Please scroll down for the English summary.
Sveikas, daiļās! Lancome nāk klājā ar jaunumu - tonālo krēmu kompaktā spilventiņā. Radot šo produktu zīmols iedvesmojās no populārām Āzijas tendencēm. Proti, svaiga, starojoša, bagātīgi mitrināta  āda. Spilventiņu produkti Āzijā ir ļoti izplatīti, šādā veidolā var atrast gan tonālos un BB krēmus, gan arī vaigu sārtumus, ēnas un pat acu lainerus. 
Pamatdoma ir šķidrā tonālā krēma priekšrocības ērtā pārnēsājamā veidā. Lancome Miracle Cushion tonālais krēms ir paslēpies skaistā kompaktā iepakojumā ar spogulīti:
Atverot vāciņu, iekšā atrodam sūklīti krēma uzklāšanai un vēl vienu hermētisku vāciņu, kas pasargā produktu no izžūšanas:
Iekšā spilventiņš, kas piesūcināts ar tonālo krēmu. Taču jāsaka, ka šis nav mūsu izpratnē klasiskais tonālais krēms. Līdzeklis ir šķidrāks un tāda sajūta, ka mīkstāks, kūstošs (ceru, ka var saprast manu domu). 
Tonis iepakojumā izskatās ļoti tumšs (un patiesībā man tas arī ir nedaudz pa tumšu), taču uz ādas tas lieliski izlīdzinās. 
Manas pirms un pēc bildes:
Bildē "pēc" uz ādas ir Lancome Miracle Cushion tonī 03 Beige Peche, TheBodyShop uzacu zīmulis tonī 03 Dark Brown un Dior Addict Lip Glow lūpu balzams.
Kā var redzēt no bildēm lielas nepilnības Miracle Cushion nenosegs, taču tas piešķir ādai veselīgu starojošu izskatu. Lielākais pluss ir procesa ātrums, jo tonālais krēms ar komplektā esošu sponžu klājas izcili ātri. Lai uztaisītu bildēs redzamu makeup, vajadzīgas 2 minūtes. Lieliski, vai ne?
Manuprāt Lancome Miracle Cushion derēs jebkuram ādas tipam, neslīkstot galējībās. Ar to es domāju, ka būs labs sausai/kombinētai, normālai un normālai/taukainai ādai. Izcili taukainai ādai noteikti nederēs, jo piešķirs papildus spīdumu.      

Kā pareizi lietot produktu un par tā priekšrocībām var paskatīties šeit. Video gan parādīts cita zīmola produkts, bet doma tā pati :)
Lielisks video ar Korejas Make Up Look un daudz spilventiņveida produktiem ir Lisai Eldridge, kas ir arī jaunā Lancome zīmola kreatīvā direktore.
Atsauksme par Miracle Cushion no Velvet Mimosa.

Kā jums patīk šis jaunums un vispār spilventiņu trends? Es ar nepacietību gaidu vairāk līdzīgu produktu mūsu tirgū.
Starp citu, šobrīd var piereģistrēties un laimēt Miracle Cushion tonālo krēmu Lancome Latvia FB lapā.  

Lancome Miracle Cushion var iegādāties Stockmann, Douglas un Kristiana veikalos. "Starta komplekts" maksā 48 €, bet "refilli" 30 €. Iepakojumā ir 14g produkta. Miracle Cushion jau ir pārdošanā, bet "refilli" būs pieejami no aprīļa.

Hello gorgeous! Lancome just came out with the new Asian trend inspired Miracle Cushion Foundation. The idea is to provide benefits of the liquid foundation but in portable compact form. The compact itself is very sleek and shiny. Inside you will find a mirror, an application sponge and an extra lid protecting product from drying out. Foundation is pre-soaked into the cushion. But the actual product is not a classy liquid foundation. I find it to be more runny and it kind of "melts" more than the regular foundation. The shade 03 Beige Peche is a little bit dark for me but it blends incredibly! The main benefit of this product is the quick of use. It took me about 2 minutes to make the look you can see on the before/after pictures. I just used Lancome Miracle Cushion in shade 03 Beige Peche, TheBodyShop eyebrow pencil in shade  03 Dark Brown and Dior Addict Lip Glow lip balm. As you can see the product won't hide major imperfections (like spots and large discolorations), but it gives my skin a very nice and healthy fresh glow and uniform overall tint. I find the product to be great for dry/combination, normal and normal/oily skin without going to far into the extremities. What do you think about the Lancome Miracle Cushion and the cushion trend itself?