Sveikas, daiļās! Mūsdienās veikalu plauktos var sastapt daudz interesantākus produktus par ierastajām dušas želejām: krēmi, eļļas, suflē, zefīri, putas...Nost ar garlaicību! Šodien pastāstīšu par trīs interesantiem dušas produktiem, kas varētu kalpot arī kā lieliska dāvana māsai, mammai, vai draudzenei.
Sākšu es ar pašmāju Stenders zīmola Feel the Vigour! dzērveņu dušas zefīru. Šīs gaisīgās krēmveida putas ar cukura skrubja daļiņām un īstām zemeņu sēkliņām attīra ādu, sniedzot tev patīkamu masāžas efektu. Ar antioksidantiem bagātais dzērveņu ekstrakts uzmundrinās tavu ādu. Sajūti, kā izsmalcinātais dzērveņu aromāts piepilda telpu un izgrezno tavu ādu. Zefīrs ir saudzīgs tavai ādai, jo tā ph līmenis ir 5,5 un sastāvā nav parabēnu un sulfātu. Līdzeklis ieguvis Cosmopolitan Beauty Awards 2011: Labākais ķermeņa mazgāšanas līdzeklis.
Dušas zefīram piemīt neparasta uzputota konsistence un maiga dabīga dzērveņu smarža. Šis ir vienīgais Stendera zefīrs, kam sastāvā ir arī ādu skrubējošie dzērveņu kauliņi. Sanāk patiešām maiga ādas attīrīšana + viegls skrubis. Konsistence tik tiešām līdzinās gaisīgam zefīram. Tāds ļoti izsmalcināts un patīkams produkts īstai lēdijai. Pieejami arī lavandas, rožu un greipfrūtu dušas zefīri, taču skrubējošās daļiņas ir tikai dzērveņu versijā.
Iegādāties var Stenders mājaslapā. Cena 9.90 par 170 g.

Lush Snowman dušas želeja, vai, drīzāk, galerts. Sniegavīra formas dušas želeja gatavota no karagināna pulvera, Sicīlijas citronu eļļas un bergamotes eļļas, lai tonizētu ādu un atsvaidzinātu tavu rutīnā iestigušo ikdienu! Visiem sniegavīriem deguni ir no burkāniem, tāpēc mēs gribējām arī tavam degunam parādīt šo smaržu. Šis produkts ir sakombinēts no dušas želejas un ziepēm. Mirklī, kad tu atvērsi trauciņu, dušas želeja transformēsies mirdzoši baltā sniegavīrā!
Lush Sniegavīram ir ļoti jautra un neierasta konsistence. Tas tik tiešām ir īsts želejas sniegavīrs! Želeja ir forša un pavisam noteikti patiks arī bērniem, taču dēļ īpatnējās konsistences nav diez ko ergonomiska. Ja lieto veselu sniegavīru, tad tas traki slīd no rokām. Ērtāk ir plēst nost pa gabaliņam, bet no tā sāp sirds! Visvairāk man patīk neparasta un bagātīga burkānu un upeņu smarža, kas nav nedz sintētiska, nedz pārāk salda. Īsta vasaras buķete. Cik saprotu, Sniegavīrs ir ierobežota izlaiduma produkts, tāpēc, ja vēlies izmēģināt, pasteidzies!
Iegādāties var Lush mājaslapā. Cena 2.50 par 100 g. Es ļoti, ļoti, ļoti atvainojos, bet kamēr par visiem produktiem sarakstīju, izskatās, ka sniegavīrs vairs nav pieejams! :( Cerēsim, ka būs vēl citi forši labumi no Lush. Tagad ir pieejama limitēta Valentīndienas kolekcija.Ja nemaldos, tad burkānu un upeņu smaržas parasti virmo Lieldienu kolekcijā.

Rituals Zensation organic rose & cherry blossom dušas putas. Zensation ir viens no zīmola dižpārdokļiem. Produkts apvieno organisko rīsu pienu (kas baro ādu un padara to zīdaini mīkstu) ar ķiršu ziediem, kas ir Japānas šķīstības simbols
Rituals dušas putas ir iepakotas konteinerā zem spiediena (tādā, kādā parasti pārdod skūšanas putas vai dezodorantus). Uzspiežot dozatoru, ārā nāk gels, kas kontaktā ar gaisu un ūdeni pārvēršas atsperīgās un ļoti biezās putās. Sanāk ļoti neparasts piedzīvojums ar jaunām izjūtām un puķainu, nedaudz pūderīgu ķiršu ziedu aromātu. Āda pēc lietošanas tik tiešām ir ļoti mīksta un zīdaina. Putām pieejami veseli septiņi dažādi aromāti.
Iegādāties var Rituals veikalā t.c. Riga Plaza vai arī zīmola online veikalā. Cena 8.0 par 200ml.

Vai ir mēģināts kaut kas no šiem labumiem? Kādi ir jūsu iecienīti dušas līdzekļi?