Decleor Micellar Oil - review

Please scroll down for the english summary

Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā arvien populārāka kļūst kosmētikas noņemšana un ādas attīrīšana ar eļļu palīdzību. Un ne velti, jo attīrīšanai ar eļļu ir daudz priekšrocības. Pirmkārt, tā ir pamatīga kosmētikas noņemšana un dziļa ādas attīrīšana. Otrkārt, pateicoties tam, ka produktā nav virsmas aktīvās vielas, āda netiek sausināta. Es jau sen gribēju izmēģināt kādu hidrofīlo eļļu, taču konstatēju, ka ir pagrūti atrast produktu, kura sastāvā nav minerālas eļļas. Kādā interneta veikalā pamanīju Decleor zīmola micelāro eļļu, izlasīju aprakstu, tad sameklēju sastāvu un sapratu, ka šis produkts ir tieši tas, ko meklēju.  
Eļļa acumirklī attīra seju un noņem pat īpaši noturīgu kosmētiku. Unikāla plāna tekstūra viegli slīd uz ādas un izšķīdina gan netīrumus, gan kosmētiku, atstājot ideāli attīrītu ādu. Rezultātā ādas tekstūra uzlabojas un poras sašaurinās.  
Nezinu kāpēc Decleor izdomāja nosaukt savu hidrofīlo eļļu par micelāro. Laikam, šobrīd viss "micelārais" ir topā. Bet, jāatzīst, ka Decleor micelārā eļļa tik tiešām ir "plāna" un lieliski tiek galā ar jebkuru kosmētiku. Šo produktu lietoju arī, lai attīrītu seju pēc eļļas masāžām, jo šī eļļa tiek galā arī ar jebkuru citu eļļu no pirmās reizes (atvainojos par tik eļļainu teikumu). Jāsaka, ka man ne ļoti patīk līdzekļa smarža. Tā man asociējas ar taukiem un dzīvnieku izcelsmes produktiem. Nedaudz asociējas ar zivīm. Kuram patiks, ja attīrošais līdzeklis smaržos pēc zivīm? Savādāk līdzeklis lieliski pilda savu uzdevumu. Ādu attīra, nesausina, poras neaizsprosto (par sašaurinošu efektu gan nevarēšu komentēt). Lietojas super ekonomiski. Priecē arī īsais sastāvs un sastāvā esošais skvalēns, kas ir pazīstams ar savām izcilām mitrinošām īpašībām.
Ja kāds nezina kā lietot: eļļu sadalām plaukstās un iemasējām sausā neattīrītā sejā. Eļļa acumirklī izšķīdina kosmētiku. Pēc tam samitrinām plaukstas un atkal iemasējam ādā. Rezultātā eļļa pārvēršas baltā emulsijā un viegli noskalojas ar ūdeni (es gan papildus lietoju sejas drāniņu). Ja plānots lietot acu kosmētikas noņemšanai, tad iesaku samitrināt vates disku siltajā ūdenī, pievienot pilienu eļļas, paburzīt disku, lai eļļa emulsificētos un tad tikai liekam klāt acīm. Savādāk plānas tekstūras eļļa var iekļūt acīs un to ir ļoti grūti izskalot. Nekas nesāp un nesūrst, bet ir nepatīkami.
Sastāvs:  Coco-caprylate/Caprate, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, BHT.
Kopumā par micelāro eļļu man ir pozitīvs iespaids un gribu izmēģināt Decleor Aroma White C+ Brightening Cleasing Oil (ceru, ka tā smaržos labāk).
Eļļu var iegadāties feelunique, Latvijā - Stockmann un ctitās Decleor tirdzniecības vietās. Cena ap 29 € par 150 ml.

Hello gorgeous! Decleor Micellar Oil effectively cleanses the skin and removes make-up including waterproof mascara whilst respecting the skin. Benefits of oily texture:
- Perfectly dissolves and disperses all impurities.
- Delivers maximum comfort.
- Respects the cutaneous barrier
.
Decleor Micellar Oil really does what it claims and removes makeup perfectly. Sometimes I do evening skincare massage with oils (some other oils) and Decleor dissolves and easily removes them from the first time. I does not clog my pores. Actually I love everything about this oil except the smell. For me it smells like some kind of animal grease. A little bit fishy and odd. But otherwise it is great and I love that it does not contain mineral oil in the ingredient list. I think I will try Decleor Aroma White C+ Brightening Cleasing Oil next (hope it will have different scent).