Sveikas, daiļās! Februārī The Body Shop izlaida limitēto Valentīndienai veltīto kolekciju Smoky Poppy. Kolekcija ietilpst dušas želeja, ķermeņa skrubis, ķermeņa losjons un sviests, masāžas eļļa, vannas bumbas un parfīms. Manuprāt kolekcija ir ļoti interesanta un ar zīmolam neraksturīgu gan tēlu, gan aromātu, gan arī dizainu. Es pastāstīšu par vannas bumbām, ķermeņa sviestu un parfīmu, koncentrējoties gan vairāk tieši uz aromātu.
Vai dizains nav pasakains? Sarkanas magones uz melna fona izskatās ļoti droši un izaicinoši, kā radītas mīlestības svētkiem.

Smoky Poppy tualetes ūdens ļoti atbilst kolekcijas intensīvam tēlam. Virsnotis: lavanda un krustnagliņas. Sirds notis: īlang īlangs, jasmīns, maijpuķīte. Bāzes notis: muskatrieksts, ciedrkoks un muskuss. Aromāts ir ļoti piesātināts un biezs, krāšņs, bagātīgs. Pavisam noteikti domāts par sevi pārliecinātai un drošai sievietei. Kādam tas varētu šķist arī visai vīrišķīgs. 
Parasti pirmās notis uz manas ādas pazūd dažu minūšu laikā, taču Smoky Poppy gadījumā dūmakainā lavanda saplūst ar muskatriekstu un satur kompozīciju kopā, radot ļoti siltu, sausu un pikantu aromātu. Ilang Ilang un jasmīns atdzīvina kompozīciju un piešķir tai dzīvīgumu un emocijas, tieši kā spilgti sarkanā magone uz melnā fona. Domāju, ka ir lieki teikt, ka esmu apburta ar šo melno pasaku un negribu no tās atgriezties.

No kolekcijas ķermeņa līdzekļiem smarža ir visvairāk izteikta tieši vannas bumbās. Starp citu, man ļoti patīk, ka bumbas nav veselas, bet gan pusītes. Ar šādu daudzumu pilnībā pietiek lai pilnībā izbaudītu tumšo pasaku un neizšķērdētu vērtīgu produktu.

Ķermeņa sviests lieliski noslēdz brīnumaino vannošanās procedūru. Es neesmu The Body Shop ķermeņa sviestu piekritēja dēļ to konsistences, taču tieši šis sviests neatstāj slideno plēvi uz ādas, toties ieskauj dūmakinā aromātā. Taču jāsaka, ka ķermeņa sviestam smarža nav tik izteikta kā vannas bumbām.

Iegādāties dūmakainās magones kolekciju var The Body Shop veikalos (žēl, ka Latvijā nav pieejams interneta veikals). Cenas: tualetes ūdens 16.20 € par 30 ml, vannas bumbas 20.00 € par 6x50 g, ķermeņa sviests 18.80 € par 200 ml.

Kā jums patīk šī kolekcija? Es ceru, ka līdz spending ban beigām visu neizķers un es tikšu pie dušas želejas un ķermeņa skrubja.    

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).