Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis kāda pasākuma apskats. Ir īstais laiks to labot :) Piektdienas rītā devos uz Stockmann, lai piedalītos Kiehl's rīkotās "blogeru brokastīs". (Ļoti atvainojos, es šoreiz bildēju ar telefonu, jo man nebija kur likt fotoaparātu).

Kā parasti Kiehl's viss labi organizēts: sākot ar prezentāciju un jaunumiem un beidzot ar kafiju un kruasāniem. 
Mums pastāstīja par zīmolu un par jaunumiem, kas tuvākajā laikā parādīsies plauktos. Pasākuma beigās dabūju superīgu goodie bag, noformētu kā dāvanu:
Iekšā ir zīmola jaunums Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate (kā parasti garš, toties ļoti izsmeļošs nosaukums), kosmētikas maciņš ar populāro produktu miniatūrām un kā papildus bonusu izvēlējos kolēģes izrekalmēto Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate:
Šodien arī nodevu savu pirmo tukšo Kiehl's trauciņu un dabūju zīmodziņu. Vai zinājāt, ka tukšos (pilnizmēra) iepakojumus nevis jālidina miskastē, bet gan jākrāj un jānes atpakaļ uz veikalu? Kiehl's darbojas akcija Recycle and be rewarded:
Par 3 tukšiem iepakojumiem saņemsi lūpu balzamu, par 5 - ceļojuma izmēra produktu, bet par 10 - pilnizmēra produktu (25 eur vērtībā). Vai nav lieliski? Un kā vienmēr darbojas dāsna paraudziņu politika. Vairs nekādu kaķu maisā. Atnāc pie Kiehl's stenda, apburošie konsultanti noteiks tavu ādas tipu, pastāstīs par tieši tavai ādai piemērotiem produktiem un iedos 5 paraudziņus. Tā kā nekautrējies, bet nāc un izmēģini!

P.S. Liels paldies Kiehl's komandai par iespēju piedalīties pasākumā.