Sveikas, daiļās! Nesen atrādīju visus savus jaunumus un prasīju par kuru ir vislielākā interese. Ne pavisam nebija pārsteigums, ka dāmas vēlējās dzirdēt par pašmāju biokosmētikas zīmola Dzintars jaunumiem. Šodien pastāstīšu par diviem foršiem ķermeņa produktiem: mitrinošu ķermeņa balzamu ar rozā greipfrūtu un ķermeņa sviestu ar mango un mellenēm. No sakuma nedaudz par SPA Premium produktu sēriju. Sērija SPA Premium piedāvā skaistumkopšanas produktus mājas SPA procedūrām. Visi sērijas produkti ir unikāli, jo kopā ar patīkamām sajūtām un aizraujošu aromātu sniedz jums lielisku kosmētisko rezultātu. Visu sērijas produktu pamatā ir plašs klāsts dabisku augu izcelsmes ekstraktu, kas izgatavoti izmantojot pašas saudzīgākās tehnoloģijas, tā saglabājot augu vērtīgās īpašības. Produktu sastāvā ir līdz 99% dabiskas izcelsmes izejvielu.
Mitrinošs ķermeņa balzams ar rozā greipfrūtu. Vieglais, maigais balzams mitrina un mīkstina ādu, padara to samtainu. Mandeļu eļļa, kakao sviests, šī sviests, smiltsērkšķu un makadāmijas eļļa padara ādu maigu un samtainu. Alvejas ekstrakts un E vitamīns atjaunina ādas šūnas un pasargā tās no apkārtējās vides kaitīgas ietekmes. Rozā greipfrūta aromāts - uzmundrinoši svaigs, nedaudz rūgtens, kas liks aizmirst visu nemieru un nogurumu.
Sākšu ar to, ka parasti izvairos no smaržīgiem ķermeņa produktiem, jo nepārtraukti jūtu aromātu un tas mani kaitina. Nerunājot par to, ka nevaru iemigt, ja jūtu kādu "svešu" nedabisku smaržu. Taču šoreiz salda greipfrūtu smarža ir Āzijas pasaka! Aromāts tiešām ir salds, tāds īsts "gurmē", taču tas nav sintētisks un uzbāzīgs. Principā, produkta aromātu jūtu tikai uzklāšanas brīdī. Nebūt nav tā, ka smarža nav jūtama uz ādas, bet tā nevirmo apkārt un netraucē man iemigt. Man patīk pēc dušas sadalīt produktu plaukstās un tad uzklāt uz ķermeņa ar masējošām kustībām un es pieķēru sevi pie tā, ka izspiežu produktu, sadalu plaukstās, pasmaržoju savas plaukstas, tad klāju losjonu uz ādas, tad ņemu jaunu porciju, atkal pasmaržoju plaukstas...Īsāk sakot, smarža man ļoti, ļoti, ļoti patīk. Un losjons arī. Tas mitrina ādu, neatstājot taukainu neelpojošu plēvīti. Losjonam ir maiga krēmīga konsistence un tas ātri iesūcas ādā. Droši vien, izteikti sausai un niezošai ādai labāk būtu piemērots ķermeņa sviests (apraksts zemāk), bet normālai un nedaudz sausai ādai noteikti iesaku izmēģināt. Un pavisam noteikti iesaku ieiet Dzintara veikalā un pasmaržot losjonus, ja esi saldu un garšīgu aromātu cienītāja. Līnijā ir pieejami trīs aromāti: rozā greipfrūts, sulīgais persiks, mango un mellenes. Persiks arī ir dievīgs!
Sastāvs: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis oil (mandeļu eļļa), Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Pentylene Glycol, Macadamia Ternifolia seed oil (makadāmijas riekstu eļļa), Theobama Cacao butter (kakao sviests), Aloe Barbadensis extract, Butyrospermum Parkii butter (šī sviests), Hippophae Rhamnoides oil (smiltsērkšķu eļļa), Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate. Caprylic/Capric Tryglyceride, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Sucralose, Vanillin, Chlorphenesin, Methylisothiazolinone, Citrus Grandis oil (greipfrūtu eļļa), Parfum, d-Limonene.

Ķermeņa sviests ar mango un mellenēm. Produkta sastāvā ir dabiskais kakao sviests, hohobas, kokosa, makadāmijas eļļas un E vitamīns, kas labi baro, mitrina, uzlabo ādas elastību un paaugstina tonusu. Āda kļūst mīksta, gluda un maiga. Eļļa piešķir ķermenim patīkamu aromātu un saldu garšu (tikko pat pagaršoju - tiešām salda garša :D ).
Sviestam ir bieza konsistence (kā jau ķermeņa sviestam), kas kūst saskaroties ar ķermeņa siltumu. Produkts lieliski mitrina un baro ādu, kā jau minēju, šis varētu glābt arī ļoti sausu ādu ar tendenci lobīties. Sviests ātri (tiesa gan lēnāk nekā losjons) iesūcas ādā. Āda pēc lietošanas ir zīdaina un smaržo pēc saldiem zefīriem (izskatās, ka garšo āri). Jāsaka, ka produkta aromāts uz ādas ir delikāts. Jā, āda smaržo pēc saldām mellenēm (es tomēr netieku vaļā no asociācijām ar zefīriem), bet aromāts diezgan maigs un neuzbāzīgs. Nav tā, ka pēc lietošanas visa mājā virmo kosmētisko produktu aromāti. Arī sviesti ir pieejami trīs aromātos: rozā greipfrūts, sulīgais persiks, mango un mellenes.
Sastāvs: Aqua, Cocos Nucifera oil (kokosriekstu eļļa), Theobama Cacao seed butter (kakao sviests), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Alcohol, Macadamia Ternifolia seed oil (makadāmijas riekstu eļļa), Dimethicone, Simmondsia Chinesis seed oil (hohobas eļļa), Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Decaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Cholesterol, Tocopherol, Disodium EDTA, Sucralose, Vanillin, Imidazolidinyl Urea, Methylisothiazolinone, Fragrance, Limonene, CI 42090, CI 14720.

Rezumējot, varu teikt, ka SPA Premium līnijas produkti man ļoti patika un vienmēr prieks, ja izcili produkti tiek ražoti tepat Latvijā.

Produktus var iegādāties Dzintars firmas veikalos, Stockmann, iespējams, ka arī Drogās (bet neesmu droša). Cenas: SPA Premium mitrinošs ķermeņa balzams 14.00 Eur par 200 ml (līdz 12.01.2015. – 15 % atlaide), ar atlaidi 11.90 Eur. SPA Premium ķermeņa sviests 19.80 Eur par 200 ml (līdz 12.01.2015.- 15 % atlaide), ar atlaidi 16.83 Eur.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).