Sērija SPA Premium piedāvā skaistumkopšanas produktus mājas SPA procedūrām. Visi sērijas produkti ir unikāli, jo kopā ar patīkamām sajūtām un aizraujošu aromātu sniedz jums lielisku kosmētisko rezultātu. Visu sērijas produktu pamatā ir plašs klāsts dabisku augu izcelsmes ekstraktu, kas izgatavoti izmantojot pašas saudzīgākās tehnoloģijas, tā saglabājot augu vērtīgās īpašības. Produktu sastāvā ir līdz 99% dabiskas izcelsmes izejvielu.
Mitrinošs ķermeņa balzams ar rozā greipfrūtu. Vieglais, maigais balzams mitrina un mīkstina ādu, padara to samtainu. Mandeļu eļļa, kakao sviests, šī sviests, smiltsērkšķu un makadāmijas eļļa padara ādu maigu un samtainu. Alvejas ekstrakts un E vitamīns atjaunina ādas šūnas un pasargā tās no apkārtējās vides kaitīgas ietekmes. Rozā greipfrūta aromāts - uzmundrinoši svaigs, nedaudz rūgtens, kas liks aizmirst visu nemieru un nogurumu.
Sākšu ar to, ka parasti izvairos no smaržīgiem ķermeņa produktiem, jo nepārtraukti jūtu aromātu un tas mani kaitina. Nerunājot par to, ka nevaru iemigt, ja jūtu kādu "svešu" nedabisku smaržu. Taču šoreiz salda greipfrūtu smarža ir Āzijas pasaka! Aromāts tiešām ir salds, tāds īsts "gurmē", taču tas nav sintētisks un uzbāzīgs. Principā, produkta aromātu jūtu tikai uzklāšanas brīdī. Nebūt nav tā, ka smarža nav jūtama uz ādas, bet tā nevirmo apkārt un netraucē man iemigt. Man patīk pēc dušas sadalīt produktu plaukstās un tad uzklāt uz ķermeņa ar masējošām kustībām un es pieķēru sevi pie tā, ka izspiežu produktu, sadalu plaukstās, pasmaržoju savas plaukstas, tad klāju losjonu uz ādas, tad ņemu jaunu porciju, atkal pasmaržoju plaukstas...Īsāk sakot, smarža man ļoti, ļoti, ļoti patīk. Un losjons arī. Tas mitrina ādu, neatstājot taukainu neelpojošu plēvīti. Losjonam ir maiga krēmīga konsistence un tas ātri iesūcas ādā. Droši vien, izteikti sausai un niezošai ādai labāk būtu piemērots ķermeņa sviests (apraksts zemāk), bet normālai un nedaudz sausai ādai noteikti iesaku izmēģināt. Un pavisam noteikti iesaku ieiet Dzintara veikalā un pasmaržot losjonus, ja esi saldu un garšīgu aromātu cienītāja. Līnijā ir pieejami trīs aromāti: rozā greipfrūts, sulīgais persiks, mango un mellenes. Persiks arī ir dievīgs!
Sastāvs: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis oil (mandeļu eļļa), Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Pentylene Glycol, Macadamia Ternifolia seed oil (makadāmijas riekstu eļļa), Theobama Cacao butter (kakao sviests), Aloe Barbadensis extract, Butyrospermum Parkii butter (šī sviests), Hippophae Rhamnoides oil (smiltsērkšķu eļļa), Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate. Caprylic/Capric Tryglyceride, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Sucralose, Vanillin, Chlorphenesin, Methylisothiazolinone, Citrus Grandis oil (greipfrūtu eļļa), Parfum, d-Limonene.

Ķermeņa sviests ar mango un mellenēm. Produkta sastāvā ir dabiskais kakao sviests, hohobas, kokosa, makadāmijas eļļas un E vitamīns, kas labi baro, mitrina, uzlabo ādas elastību un paaugstina tonusu. Āda kļūst mīksta, gluda un maiga. Eļļa piešķir ķermenim patīkamu aromātu un saldu garšu (tikko pat pagaršoju - tiešām salda garša :D ).
Sviestam ir bieza konsistence (kā jau ķermeņa sviestam), kas kūst saskaroties ar ķermeņa siltumu. Produkts lieliski mitrina un baro ādu, kā jau minēju, šis varētu glābt arī ļoti sausu ādu ar tendenci lobīties. Sviests ātri (tiesa gan lēnāk nekā losjons) iesūcas ādā. Āda pēc lietošanas ir zīdaina un smaržo pēc saldiem zefīriem (izskatās, ka garšo āri). Jāsaka, ka produkta aromāts uz ādas ir delikāts. Jā, āda smaržo pēc saldām mellenēm (es tomēr netieku vaļā no asociācijām ar zefīriem), bet aromāts diezgan maigs un neuzbāzīgs. Nav tā, ka pēc lietošanas visa mājā virmo kosmētisko produktu aromāti. Arī sviesti ir pieejami trīs aromātos: rozā greipfrūts, sulīgais persiks, mango un mellenes.
Sastāvs: Aqua, Cocos Nucifera oil (kokosriekstu eļļa), Theobama Cacao seed butter (kakao sviests), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Alcohol, Macadamia Ternifolia seed oil (makadāmijas riekstu eļļa), Dimethicone, Simmondsia Chinesis seed oil (hohobas eļļa), Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Decaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Cholesterol, Tocopherol, Disodium EDTA, Sucralose, Vanillin, Imidazolidinyl Urea, Methylisothiazolinone, Fragrance, Limonene, CI 42090, CI 14720.

Rezumējot, varu teikt, ka SPA Premium līnijas produkti man ļoti patika un vienmēr prieks, ja izcili produkti tiek ražoti tepat Latvijā.

Produktus var iegādāties Dzintars firmas veikalos, Stockmann, iespējams, ka arī Drogās (bet neesmu droša). Cenas: SPA Premium mitrinošs ķermeņa balzams 14.00 Eur par 200 ml (līdz 12.01.2015. – 15 % atlaide), ar atlaidi 11.90 Eur. SPA Premium ķermeņa sviests 19.80 Eur par 200 ml (līdz 12.01.2015.- 15 % atlaide), ar atlaidi 16.83 Eur.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

ceturtdiena, 2014. gada 18. decembris

Ādas glābiņi ārkārtas gadījumos - Origins maskas Out of Trouble un Drink Up

Skin saviors - Out of trouble and and Drink up masks by Origins

please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās!
Origins zīmols ir dibināts 1990. gadā ASV. Logotipā atveidoti divi koki, kas simbolizē uzņēmuma galvenās vērtības: dabas spēku un zinātniskos pētījumus. Visa produkcija ir ražotas no dabiskām un organiskām izejvielām, kā arī 100% ēteriskām eļļām. Kosmētikā nav parabēnu, ftalātu, propilēnglikola, minerālas eļļas, parafīna, vazelīna, DEA. 
Out of Trouble 10 minūšu maska satur cinka oksīdu un sēru, nomierinošu kamforu, salicilskābi, kas ātri palīdz taukainai ādai un noņem atmirušas ādas šūniņas, kas aizdambē poras. Mani ieintriģēja produkta apraksts un sastāvs. Pēc konsistences maska ir kā bieza balta pasta. Uzklājot uz ādas tā nedaudz atgādina malu masku, bet ir plastiskāka un pa 10 minūtēm izžūst, bet nesakalst un ādu nesavelk. Un tā relaksējoša kamforas smarža un atsvaidzinošais (nedaudz līdzīgs mentolam) efekts. Es jūtos pasakaini jau tikai masku uzklājot, bet, kad to noņem, tad ir vēl labāk! Jo maska lieliski attīra poras, atsvaidzina ādu, nomierina to, mazina apsārtumu un, es nezinu kādā veidā, bet arī samazina pumpas un apsārtumu ap tām. Dāmas! Šis ir must have problemātiskas ādas īpašniecēm.
Sastāvs: Water, Cetyl Esters, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Camphor, Ceteareth-20, Salicylic Acid, Colloidal Sulfur, Butylene Glycol, Bentonite, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenohyethanol.

Drink Up 10 minūšu maska veldzē ādas slāpes, pateicoties aļģu ekstraktiem un sniedz papildus mitrināšanu, pateicoties aprikožu kauliņu eļļai, kas darbojas kā "jaunības strūklaka". Vai neskan gana intriģējoši? Pēc konsistences maska atgādina barojošu, bet ne taukainu sejas krēmu. Maska tik tiešām patīkami veldzē ādu un smaržo pēc aprikozēm. Vēl viena pasaka. Kamēr maska ir uz sejas nekādu īpašu emociju man nav. Nekas nekņud un nesūrst, ir komforta sajūta un aprikožu smarža. Tas arī viss. Pēc 10 minūtēm masku noņemu nost ar sejas mazgāšanas drāniņu, jo, ja masku bagātīgi noskalo ar ūdeni, rodas sajūta, ka viss efekts ātri pazūd. Bet savādāk āda ir lieliski mitrināta un pabarota. Tā ir svaiga un starojoša, piepildīta ar mitrumu, gluda un maiga (šeit gribas vilkt paralēles ar slavenām zīdaiņu pakaļām).
Sastāvs: Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butylene Glycol, Squalane, PEG-100 Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Isostearate, Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Oil, Cinnamomum Camphora (Shiu/Camphor) Bark Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Osmanthus Fragrans (Osmanthus Absolute) Flower Extract, Rosa Damascena (Rose) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Linalool, Limonene, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Algae Extract, Polyaminopropyl Bigunide, Caffeine, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gigartina Stellata (Algae) Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Sorbitol, Caprylyl Glycol, Hehylene Glycol, Sodium Acrylates/Acrylonitrogens Copolymer, Potassium Hydroxide, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol.

Rezumējot, varu teikt, ka iepazīšanās ar Origins zīmolu ir ļoti veiksmīga un noteikti gribu izmēģināt vēl dažus līdzekļus.
Produktus Latvijā (cik es zinu) iegādāties nevar, bet var pasūtīt no Boots International. Cena ap 30 € par 100 ml. Jāsaka, ka maskas lietojas diezgan ekonomiski.

Hello gorgeous! Here are my two skin saviors when my skin feels its bed days. Origins Out of Trouble 10 minute mask is like a thick creamy white paste. It smells just incredibly! Like camphor. It feels so nice, refreshing ans soothing on the skin. It definitely clears out the pores, diminishes any inflammations and calms down the redness. Pimples become smaller and less red. Love it!
Origins  Drink Up 10 minute mask remind me of nourishing cream, but it is not so thick, more gel like texture. It smells like apricots and feels very comfortable on the skin. I like to remove mask with a damp cloth, because if you will use plenty of water I feel like it diminishes all the benefits of the mask. But otherwise the skin is so plumped and soothed. It feels very comfortable and soft.

svētdiena, 2014. gada 14. decembris

Decleor micelārā eļļa - atsauksme

Decleor Micellar Oil - review

Please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā arvien populārāka kļūst kosmētikas noņemšana un ādas attīrīšana ar eļļu palīdzību. Un ne velti, jo attīrīšanai ar eļļu ir daudz priekšrocības. Pirmkārt, tā ir pamatīga kosmētikas noņemšana un dziļa ādas attīrīšana. Otrkārt, pateicoties tam, ka produktā nav virsmas aktīvās vielas, āda netiek sausināta. Es jau sen gribēju izmēģināt kādu hidrofīlo eļļu, taču konstatēju, ka ir pagrūti atrast produktu, kura sastāvā nav minerālas eļļas. Kādā interneta veikalā pamanīju Decleor zīmola micelāro eļļu, izlasīju aprakstu, tad sameklēju sastāvu un sapratu, ka šis produkts ir tieši tas, ko meklēju.  
Eļļa acumirklī attīra seju un noņem pat īpaši noturīgu kosmētiku. Unikāla plāna tekstūra viegli slīd uz ādas un izšķīdina gan netīrumus, gan kosmētiku, atstājot ideāli attīrītu ādu. Rezultātā ādas tekstūra uzlabojas un poras sašaurinās.  
Nezinu kāpēc Decleor izdomāja nosaukt savu hidrofīlo eļļu par micelāro. Laikam, šobrīd viss "micelārais" ir topā. Bet, jāatzīst, ka Decleor micelārā eļļa tik tiešām ir "plāna" un lieliski tiek galā ar jebkuru kosmētiku. Šo produktu lietoju arī, lai attīrītu seju pēc eļļas masāžām, jo šī eļļa tiek galā arī ar jebkuru citu eļļu no pirmās reizes (atvainojos par tik eļļainu teikumu). Jāsaka, ka man ne ļoti patīk līdzekļa smarža. Tā man asociējas ar taukiem un dzīvnieku izcelsmes produktiem. Nedaudz asociējas ar zivīm. Kuram patiks, ja attīrošais līdzeklis smaržos pēc zivīm? Savādāk līdzeklis lieliski pilda savu uzdevumu. Ādu attīra, nesausina, poras neaizsprosto (par sašaurinošu efektu gan nevarēšu komentēt). Lietojas super ekonomiski. Priecē arī īsais sastāvs un sastāvā esošais skvalēns, kas ir pazīstams ar savām izcilām mitrinošām īpašībām.
Ja kāds nezina kā lietot: eļļu sadalām plaukstās un iemasējām sausā neattīrītā sejā. Eļļa acumirklī izšķīdina kosmētiku. Pēc tam samitrinām plaukstas un atkal iemasējam ādā. Rezultātā eļļa pārvēršas baltā emulsijā un viegli noskalojas ar ūdeni (es gan papildus lietoju sejas drāniņu). Ja plānots lietot acu kosmētikas noņemšanai, tad iesaku samitrināt vates disku siltajā ūdenī, pievienot pilienu eļļas, paburzīt disku, lai eļļa emulsificētos un tad tikai liekam klāt acīm. Savādāk plānas tekstūras eļļa var iekļūt acīs un to ir ļoti grūti izskalot. Nekas nesāp un nesūrst, bet ir nepatīkami.
Sastāvs:  Coco-caprylate/Caprate, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, BHT.
Kopumā par micelāro eļļu man ir pozitīvs iespaids un gribu izmēģināt Decleor Aroma White C+ Brightening Cleasing Oil (ceru, ka tā smaržos labāk).
Eļļu var iegadāties feelunique, Latvijā - Stockmann un ctitās Decleor tirdzniecības vietās. Cena ap 29 € par 150 ml.

Hello gorgeous! Decleor Micellar Oil effectively cleanses the skin and removes make-up including waterproof mascara whilst respecting the skin. Benefits of oily texture:
- Perfectly dissolves and disperses all impurities.
- Delivers maximum comfort.
- Respects the cutaneous barrier
.
Decleor Micellar Oil really does what it claims and removes makeup perfectly. Sometimes I do evening skincare massage with oils (some other oils) and Decleor dissolves and easily removes them from the first time. I does not clog my pores. Actually I love everything about this oil except the smell. For me it smells like some kind of animal grease. A little bit fishy and odd. But otherwise it is great and I love that it does not contain mineral oil in the ingredient list. I think I will try Decleor Aroma White C+ Brightening Cleasing Oil next (hope it will have different scent).

ceturtdiena, 2014. gada 11. decembris

L'oreal L'Extraordinaire šķidrā lūpu krāsa - atsauksme

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick - review

Please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās! Drūmajās decembra dienās gribas parunāt par kaut ko košu un saulainu. Tāpēc šodien par kolosālām lūpu krāsām no L'oreal - L'Extraordinaire Liquid Lipstick.
L'Extraordinaire no Color Riche lūpu krāsa, kas sniedz gan spīdumu, gan intensīvu toni. Pateicoties mikro eļļām un bagātīgiem pigmentiem, tu vari baudīt lūpu krāsas pilnību trīs dimensijās: lūpu krāsas toņa piesātinājums, lūpu spīduma sniegtais spīdums un apjoms, balzama kopjošas īpašības.
Man ir divi superīgi toņi: neitrālais 500 Molto Mauve un koši sarkans 304 Ruby Opera. Toņi savā starpā ir pilnīgs pretstats, taču priecē, ka formula ir viena un tā pati (jūs jau zināt, ka bieži gadās, ka ir liela atšķirība starp toņiem gan uzklāšanas, gan noturības ziņā). L'oreal L'Extraordinaire lūpu krāsas ir ļoti komfortablas uz lūpām, ļoti pigmentētas, viegli klājas, labi nēsājas (nesatek krociņās) un arī noturība, ņemot vērā kopjošas īpašības, ir diezgan pieklājīga - apmēram četras stundas. Svarīgs ir arī fakts, ka produkts nav lipīgs. Jā, gandrīz aizmirsu, lūpu spīdumi smaržo pēc aprikozēm! Arī aplikatori ir visai ērti un ņem adekvātu produkta daudzumu.
Tonis Nr 500 Molto Mauve priekš manis ir ideāls, tā sauktais "tavas lūpas, tikai skaistākas" (your lips but better), jo tas lieliski saplūst ar dabīgo toni, taču padara to mazliet spilgtāku un siltāku. Iekšā ir smalks sudrabotais šimmeris (ir arī pāris zaļi, zili un violeti spīdumi), kas, personīgi man netraucē, bet ir pamanāms ar neapbruņotu aci. Lielisks ikdienas variants. Un lieldeguna pašbilde:
Tonis Nr 304 Ruby Opera ir kaislīgs sarkanais uz intensīvas vēsas bāzes. Smalks oranžs šimmeris (šoreiz gan krietni mazākā skaitā, un rezultātā ir knapi saskatāms un tikai spilgtā apgaismojumā), padara toni ļoti neparastu - tas ir vienlaicīgi gan silts, gan auksts! Ideāls "izejamais" variants. Vai arī "šodien es varu atļauties visu", vai arī "gribu super-sarkanu" un tt. Un es tāda viltīga - tonim atbilstoša:
Rezumējot, L'oreal L'Extraordinaire šķidrās lūpu krāsas man ļoti, ļoti, ļoti patīk! Pieejami ir 9 vai pat 10 toņi (dažādos avotos cipari atšķiras). 

Lūpu krāsas/spīdumus var iegādāties Drogās, Stockmann, Prisma un, laikam, arī Rimi veikalos. Cena ap 13 €.

Hello gorgeous! I am a little (or a lot) late on a raving about L'oreal L'Extraordinaire liquid lipstick party, but these are great! They apply soooo easily, feel very comfortable on the lips and do stay for a good 3-4 hours (remember the comfy side). Also they aren't sticky. Shade 500 Molto Mauve is my "your lips but better". It is pinkish, warm, and has silver shimmer with some green, blue and purple bits. Shade 304 Ruby Opera is intense red on a cool base and has a small amount of hard to notice warm orange-y shimmer, which makes the shade even more interesting.

pirmdiena, 2014. gada 8. decembris

Favorīti no Catrice un Essence dekoratīvās kosmētikas

Sveikas, daiļās! Nesen man sanāca pabūt Catrice un Essence zīmolu prezentācijā un tikt pie daudz-daudz labumiem. Lielāko daļu jau esmu izmēģinājusi un šodien pastāstīšu par saviem favorītiem:
Sākšu ar Catrice Velvet MATT acu ēnām. Kā var noprast no nosaukuma ēnas ir matētas. Zīmola klāstā šobrīd ir seši toņi. Man ir trīs:
No kreisās uz labo pusi: 040 Al Burgundy, 050 Welcome To Greysland! 010 Vanillaty Fair. Visi toņi ir super krēmīgi, super pigmentēti un, vismaz manuprāt, arī super skaisti. Man ir taukaini acu plakstiņi, tāpēc bez bāzes acu ēnas nemaz nemēģinu, bet uz bāzes ēnas godam turas visu dienu un nesaveļas. Īsāk sakot, šīs ēnas es oficiāli pasludinu par ideālām.
Swatchi:
No kreisās uz labo pusi: 010 Vanillaty Fair, 050 Welcome To Greysland!, 040 Al Burgundy, vaigu sārtums Defining Blush tonī 070 Pinkerbell.
Mazliet par ēnu toņiem:
  • 010 Vanillaty Fair - gaiši zeltains tonis, kas lieliski der kā izgaismotājs vai nu acs iekšējam kaktiņam, vai nu zem uzacs, vai nu uz vaigu galiem. Finišs drīzāk satīna, nevis matēts.
  • 050 Welcome To Greysland! - absolūti burvīgs silts pelēks tonis, kurā jūtamas zaļas un pelēkas notis. Finišs arī drīzāk satīna, nevis pilnībā matēts.
  • 040 Al Burgundy - OMG! šis tonis ir vienkārši mana ēnu orgasma iemiesojums (atvainojos). Purpursarkas ar knapi manāmi zeltītu šimmeri (drīzāk spīdumu) uz melnās bāzes. Vienkārši neticami pigmentēts tonis.
050 Welcome To Greysland! (+ Lash Princess tuša) darbībā:
Ja jau sāku par tušu. Lash Princess tušai ir pamanāms dizains (tas gan nav īpaši manā gumē, bet šis jautājums ir subjektīvs). Konsistence patiks sausāku tušu cienītājām (kā man). Izliekta birstīte ar sariņiem labi apņem un nokrāso skropstas.
 Ar vienu kārtu var panākt skaistu ikdienišķu efektu, bet ar trim īstu drāmu:
Tušai ir laba noturība un arī trīs kārtas dienas beigās nebirst un netaisa pandas acis. Īsāk sakot - īsts atradums! Un vēl par šādu naudu.

Catrice Nude Illusion tonālam krēmam ir viegla tekstūra, kas neiesēžas porās. Nude Illusion lielas problēmas nenosegs, bet āda toni izlīdzina ļoti labi un labi nomaskē apsārtumu. Tonis priekš manis ir drusciņ pa tumšu un drusciņ pa dzeltenu, es gribētu kaut ko neitrālāku (kā, piemēram Bourjois toņu klāsts). Tonālais krēms ir nemanāms un turas uz sejas bez izmaiņām stundas 4-5. Ja āda ir taukaināka, tad noteikti vajadzēs piepūderēt un iespējams arī lietot praimeri. Efekts, manuprāt ir ļoti labs, tas nav ne pārāk spīdīgs, ne nedabiski matēts. Veselīgas ādas iespaids.
Efekts uz sejas:
Catrice vaigu sārtums tonī 070 Pinkerbell (ak, šie Catrice nosaukumi!) uz sejas rada dabisku "tikko no sala" efektu. Jāsaka, ka šis ir sārtums kā sārtums, bet tieši tonis ir pasakains un manai ādai der ideāli. Pigmentācija ir vidēja, no viena otiņas vilciena klauna vaigus nedabūsi. Swatchs ir bildē ar ēnām. 

Catrice Lash/Brow designes gel ir fiksējošais uzacu/skropstu gels, kas savalda nepaklausīgus matiņus. Nerada kraukšķīguma efektu. Ātri nožūst. Satur pantenolu.

Catrice Light Reflecting Concealer (man ir pats gaišākais tonis 005 Light Nude) labi (tiesa, ne pilnīgā pilnībā) nosedz tumšos lokus. Dienas laikā nepazūd un nesaiet krociņās ar acīm. Der arī kādas pumpas aizkrāsošanai. Atradums!
Catrice Beautifying Lip Smoother ir kaut kas, ko es jau sen gaidīju, jo šis Catrice produkts esot līdzinieks Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (jāsaka, ka Clarins produkti man nav, tāpēc salīdzināt diemžēl nevarēšu). Lip Smoother ir patīkama un neuzbāzīga vaniļas/karameļu smarža un ērti pūkaini aplikatori:
Jāsaka, ka uz lūpām dižas atšķirības starp toņiem nav:
No kreisās uz labo pusi: Catrice Lip Smoother 020 Apricot Cream, Catrice Lip Smoother 030 Cake Pop, Catrice lūpu krāsa Ultimate Colour tonī 340 Berry Bradshow.
Lip Smoother ir patīkams uz lūpām. Tas nepasvītros sausumus, bet tieši otrādi, labi mitrinās. Kā jau lūpu balzamam noturība nav produkta stiprā puse. Bet, kopumā, produkts ir patīkams un viegls lietošanā, aplikators ir ērts. Lūpas kopj labi un nedaudz ietonē. Nemaksā dārgi. Ko vēl vajag?

Catrice lūpu krāsa Ultimate Colour tonī 340 Berry Bradshow ir vienkārši ideāla! Lūpu krāsa ir komfortabla un mitrinoša, lūpas pavisam nesausina. Viegli un vienmērīgi klājas. Noturība ir laba, ņemot vērā mitrinošu efektu. Un tas tonis, tik garšīgs! Vai nav pasakains? Sulīgas odziņas...mmm!

Catrice Tinted Lip Glow Balm, kā jau balzams ir patīkams uz lūpām. Uzreiz pēc uzklāšanas ir kā viegls caurspīdīgs lūpu spīdums, taču pēc laika paliek arvien rozīgāks. Uz manām lūpām tas kļūst pavisam rozā (tāds diezgan intensīvs vēsais tonis). Man jau patīk, bet tas varētu būt gaumes jautājums.

Daži no produktiem koptēlā:
Man uz sejas:
Catrice Nude Illusion tonālais krēms (020 Rose Vanilla)
Catrice MONO acu (lietoju kā uzacu) ēnas (350 Starlight Expresso)
Catrice Velvet MATT acu ēnas (050 Welcome To Greysland!)
Essence Lash Princess skropstu tuša
Catrice Defining vaigu sārtums (070 Pinkerbell)
Catrice Ultimate Colour lūpu krāsa (340 Berry Bradshow).

Catrice un Essnce produkciju var iegādāties veikalos Drogas. Produktu cenas:
Catrice Nude tonālais krēms 7.89 €
Lūpu krāsa un balzams 4.19 €
Matt acu ēnas 4.19 €
Lip smoother 3.59 €
Vaigu sārtums  3.59 €
Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel 3.59 €
Light Reflecting konsīleris 4.19 €
Lash Princess skropstu tuša 3.79 €

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

svētdiena, 2014. gada 7. decembris

Rimmel Wonderfull skropstu tuša - atsauksme

Rimmel Wonderfull mascara review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Jau kādu laiku veikalos ir pieejama Rimmel Wonder'full tuša ar inovatīvo sastāvu, kurā ietilpst argana eļļa. Uzreiz ķeršos pie lietas:
Pirmais, kas vienmēr krīt acīs, protams, ir iepakojums. Tušai ir masīvs plastmasas iepakojums bronzīgi-oranžā krāsā. Dīvainā kārtā, šis iepakojums man uzreiz asociējas ar resnu gumijas birstīti ar īsiem sariņiem. Un man bija taisnība! Neesmu gumijas birstīšu fane, taču bija interesanti pamēģināt.
Ražotājs sola, ka inovatīvais sastāvs ar argana eļļu nodrošina skropstu mitrināšanu, kopšanu un spalvas viegluma apjomu.
Atšķirībā no pārējām drugstore tušām, pamanīju, ka Wonder’full piemīt patīkama smarža, nedaudz eļļaina, atgādina kādu matu kopšanas līdzekli, bet noteikti ne biedējošā nozīmē.
Wonder'full patiks slapjo tušu piekritējām, taču konsistences ziņā ir jūtama atšķirība no pārējām tušām, tā ir eļļaina. Garo skropstu īpašniecēm iesaku uzreiz pēc uzklāšanas nemirkšķināt un noteikti nešķaudīt :)  Efekts nebūs dramatisks, drīzāk ikdienišķs.
Tuša dienas gaitā turas labi – nebirst un nesmērējas. Pēc apmēram viena lietošanas mēneša pamanīju, ka konsistence kļūst nedaudz biezāka, tāpēc sanāk dramatiskāks efekts, kas man patīk labāk.
Būtiskas izmaiņas savās skropstās pēc mēneša nepamanīju, lai gan Rimmel arī nesola skropstas līdz uzacīm.
Jāsaka, ka kopumā tuša man patika un patika arī tendence – dekoratīvā kosmētika ar kopjošām īpašībām. Cerams, ka drīzumā redzēsim vēl kaut ko no šī plauktiņa!
Ļoti atvainojos, ka šoreiz nesanāca nobildēt tušu uz skropstām. Saule pēdējā laikā mūs priecē maz :(
Tušu var iegādāties Drogas veikalos. Cena 10.79 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! I've tried Wonder’full mascara by Rimmel London, because I was interested in innovative formula with Argan oil.  Mascara is great for everyday use - gives some definition and volume but nothing dramatic. I did not notice any difference in my lashes during usage although I like new trend – make up with caring ingredients.

ceturtdiena, 2014. gada 4. decembris

Novembra favorīti

Sveikas, daiļās! Rudens ir beidzies un pavisam oficiāli ir iestājusies ziema. Šodien par pēdējā rudens mēneša favorītiem. Bildes sanāca līdzīgās krāsu gammās :)

Kopjošā kosmētika:
  • La Roche-Posay Hydreane Legere mitrinošais krēms jutīgai ādai. Pēc apraksta ir ļoti līdzīgs manam mīļajam Avene Hydrance Optimale Light. Ir labs. Drīz būs pilnvērtīga atsauksme.
  • Boots No7 Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser. Labs! Pat ļoti labs! Labi attīra ādu, to nesausinot. Ar;i drīz būs pilnvērtīga atsauksme.
  • La Roche-Posay Serozinc toniks taukainai un kombinētai ādai. Man pavisam noteikti palīdz samazināt ādas taukošanās un saglabāt ādu tīrāku.
Ķermeņa un matu kopjošā kosmētika:
  • Crabtree & Evelyn Pomegranate argan & grapeseed roku krēms, jo tas momentā mitrina rokas un sniedz komfortu bez lipīgas plēves. Smaržo pēc granātāboliem.
  • Dzintars mitrinošais ķermeņa balzams ar rozā greipfrūtu ir vienkārši ideāls. Un aromāts viņam arī ideāls. Drīz būs atsauksme.
  • Dove Pure Care Dry Oil ir patīkams neizskalojams matu kondicionieris-eļļa. Mati ir mīksti un spīdīgi. Arī būs atsauksme drīz.
Dekoratīvā kosmētika:
  • Chanel Blush Duo Tweed Effect vaigu sārtums tonī 30 Tweed Rose. Katru gadu rudens/ziemas periodā atgriežos pie šī sārtuma, jo tonis man asociējas ar siltu džemperi un salu.
  • Catrice Light-Reflecting concealer, jeb konsīleris ādai ap acīm. Brīnumainā kārtā man der tonis un produktam ir arī lieliska noturība.
  • Urban Decay Naked pirmā palete. Nav nekāds jaunums, drīzāk atklāju to priekš sevis no jauna. Paletē ir viss, kas vajadzīgs gan dienas, gan vakara grimam.
  • Maybelline Fit Me tonālais krēms mani patīkami pārsteidza. Izskatās ļoti dabiski. Noturība ļoti laba.

Kas jums ir favorītos šajā laikā?

pirmdiena, 2014. gada 1. decembris

Novembra jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Novembrī notika ļoti daudz visādi skaistuma pasākumi, ienākuši daži jauni un ilgi gaidīti zīmoli, tāpēc atrādīšu savus novembra jaunumus un padalīšos ar pirmajiem iespaidiem.
Latvijā ir ienācis Babor zīmols un atvēris savu SPA salonu Ģertrūdes ielā. Salons ir ļoti skaists un mājīgs, procedūru cenas pieņemamas. Babor ir Vācu profesionālā kosmētika, kas ir slavena ar savu efektivitāti un labu attiecību starp cenu un produktu kvalitāti. Tiku pie dažiem paraudziņiem un miniatūrām. Man patika Derma Cellular Collagen Booster krēms un tonālais krēms, kas, diemžēl man bija pa tumšu, tāpēc par to priecājas mamma. Priecājas viņa arī par anti-aging acu krēmu, kas man būtu pa stipru. Pačukstēšu, ka Babor esmu iepirkusi dažas Ziemassvētku dāvanas.

TheBodyShop blogeru brokastīs tiku pie sava mīļākā ādas attīrītāja Nutriganics Cleansing Gel Oil (paldies, TheBodyShop!) un ierobežota izlaiduma Frosted Cranberry roku krēma un mīlīgām ziepītēm sirds formā. Vai nav forša neliela dāvana?

Neatrādīti jaunumi no pašmāju zīmola Dzintars. Mīkstinošas ķermeņa eļļas un ķermeņa sviests. O, jā! Jā! Tie aromāti ir ideāli. Pavisam drīz atrādīšu un būs arī konkursiņš :)

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. Nav gluži jaunums, bet es sadūšojos viņu atvērt un esmu sajūsmā! Paldies Kiehl's par dāsnu politiku attiecībā uz paraudziņiem.

Stockmann atlaižu ietvaros apmeklēju arī MAC zīmola stūrīti (atvainojos, ka MAC lūpu krāsa nav bildē, bet tā galīgi pazuda uz lielo iepakojumu fona, tāpēc to vienkārši izņēmu). Gāju pēc vienas konkrētas lūpu krāsas, bet tā bija izpārdota un pēkšņi man savajadzējās n-to ikdienas lūpu krāsu. Paņēmu toni Hot Gossip. Domas vēl dalās, bet kaut kad noteikti būs atsauksme.

Un beigās saldais ēdiens. Clarisonic. Jā! Maģiskā sejas birste ir nonākusi līdz mums! Prezentācijā visu smalki izstāstīja un izreklamēja. Viss izklausās ideāli. Prezentācijā ar meitenēm arī notestējām aparātu darbībā. Vismaz es, ka lielais skeptiķis, biju ļoti patīkami pārsteigta par rezultātu. Produkts ļoti interesants un daudzsološs, pēc pāris lietošanas reizēm grūti par kaut ko spriest, bet šķiet nepārdomāti un vienkārši (atvainojos) stulbi, ka ierīcē jālādē 24 stundas un tad tā darbojas 24 minūtes! Izklausās vismaz negodīgi :D Taču, ņemot vērā, ka ierīce jālieto vienreiz dienā uz vienu minūti, sanāk, ka tā darbosies 24 dienas. Dalītas domas. Man šķiet, ka pozitīvo efektu uz savas ādas redzēju jau pēc pirmās lietošanas reizes, nu jūs jau zināt kā tas ir, kad gaidi kādu labu rezultātu :)

Tāpat, gribu sev oficiāli pasludināt 100 days spending ban! Kāpēc? Tāpēc, ka kosmētikas krājumi ir fenomenāli. Un es nevaru iedomāties nevienu līdzekli, kas tuvākajā laikā varētu beigties. Spending ban gan atļauj pirkt nepieciešamās lietas, ja tās ir beigušas. Nē, es nekādā gadījumā neatteikšos izmēģināt kādu jaunu produktu, ja man piedāvās :) Taču pati, vismaz centīšos, neko jaunu nepirkt. Savu pēdējo pirkumu oficiāli veicu 30.novembrī, kas nozīmē, ka ban turpināsies līdz 10.martam. Oi! Kā domājat, es izturēšu? No vienas puses produkti man tiešām pietiks, jautājums kā ar varēšu turēties pretī pavasara kolekcijām. Galvenais, lai manu vēlmju sarakstu visu neizpērk pirms spending ban beigām :)
Tā lūk! Kā jums novembrī gāja ar jaunumiem?