Sveikas, daiļās! Novembrī notika ļoti daudz visādi skaistuma pasākumi, ienākuši daži jauni un ilgi gaidīti zīmoli, tāpēc atrādīšu savus novembra jaunumus un padalīšos ar pirmajiem iespaidiem.
Latvijā ir ienācis Babor zīmols un atvēris savu SPA salonu Ģertrūdes ielā. Salons ir ļoti skaists un mājīgs, procedūru cenas pieņemamas. Babor ir Vācu profesionālā kosmētika, kas ir slavena ar savu efektivitāti un labu attiecību starp cenu un produktu kvalitāti. Tiku pie dažiem paraudziņiem un miniatūrām. Man patika Derma Cellular Collagen Booster krēms un tonālais krēms, kas, diemžēl man bija pa tumšu, tāpēc par to priecājas mamma. Priecājas viņa arī par anti-aging acu krēmu, kas man būtu pa stipru. Pačukstēšu, ka Babor esmu iepirkusi dažas Ziemassvētku dāvanas.

TheBodyShop blogeru brokastīs tiku pie sava mīļākā ādas attīrītāja Nutriganics Cleansing Gel Oil (paldies, TheBodyShop!) un ierobežota izlaiduma Frosted Cranberry roku krēma un mīlīgām ziepītēm sirds formā. Vai nav forša neliela dāvana?

Neatrādīti jaunumi no pašmāju zīmola Dzintars. Mīkstinošas ķermeņa eļļas un ķermeņa sviests. O, jā! Jā! Tie aromāti ir ideāli. Pavisam drīz atrādīšu un būs arī konkursiņš :)

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. Nav gluži jaunums, bet es sadūšojos viņu atvērt un esmu sajūsmā! Paldies Kiehl's par dāsnu politiku attiecībā uz paraudziņiem.

Stockmann atlaižu ietvaros apmeklēju arī MAC zīmola stūrīti (atvainojos, ka MAC lūpu krāsa nav bildē, bet tā galīgi pazuda uz lielo iepakojumu fona, tāpēc to vienkārši izņēmu). Gāju pēc vienas konkrētas lūpu krāsas, bet tā bija izpārdota un pēkšņi man savajadzējās n-to ikdienas lūpu krāsu. Paņēmu toni Hot Gossip. Domas vēl dalās, bet kaut kad noteikti būs atsauksme.

Un beigās saldais ēdiens. Clarisonic. Jā! Maģiskā sejas birste ir nonākusi līdz mums! Prezentācijā visu smalki izstāstīja un izreklamēja. Viss izklausās ideāli. Prezentācijā ar meitenēm arī notestējām aparātu darbībā. Vismaz es, ka lielais skeptiķis, biju ļoti patīkami pārsteigta par rezultātu. Produkts ļoti interesants un daudzsološs, pēc pāris lietošanas reizēm grūti par kaut ko spriest, bet šķiet nepārdomāti un vienkārši (atvainojos) stulbi, ka ierīcē jālādē 24 stundas un tad tā darbojas 24 minūtes! Izklausās vismaz negodīgi :D Taču, ņemot vērā, ka ierīce jālieto vienreiz dienā uz vienu minūti, sanāk, ka tā darbosies 24 dienas. Dalītas domas. Man šķiet, ka pozitīvo efektu uz savas ādas redzēju jau pēc pirmās lietošanas reizes, nu jūs jau zināt kā tas ir, kad gaidi kādu labu rezultātu :)

Tāpat, gribu sev oficiāli pasludināt 100 days spending ban! Kāpēc? Tāpēc, ka kosmētikas krājumi ir fenomenāli. Un es nevaru iedomāties nevienu līdzekli, kas tuvākajā laikā varētu beigties. Spending ban gan atļauj pirkt nepieciešamās lietas, ja tās ir beigušas. Nē, es nekādā gadījumā neatteikšos izmēģināt kādu jaunu produktu, ja man piedāvās :) Taču pati, vismaz centīšos, neko jaunu nepirkt. Savu pēdējo pirkumu oficiāli veicu 30.novembrī, kas nozīmē, ka ban turpināsies līdz 10.martam. Oi! Kā domājat, es izturēšu? No vienas puses produkti man tiešām pietiks, jautājums kā ar varēšu turēties pretī pavasara kolekcijām. Galvenais, lai manu vēlmju sarakstu visu neizpērk pirms spending ban beigām :)
Tā lūk! Kā jums novembrī gāja ar jaunumiem?