piektdiena, 2015. gada 27. marts

Expo Beauty izstādes labumi un iespēja laimēt ielūgumus

Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā man iet galīgi traki, tāpēc par produktiem, kurus varēt iegādāties izstādē, stāstu tik vēlu. Atvainojos :(
Izstādes "goodie bag" saturs:
Man jāatvainojas, ka es ne tikai neuzrakstīju par produktiem, bet daļu arī neesmu nemaz izmēģinājusi. Labi, pietiek čīkstēt. 
Herb Dental korejiešu zobu pasta ar jasmīnu. Tieši tā, ar jasmīnu. Garšo un smaržo lieliski, puto kā traka. Ko vēl es varu pastāstīt par zobu pastu, it īpaši, ja ne vārda nesaprotu korejiešu valodā? Man patika.
Silk Oil of Morocco dušas želeja bez sulfātiem, kuras sastāvā ir Marokas roze, augstā spieduma argana eļļa un citi labumi. Es gaidīju, ka dušas želeja smaržos pēc rozēm, taču nē. Smarža ir ļoti īpatnēja un grūti aprakstāma, man atgādina Lush Jungle matu kondicionieri. Matu eļļa ar ērtu dozatoru ir forša. Mati ir spīdīgi un mīksti, nepukojas, taču jāsaka, ka cenas produkcijai ir, teiksim tā, "virs vidējā". 100 ml dušas želeja maksā 13 eur, 60 matu eļļas -  20 eur. Nav traki, bet vienkārši pabīdinu, ar ko jārēķinās. Mazo ķobīti (augstā spieduma tīro argana eļļu neesmu izmēģinājusi).
Sonett organiskās roku ziepes ir absolūti un galīgi fantastiskas! No sākuma nodomāju, ka nekas baigi interesants nav, bet patiesībā ziepes kolosāli smaržo (esmu izmēģinājusi ziepes ar lavandu un rozi). Es sajutos kā lavandas laukā. Iesaku!
Es neesmu baigā fane Bulgārijas rozes kosmētikai, bet zinu, ka daudzām dāmām ļoti patīk. Tāpēc pabrīdinu, ka iestādē būs!
Un pats foršākais - dekoratīvā kosmētika no Gosh.
Acu ēnas neitrālos toņos ideāli noderēs ikdienā. Pigmentācija ir laba, taču ir redzēta arī labāka. Noturība pieklājīga un toņi ir īsts must have. Giant Blush krēmveida vaigu sārtums tagad konstanti dzīvo manā kosmētikas maciņā. Iepakojums dikti ērts un parocīgs. Produkts viegli klājas un viegli iztusējas. Pigmentācija pasakaina. Lūpu krāsu uz lūpām īsti neesmu mēģinājusi, bet tonis daudz redzēts šī pavasara modes žurnālos un modelēm modes skatēs.
Swatchi:
Pavisam noteikti iesaku izmēģināt Gosh vaigu sārtumu un Sonett ziepes.
Un kā sākumā tika solīts - konkurss! Tev ir iespēja laimēt ielūgumu uz izstādi. Kopā tiek izspēlēti 3 ielūgumi. Dabūt tos varēs rīt izstādē (es būšu izstādē no 11:45 līdz apmēram 16:00). Viss, kas tev jādara, ir jāuzraksta komentārs: Gribu ielūgumu! un savu e-pasta adresi, uz kuru nosūtīšu informāciju kā varam tikties rīt. Es piešķiršu numurus un rīt pl. 10:00 paziņošu uzvarētājus. 
Konkurss ir noslēdzies! Paldies visām, kas piedalījās :) Uzvarētāju numuri:


Apsveicu! Ar uzvarētājām sazināšos caur e-pastu.
 

trešdiena, 2015. gada 25. marts

sugarmakeup radio ēterā

Sveikas, daiļās! Es pēdējās dienās īpaši aktīvi nodevos mācībām, tāpēc aktivitāte soc. tīklos un blogā sarukusi. Taču šodien (25.03) pl 15:00 radio SWH+ varēs klausīties manu sarunu (krievu val.) ar burvīgo Natāliju Olesik. Runāsim par skaistumkopšanas blogiem Latvijā, par skaistumkopšanu vispār un par strauji tuvojošos izstādi Beauty Expo 2015. Ja tev ir interese, ieslēdz radio un klausies :) Pēc pārraides labprāt gaidīšu komentārus par "pasākumu". Kā arī, ja ir kādi interesējošie jautājumi, varat tos droši rakstīt komentāros vai man e-pastā (camillesmakeup@gmail.com), vai caur FB (Camille Sugar) un es centīšos tos iekļaut "runā".

svētdiena, 2015. gada 22. marts

Mamma testē: Dzinatars Opera krēms, Color Wow pūderis, Madara eļļa

Sveikas, daiļās! Kosmētiskie produkti man ir ļoti daudz. Pārāk daudz. Gadās arī, ka uz "testēšanu" nonāk produkti, kas man kaut kādu iemeslu nav piemēroti (neatbilst ādas tipam, matu tipam, īsti nav "mani" toņi, vai arī vienkārši analoģisku produktu man jau tā ir daudz), tāpēc daļa labumu nonāk citām ģimenes daiļā dzimuma pārstāvēm, protams, ar norādi, ka pretī gribu saņemt atsauksmi. Tāpēc izdomāju blogā jaunu rubriku "Mamma testē", kur apkopošu atsauksmes un pieredzi par produktiem, kas domāti dāmām, teiksim tā, 50+ (protams, ka ne vienmēr tieši produkti ir vētīti konkrētai vecuma kategorijai). Šodien par trīs produktiem: Dzintara nakts krēms Opera, Color Wow matu krāsas atjaunošanas pūderis un Madaras Superseed Soothing Hydration eļļa.
Dzintara sērija Opera ir radīta, lai saglabātu ādas skaistumu un jaunību. Kosmētikas sastāvā ir inovatīvi biometriski peptīdi, kas efektīvi izlīdzina grumbiņas, nodrošina intensīvu ādas struktūras atjaunošanu, padziļinātu ādas barošanu un mitrināšanu.
Ādu atjaunojošam barojošam nakts krēmam ir bieza gelveida, bet ne trekna tekstūra un viegla saldena smarža, kas mammai sākumā nepatika, bet pēc apmēram nedēļas vairs netraucēja. Krēms ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainu plēvīti.
Pozitīvo efektu mamma pamanīja jau pirmajā rītā. Āda uzreiz kļuva gaišāka (tāda sajūta, ka krēmam ir neliels balinošs efekts) un ādas tonis vienmērīgāks. Lietojot krēmu ilgāk ir manās arī liftinga efekts, āda ir elastīgāka. Mammai āda ir diezgan jutīga un alerģiska, tāpēc nevaru neminēt faktu, ka krēms neizraisīja ne tūsku, ne alerģiskas reakcijas.
Dzintars Opera atjaunojošu nakts krēmu iespējams iegādāties Dzintara firmas veikalos un Stockmann t.c. Cena 48.99 € par 45 ml. 

Color WOW Root Cover Up ir unikālais minerālu pūderis nemanāmi apslēpj nepievilcīgās, ataugušās matu saknes. Visi seši daudzdimensiju toņi pilnībā nomaskē sirmos matus. Ar birstīti uzklājamais pūderis acumirklī pielīp pie matiem, nekļūstot lipīgs vai taukains. Sniedz telpisku mirdzumu, kas izskatās dabiski. Ūdens noturīgs; saglabājas līdz nākamajai matu mazgāšanas reizei ar šampūnu.
Iepakojums produktam ir ļoti skaists un glauns, ērti, ka ir arī spogulītis. Protams, ieraugot produktu, mamma uzreiz bija sajūsmā un teica, ka šis ir kaut kas tāds, par ko viņa sen sapņoja, jo mati ir krāsoti tumšā krāsā, bet pie saknēm ataug sirmi. 
Otiņai ir dažādi sariņi un ar mazo galu pūderis uzklājas viegli un pietiekošā slānī, lai tiešām nosegtu sirmos matus. Uzreiz uzklāju viņai produktu, rezultāts redzams bildēs (kreisā pirms, labā pēc) :
Efekts viņai ļoti patika, taču pašam šo produktu ir lietot gandrīz vai neiespējami, jo jātur mati, jāņem pūderis, jāskatās spogulī. Arī uzacis produkts krāso jocīgi, izskatās, ka vairāk tiek uz ādas. Īsāk sakot efekts ir labs, bet vienam pašam to sasniegt ir baigi gūti.
Color WOW Root Cover Up pūderi ir iespējams iegādāties t.c. Stockmann. Cena 39.90 € par 2.1 g. 

Madara Superseed Soothing Hydration eļļa ir īpaši ieteicama sausas, savilktas, dehidrētas, trauslas ādas kopšanai. Ādai ar smalkām krunciņām, ar tendenci lobīties, sausiem plankumiem. Upenes un dzērvenes sēklu eļļas, kas satur vērtīgās Omega 3-6 taukskābes, samazina ādas kairinājumu. Smiltsērkšķu ogu sēklas ir bagātas ar antioksidantiem un karotenoīdiem, kas nodrošina dziļu ādas barošanu un atjaunošanu. Brokoļa, avokado, auzu, mežrozīšu un naktssveces eļļas ir superkomanda, kas efektīvi novērš ādas sausumu. Šis sauso eļļu kokteilis no izmeklētām arktisko ogu sēklām, augļiem un zaļajiem dārzeņiem uzsūcas ādā acumirklī.
Madara eļļai ir patīkama sausām eļļām raksturīga plāna konsistence un nedaudz saldens aromāts, kas asociējas ar svaigiem augiem. Eļļu mamma lieto, kad gribas intensīvāku mitrināšanu (apmēram reizi divās dienās) no rītiem, sajaucot to ar Kiehl's C vitamīna koncentrātu. Ir ļoti patīkami, ka eļļa ātri iesūcas āda, neatstāj spīdīgu taukainu un plēvīti. Āda ir labi mitrināta un pabarota. Nekādas alerģijas un pietūkums nav manīts. Eļļu var jaukt klāt arī ķermeņa kopšanas līdzekļiem.
Iegādāties var Madaras veikalos un t.c. Stockmann. Cena 46 € par 30 ml

ceturtdiena, 2015. gada 19. marts

Dzintars SPA Premium šampūns un maska ar mango un mellenēm - atsauksme

Sveikas, daiļās! Rudenī pašmāju zīmola Dzintars kosmētikas klāstu papildināja daudz jaunumi. SPA Premium kosmētika satur vairāk nekā 90% dabiskas izcelsmes sastāvdaļas. Matu kopšanas līnijā ir trīs šampūni un atbilstošas maskas. Šodien par mango un melleņu produktiem:
Šampūns rūpīgi mazgā matus un piešķir spīdumu. Satur kviešu mikroproteīnus un rožūdeni. Kviešu mikroproteini atjauno matu struktūru, piešķir tiem mirdzumu; jūras aļģu, alvejas, zirgkastaņas augļu ekstrakts un rožūdens padara matus maigākus un viegli kopjamus. Šampūns piešķir matiem maigu, svaigu un patīkamu aromātu. Piemērots jebkura tipa matiem. Satur līdz pat 97% dabiskas izcelsmes ingredientus. Matu maska baro, nostiprina, atjauno matu struktūru un elastību. Kviešu proteīna hidrolizāts veicina matu serdes atjaunošanu, argana koka eļļa baro, atjauno un nostiprina matu serdi, piešķir veselīgu spīdumu. Rožūdens novērš matu sausumu. Pantenols veicina kondicionējošu iedarbību, notur mitrumu, novērš matu lūšanu. Satur līdz par 95% dabiskas izcelsmes sastāvdaļas.
Abiem produktiem piemīt ļoti patīkams saldens melleņu ievārījuma aromāts, kas arī kādu laiku saglabājas matos. Šampūns ir caurspīdīgs, vidēji biezs, tas labi attīra matus un galvas ādu un nerada velkošu sajūtu. Maska pēc konsistences drīzāk līdzinās kondicionierim un, spriežot pēc tā, ka zīmola klāstā matu balzams nemaz nav, maska ir domāta tieši biežai lietošanai. Runājot par iepakojumiem, tie ir diezgan ērti (man ļoti patīk, ka šampūnam ir pumpītis), taču man gribētos kaut ko mūsdienīgāku. Toties līdzekļu efekts uz matiem ir absolūti fantastisks! Mati ir ļoti spīdīgi (godīgi sakot, es neatceros, kad mani mati bija tik spīdīgi), vijīgi un ilgstoši saglabā svaigumu. Bieži vien balzami mēdz būt pasmagi un jau nākamajā dienās prasās pēc matu mazgāšanas, šoreiz tā nebūt nav. Man ir liels prieks, ka Latvijas zīmoliem ir tik patīkami produkti. Sērijā vēl ir produkti ar saulainā persika un rozā greipfrūta aromātiem. Preses relīzē redzēju arī produktus ar nosaukumu "Saulainais arbūzs" un "Kokoss un vaniļa". To arbūzu es noteikti gribētu izmēģināt! Bet, vismaz pagaidām, veikalu plauktos to neesmu manījusi.
Produktus var iegādāties Dzintars firmas veikalos, Stokcmann, Drogās (iespējams, ka kļūdos). Šampūns maksā 12 € par 200 ml, maska 16 € par 200 ml.
Vai esat kaut ko mēģinājušas no SPA Premium sērijas?
 
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).   

pirmdiena, 2015. gada 16. marts

Divi forši jaunumi: L'oreal micelārais ūdens un Garnier Miracle Skin Cream

Sveikas, daiļās! Aiz loga arvien biežāk spīd saulīte, bet manās rokās ir nonākuši divi burvīgi produkti:
Garnier Miracle Skin Cream spf20 gribēju izmēģināt jau sen, bet tikai martā tas parādījās Drogas veikalu plauktos. Pretnovecošanas dienas krēms visiem ādas tipiem. Satur 7 aktīvus komponentus: LHA, Pro-retinolu, C un B3 vitamīnus, provitamīnu B5, peptīdus un ingvera ekstraktu.
Pats krēms ir balts, bet tajā ir pigmenta kapsulas, kas atveras siltuma iedarbībā. Tonis ir viens un (kā jau varēja gaidīt) man tas ir nedaudz pa tumšu. Bet tiešām nedaudz. Turklāt produkts lieliski izlīdzinās un tāpēc es mierīgi varu to lietot, neizskatoties pēc burkāna. Tonis uz ādas:
Es speciāli nemēģināju izlīdzināt, lai varētu redzēt gan toni, gan arī pigmenta kapsulas. Pašam krēmam ir patīkama konsistence un viegla augļu(?) smarža. Godīgi sakot, es biju gaidījusi kaut ko krietni "silikonīgāku", taču sastāva pirmie trīs komponenti ir: ūdens, glicerīns, ethyhexyl salicilate. Ja āda ir dikti sausa, tad apakšā vajadzēs klāt kādu mitrinātāju vai serumu, bet, ja āda ir sausa-kombinēta-normāla-nedaudz taukojas, tad ar Miracle Skin Cream pilnībā var iztikt. Turklāt ražotājs sola, ka pēc ilgstošas lietošanas samazināsies grumbas un pigmentācijas plankumi. Man patīk!
Iegādāties var Drogās, cena 9.99 (līdz 29.03 akcija - 7.99) € par 50 ml.

Par L'oreal Skin Perfection micelāro ūdeni normālai un kombinētai ādai es gan neko pirms tam neesmu dzirdējusi, taču pozitīvā pieredze ar "rozā" ūdeni mudināja vēlmi izmēģināt. Šeit nav ko daudz stāstīt, jo ūdens tik tiešām ir lielisks! Bez piepūles nomazgā kosmētiku (arī tušu), nav jūtams uz ādas, neizraisa nekādas emocijas, ja nonāk acīs (jūs jau zināt to nepatīkamo dīvainu sajūtu kas mēdz rasties, ja micelārais ūdens tiek acīs). Nav rūgts. Neveido plēvīti uz ādas. Bez smaržvielām. Vienīgais mīnuss ir ne visai ērts iepakojums. Vai tikai man šķiet ka vecie L'oreal iepakojumi bija ērtāki?
Iegādāties var Drogās, cena 6.33 € par 200 ml.

sestdiena, 2015. gada 14. marts

Ādas kopšana: viens rīts un viens vakars martā

Sveikas, daiļās! Marta ādas kopšanai būs neliela atruna: šoreiz man aizdomīgi daudz viena zīmola produkti, tāpēc uzreiz gribu pateikt, ka šis nav nekādā veidā sponsorēts raksts. Dažus produktus pirku pati, šis tas saņemts dāvanā un kaut kas ir zīmola iedots testēšanai.
Kā arī vakarā esmu mazliet sajaukusi secību. protams, ka no sākuma ir micelārais ūdens un pēc tam attīrošā eļļa.

 

ceturtdiena, 2015. gada 12. marts

Amway Artistry Exact Fit tonālais pūderkrēms - atsauksme

Amway Artistry Exact Fit Powder Foundation - review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Šodien par Amway Artistry Exact Fit tonālais pūderkrēmu (produktu testēja māsa, tāpēc viedoklis arī viņas).
Optisko prismu un Taiti pērļu sajaukums maigi atstaro gaismu, pūderis izskatās nemanāmi uz ādas, tajā pat laikā izlīdzina ādas toni un maskē ādas nepilnības (tumšie plankumi, palielinātas poras, rētiņas). Perfekti saskaņojoties ar sejas ādas toni produkts rada dabīgu izskatu. Amazones minerāli, bagāti ar vērtīgām vielām, kontrolē ādas spīdumu, sniedzot samtaini matētu finišu uz ādas, kas noturas arī karstumā un mitrumā.
Galvenās priekšrocības:
•    Bagātīga toņu izvēle
•    Vidēji sedzošs
•    Piemērots visiem ādas tipiem (arī īpaši jutīgai ādai)/ anti-komedonisks
•    Alerģiski un dermatoloģiski testēts
•    Bez eļļām un smaržvielām
Tagad mans viedoklis – produktam ir ļoti dārgs izskats. Pūdernīcas dizains ļoti pārdomāts – zelta iepakojums ar melnu samta maciņu, ko nebūtu kauns izvilkt pat vissaviesīgākajā pasākumā. Bet ikdienai lieliski piemērots – tāds mazs skaistuma nieciņš, kas vienmēr atrodams kosmētikas maciņā. Produkta smarža ir īpatnēja, bet noteikti nav nepatīkama – tipiska minerālu komētikas smarža/ viegla mālu smarža.
Teikšu godīgi – šis pūderis ir vienkārši perfekts!
Klājas ļoti viegli gan ar otas palīdzību, gan ar komplektā esošā puffa palīdzību. Pufam ir divas puses: sūkļveidīgā paredzēta sedzošākam efektam, bet samtainā viegli sedzošam efektam.
Ādas tonis ir momentāni izlīdzināts, poras ir mazāk pamanāmas. Šoreiz jāuzsit pa plecu ražotājam, jo sakot, ka kaut kas ir "Exact Fit", parasti ir ļoti viegli izgāzties. Taču pūderis uz ādas ir nemanāms.  Sejas āda izskatās “uzlabota” un pūdelis ir tiešām ļoti noturīgs. Noteikti piemērots lielākais daļai ādas tipu. Varbūt izteikti sausai nē, jo kā jau pūderis, mēdz sausas ādas izskatu padarīt vēl sausāku. Efekts man pārspīlēti matēts, bet ļoti dabīgs.
Domāju, ka pūderveida tonālie līdzekļi vairāk noder gada karstākajos mēnešos, kad nedaudz bail, ka parastie tonālie krēmi izsmērēsies/izkusīs saulē un karstumā. Tajā pat laikā pūderis pasargās no nevēlamā spīduma.
Man patīk, ka pūderim ir pieejami arī pavisam gaiši toņi (sniegbaltītes uzgavilē!). Šoreiz jāsaka, ka pūderis ir padārgs (45 €), taču uzskatu, ka ja ir iespēja (un vajadzība) tad produkts ir tā vērts, jo priecē gan izskata, gan rezultātu ziņā!
Piedevām man patīk, ka sastāvā ir baltie māli, kas ir kopjoši uz ādas, kas produktam uzreiz dod pievienoto vērtību.
Iegādāties var: no Amway konstultaniem, www.amway-latvia.com Cena 45 € par 12 g produkta.
Kam jūs dodat priekšroku – krēmveida vai pūderveida tonālajiem līdzekļiem?

Hello gorgeous!
Today may review on Amway Artistry Exact Fit  Powder foundation.
Manufacturer information: The Artistry Exact Fit blend of Tahitian pearls and optical prisms softly reflects light and looks invisible on skin while perfecting and minimizing the appearance of dark spots, pores, and blemishes. Mimicking the look of real skin, the formula instantly blends and perfects for a natural look. Rare Amazonian minerals, rich in forest nutrients, naturally control shine for a beautiful velvety-soft finish that lasts, even in heat and humidity.
•    Available in 18 shades
•    Medium coverage.
•    Suitable for all skin types and sensitive skin.
•    Allergy and dermatology tested, non-comedogenic.
•    Oil free and fragrance free.

In my opinion this product is absolutely amazing. Packaging is very charming and comfortable for usage. Easy to apply with powder brush or puff. Product itself looks natural while covering imperfections and skin unevenness. Semi-matt finish lasts all day. Powder foundation will be great for almost all skin types. Probably will not work as good on very dry skin.
Product is more on pricy side but totally worth it.

otrdiena, 2015. gada 10. marts

Clarisonic maģiskā sejas birste - atsauksme

Sveikas, daiļās! Rudenī Latvijā beidzot pārārdījās pasaulslavenās Clarisonic sejas attīrīšanas sistēmas. Ar ko tad šis rīks atšķiras no citām sejas birstēm? Pirmkārt, Clarisonic birstes galviņa nerotē, bet gan oscilē, proti, kustās pa labi/pa kreisi (pa un pret pulksteņa rādītāja virzienu). Turklāt šādu operāciju Clarisonic taisa 300 reizes sekundē. Vai nav iespaidīgi? Pateicoties intensīvai darbībai ražotājs sola 6 reizes efektīvāku ādas attīrīšanu, nekā tīrot ādu ar rokām. 
Mia2 starta komplektā ietilpst pati ierīce, lādētājs, uzgalis (birste) jutīgai ādai (sensitive), mini attīrošais gels (30 ml) un ceļojumu futlāris. 
Mia2 ierīcei (kar ir man) ir divi ātrumi, taču starpība ir nevis kustību skaitā, bet gan cik tālu sariņi kustās vienas oscilācijas laikā. Proti, lielāks ātrums nozīmē intensīvāku ādas masāžu.  
Liels pluss ir iebūvētais taimeris. Sejas attīrīšanai, izmantojot Clarisonic ir nepieciešama tikai viena minūte: 20 sekundes pierei, 20 sekundes degunam un zodam un pa 10 sekundēm katram vaidziņam. Kad ir pienācis laiks mainīt zonu, iekārta vibrē. Ērti!
Clarisonic ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgs un to var izmantot arī dušā. Ierīce šādam mērķim ir aprīkota ar lādētāju, kas ar magnēta palīdzību "pielīp" pie birstes. Jāsaka, ka biju pārsteigta, ka dēļ šādas tehnoloģijas, iekārta jāuzlādē teju diennakti. Taču labās ziņas ir tādas, ka pēc uzlādēšanas, ierīce darbosies līdz pat 20 cikliem (kas, lietojot katru dienu, sanāk gandrīz 3 nedēļas).   

Protams, kad dabūju ierīci rokās, biju sajūsmā un sāku intensīvi attīrīt ādu katru vakaru. Pēc kādam 2 nedēļām pamanīju, ka vaigu gali kļuva jutīgi, procedūra palika nepatīkama. Tad īpaši jutīgas vietas centos neaizskart. Taču āda burtiski staroja! Tik tīra un svaiga. Man pat šķiet, ka mīmiskās krunciņas mazinājās. Vēl pēc kāda laika uz vaiga uzmetās pumpa. Tāda liela, sāpīga, kas manai ādai vispār nav raksturīgi. Pēc tām vēl viena, tad vēl un vēl. Pagāja vēl pāris nedēļas, līdz es sapratu, ka pie vainas ir mana modernā ierīce. Dermatoloģe šo efektu skaidroja ar to, ka, mana āda, acīmredzot, ir ļoti jutīga (it īpaši ziemas periodā), organisms ziemas laikā novājināts, un, ja uz ādas tiek kādas sliktās baktērijas, tad tās veiksmīgi tur iedzīvojas un izsauc to, ko mana dermatoloģe nosauca par "smuka akne!". Ārste ieteica nolikt ierīci malā, līdz viss pāries un pamēģināt maigāku birsti. Tā es arī izdarīju un pasūtīju Luxe Cachmere uzgali (links būs raksta beigās). Un tas pilnībā mainīja manu dzīvi (uz labo pusi). Tagad lietoju ierīci katru otro vakaru un āda tik tiešām ir tīra un svaiga, mīmiskas krunciņas mazinās un kopjošie līdzekļi iesūcas labāk. Jāsaka, ka ierīce (vismaz ar Cashmere uzgali) nav spējīga attīrīt ādu no esošiem melniem punktiem, neskatoties uz ražotāja solījumiem, taču, lietojot Clarisonic regulāri, jaunie melnie punkti gan parādās mazāk. Īsāk sakot, esmu atradusi savu harmoniju, vienkārši jāseko līdzi savai ādai, un, ja jūti, ka kaut kas nav labi, nevajag pārspīlēt. 

Nedaudz par uzgaļiem: jāsaka, ka Clarisonic varēja savā mājaslapā precīzāk definēt uzgaļu "mīkstumu". Katram uzgalim ir pieejams apraksts, bet man gribētos kaut kādu salīdzinājuma skalu, lai būtu skaidrs, ka šis ir pats maigākais un šis ir tiem, kas nebaidās ne no kā. Bildē (ar melniem sariem) ir sensitive un (ar gariem sariem) cashmere uzgaļi. Kā var redzēt, kašmiram ir divreiz garāki sariņi. Patiesībā kašmiram sariņi ir divos slāņos: viens tādā pašā garumā kā parastām birstēm, bet otrs teju divreiz garāks. Rezultātā uzgalis ir vairākas reizes mīkstāks un maigāks. 
 
Pēc kāda laika intereses pēc pamēģināju cashmere birsti samainīt ar sensitive (kas nāk komplektā ar ierīci) un man likās, ka berzēju savu ādu ar smilšpapīru. Īsāk sakot, ir ļoti svarīgi piemeklēt birsti, kas ir piemērota ādas vajadzībām! Un tad būs laime un starojoša sejas āda :)

Ierīci var iegādāties Stockmann t.c. Mia 2 starta komplekts maksā 149 €, maināmie uzgaļi 25 €. Tuvākajā laikā Latvijā parādīsies arī krāsainās ierīces. Starp citu, skaistuma dienu ietvaros (līdz 15.03.), iegādājoties ierīci, saņemsi dāvanā delicate uzgali (kas ir maigākais no Latvijā šobrīd pieejamiem).
Ja ir interese, vai netiec līdz Stockmann, tad Clarisonic ierīces var pasūtīt šeit un super-duper maigos uzgaļus var pasūtīt šeit. Cashmere uzgalis maksā 32€. Jāsaka, ka uzgaļus gan ātri izķer. Tāpēc, ja ir interese, jāņem, kamēr vēl ir!  
Starp citu, tagad ir iespēja laimēt Clarisonic Mia2 ierīci ClarisonicLatvija FB lapā.  

svētdiena, 2015. gada 8. marts

Empties #22, jeb februāra tukša tara

Sveikas, daiļās! Laiks skrien vēja ātrumā! Nu jau ziema ir pagājusi un mans spending ban arī gandrīz beidzies. Cerēsim, ka pavasaris mūs priecēs ar saulainām dienām un siltu laiku. Pēdējā ziemas mēneša tukšie trauciņi:
  • Stenders dzērveņu dušas zefīrs - mīlulis. Man vispār ļoti patīk tieši Stendera dušas zefīri, bet šim ir arī skrubējošie graudiņi. Noteikti pirkšu vēl. Plašāka atsauksme šeit.
  • Bio2you ķermeņa skrubis ar greipfrūtu, medu un mandeļu pienu. Patika konsistence un tas, ka produkts nav taukains. Taču jāsaka, ka smaržas ziņā Stendera "greipfrūti" uzrunā vairāk. Plašāka atsauksme šeit.
  • Lush The Sacred Truth svaiga sejas maska. Patika, ka mālu maskas sastāvā bija klāt arī eļļas, tāpēc ādu traki nesausināja. Neko daudz nevaru pateikt. Nekas īpašs. 
  • SVR Rubialine micelārais ūdens. Kosmētiku notīra zibenīgi, taču, ja nonāk acīs, svilina vienkārši traģiski. Plašāka atsauksme šeit. Ir doma pamēģināt Velvet Mimosas izslavēto SVR zaļo ūdeni.
  • Garnier NEO dezodorants. It kā patika, taču aizsardzība nav baigos augstumos. Stipri svīstošām dāmām noteikti būs pa maz. Kā arī, kad dezodorants iet uz beigām, to ir baigi grūti dabūt laukā no iepakojuma. Plašāka atsauksme šeit.
  • Batiste mini sausais šampūns. Kā parasti - apmierināta. Batiste produkciju atzīstu par labāko.
  • Madara Detox maska. Nu ļoti patika! Plašāka atsauksme šeit.
  • Kiehl's Cantella Skin-Calming Facial Ceanser (paraudziņš). Atdzīšos godīgi, man produkts likās superīgs, taču tas ir diezgan līdzīgs Avene Extremely Gentle Cleansing Lotion, bet cena ir teju 4 reizes augstāka. Nē, viņš ir foršāks par Aveni, bet ne 4 reizes.
  • Kiehl's Ultra Facial Cleanser (paraudziņš). Šis gan man likās traki stiprais, bet es neesmu putojošu līdzakļu piekritēja.
  • Lierac Hydra-Chrono+ Refreshing Mattifying Fluid (paraudziņš). Man likās nekāds. Mitrināšanas pa maz.
  • Orlane Active Hydration Body Care (paraudziņš). Neiet man šoreiz ar paraudziņiem. Likās joscīga smarža un švaka mitrināšana.

Tādi šoreiz man ir tukšie trauciņi. Kā jums veicās? Vai daudz kas tika izlietots? Vai tomēr vairāk jaunpienācēji?

piektdiena, 2015. gada 6. marts

Stockmann skaistuma vakars

Sveikas, daiļās! Kā parasti pirms skaistuma dienām t.c. Stockmann norisinājās skaistuma vakars. Ja kādam pasaku, ka esmu apmeklējusi šo pasākumu, bieži rodas daudz jautājumi. Tāpēc šoreiz pavisam neliels ieskats (atvainojos par telefona bilžu kvalitāti un dīvainiem rakursiem). Cilvēki skaistuma vakarā vienmēr ir daudz, protams, ka lielākoties daiļā dzimuma pārstāves. Nododam mēteļus un pie ieejas mūs sagaida rozes.
Jāsaka, ka zāles vienmēr ir skaists un interesants. Pasākumu slavena daiļava, šoreiz - Ieva Ādams. Skan dzīvā mūzika, viesmīļi piedāvā alkoholiskos dzērienus un uzkodas (uzkodas gan parādās krietni retāk par vīnu). Vakarā darbojas 10% atlaide visiem pirkumiem un, nerēķinoties pie kases, dabū arī loterijas biļeti. Balvas ir kādas -padsmit, bet vienmēr interesantas. Šoreiz galvenā balva bija retro stila divritenis. Ļoti sievišķīgs. Vai nav forši? Pati vienreiz esmu tikusi pie Madaras ādas kopšanas komplekta.
Kā jau minēju, cilvēki ir diezgan daudz (paskatieties smaržu nodaļas virzienā). Notiek dažādas zīmolu aktivitātes. Pie Kinetics stenda varēja uztaisīt manikīru, Lancome grima māksliniece veidoja make up.
Pasākumā arī bija iespēja nogaršot gardos Happy Whispers smūtijus.
Ar māsu uztaisījām momentbildes pie Clarisonic foto stenda:
Ļoti forša atrakcija bija Biotherm stendā. Biotherm sadarbībā ar Youri Zoon izveidoja virtuālās realitātes brilles, kas ļauj izbaudīt keitbordista (vai kā tas pareizi latviski saucas?) emocijas. Uzvelkot brilles un austiņas, tu nonāc Spānijas pludmalē keibordista lomā. Grozot galvu var apskatīties visu, kas notiek apkārt. Tiešām lieliska ideja! Video veidošanas process ir apskatāms šeit
Pasākumā satiku arī daudz foršus cilvēkus, ar dažiem pat līdz šim nebiju pazīstama īstajā dzīvē, bet tikai caur sarakstēm. Man bija liels prieks visus satikt! Liels paldies kolēģei K. par ielūgumu :) Jā, par ielūgumiem, ja es pareizi saprotu, tad ielūgums pastkastītē atnāk, ja pusgada laikā iepērkas par noteiktu summu. Cik precīzi es nezinu, bet noteikti pāri 200 eur.  

svētdiena, 2015. gada 1. marts

Marta mēneša atlaides un īpašie piedāvājumi aptieku kosmētikai (un ne tikai)

Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis atlaižu apkopojums. Un tieši tagad sākas lielās atlaides Franču kosmētikai! (Kā arī drīz beigsies mans spending ban). Sākam!

Feelunique ir -1/3 visai Franču aptieku produkcijai:

http://www.feelunique.com/skin/skin-expert-skincare?aff=wg&siteid=170275&utm_medium=affiliate&utm_source=&utm_campaign=170275

Pievērs uzmanību, ka Feelunique vēl ir pieejami 2 atlaižu kodi:
11X03X15 , kas dod papildus 5% atlaidi, kods darbojas līdz 31.03.2015
XYOLOX , kas dod papildus 10% atlaidi, ja pērc 2 un vairāk preces, kods darbojas līdz 30.03.2015 

Kā arī svarīga informācija: ja gadījumā saņem no pasta paziņojumu par PVN nodokli, tad samaksā to un kvītis noskanē un sūti uz feelunique. Viņi summu atmaksās. Vairāk info šeit.

Escentual arī neatpaliek un arī piedāvā -1/3 visai Franču aptieku produkcijai:

http://www.escentual.com/french/?from_banner=true&source=aw&awc=2991_1425201303_f8d3e90e2e0098de4a29f448c27d4e0d

LookFantastic atlaižu kodi:
TREAT10LF , kas dod 10% atlaidi, kods darbojas līdz 31.08.2015 
NEW15LF , kas dod 15% atlaidi jauniem klientiem
10LFSAVE , kas dod  £10 atlaidi, ja iepērcies virs £60, derīgs līdz 31.08.2015
FAB45 , kas dod  12% atlaidi, ja iepērcies virs £45, derīgs līdz 09.03.2015
FAB50 , kas dod  15% atlaidi, ja iepērcies virs £69, derīgs līdz 09.03.2015

HQHair atlaižu kodi:
FIRST ,  20% atlaide jauniem klientiem, ja iepērcies virs £30, derīgs līdz 07.04.2015
15NARS ,  15% atlaide NARS kosmētikai, ja pērc vismaz 2 NARS produktus, derīgs līdz 10.03.15
NARS10 ,  10% atlaide NARS kosmētikai, derīgs līdz 12.03.15
15HAIR ,  25% atlaide matu kopšanas līdzekļiem un papildus vēl 15% atlaide pa virsu, ja pērc 2 un vairāk produktus, derīgs līdz 07.03.15

Stockmann no 5.03 līdz 15.03 ir Skaistuma dienas. Katalogs ir šeit.

Mēness aptiekā martā ir 20% atlaides Lierac produkcijai, 15% atlaides Pharmaceris, 20% Iwostin, 20% Bidermas Atoderm sērijai, 20% Avene Skin Recovery sērijai, 20% Guam līdzekļiem.

EURO aptiekā martā ir 20% atlaides visai Bioderma kosmētikai,  20% Physiogel, 20% Lierac, 20% Avene Cleanance sērijai, 15% Vichy Idealia, Neovadiol un Aqualia Thermal līnijām, 50% atlaides roku krēmiem.

Šo rakstu mēneša laikā papildināšu ar aktuālām atlaidēm, bet, uz doto brīdi šīs ir tās, kuras man ir zināmas. Un zinu, ka es neesmu vienīgā, kas viņas gaidīja :)