Sveikas, daiļās! Max Factor dekoratīvās kosmētikas sortimentu papildināja daudz jaunumi. Šodien par krēmveida acu ēnām un skropstu tušu.
Max Factor Excess Shimmer acu ēnas ir īpaši labi sapludināmas. Sastāvā ir ādu mīkstinoši līdzekļi, kas sniedz zīdaini gludu sajūtu vieglai uzklāšanai un acu ēnu sapludināšanai. Spilgts tonis – piesātinātie metāliskās krāsas pigmenti tiek noturēti 3D silikona gela sastāvā, sniedzot mirdzumu un izteiktu krāsas intensitāti uzklāšanas laikā. Līdz pat 12 stundu noturība – rūpīgi izstrādātais gels ļauj acu ēnu pūderim cieši pielipt plakstiņu ādai.
Man ir četri toņi: 05 Crystal, 20 Copper, 25 Bronze, 30 Onyx. Visas ēnas tiešām ļoti viegli klājas un viegli izpludinās. Nav pat nepieciešams lietot otiņu. Žik-žik ar pirkstu un gatavs! Pieejami 6 toņi (man - visi neitrālie, bet veikalos ir vēl vēss rozā un gaiši zaļš).
Jāsaka, ka ēnu pigmentācija ir atšķirīga atkarībā no toņa. Neliels apraksts:
  • Crystal - smalki sudraboti balti spīdumiņi uz caurspīdīgas bāzes, tāpēc tonis ir tik neizteiksmīgs uz ādas.
  • Copper - silts pelēkbrūns tonis ar pavisam smalku šimmeri (zelta, sarkans, zaļš). Copper ir mans favorīts un lieliski der gan ikdienas make up'am, gan svētkiem. Lieliska pigmentācija.
  • Bronze - piesātināts silts sarkanīgi brūns (rūsgans) tonis. Ļoti grezns! Lieliska pigmentācija.
  • Onyx - ļoti smalki sudrabots šimmeris uz tumši pelēkas bāzes. Izcils tonis priekš smoky eyes.
Ēnas uz ādas dažādos apgaismojumos. Saulē:
 Ēnā:
Jāsaka, ka uz maniem īpaši taukainiem plakstiņiem ēnas labi turas stundas 4-6, taču ar bāzi viss ir lieliski. Domāju, ka ar normāliem un sausākiem plakstiņiem ēnas būs ilgnoturīgas arī bez bāzes.
 
Jaunumu vidū ir arī sensacionālā inovācija skropstu tušu jomā, kas pievienojas klasiskajai kolekcijai, ‒ Masterpiece Transform skropstu tuša patiesi greznām, tumšām un pagarinātām skropstām. Tušai ir unikāla „tūlītēja efekta” birstīte, kas līdz maksimumam palielina skropstu tušas sastāva saskari ar skropstām, acumirklī radot satriecošu apjomu jau no pirmā vēziena. Rezultāts ir pārsteiguma efekta skropstu stils.
Tušas birstīte:
Birstīte no viena sāna ir plakana ar smalku silikona sariņu rindu pa vidu, no otrā sāna silikona sariņi eglītes veidā apņem visu birstīti (attēlā). No sākuma jālieto plakanā mala, tad skropstām tiek piešķirts tūlītējs apjoms pie saknēm. Pēc tam ar "garo" malu jāizķemmē skropstas un Voila! Tuša ir krēmīga un sākotnēji šķiet nedaudz pašķidra (man patīk sausākas formulas), bet pēc nedēļas paliek ideāla. Un efekts uz skropstām izcils! Vai nav wow?
Jāsaka, ka Masterpiece Transform ir pēdējā laikā labākā tuša no drugstore klāsta. Viennozīmīgi! Skropstas nesaķep un noturība ir vienkārši apbrīnojama! Noteikti izturēs arī treniņu sporta zālē, ja ir tāda nepieciešamība. Skropstas koptēlā:
Uzacu zīmulis sniedz ļoti dabisku efektu un ir ļoti noturīgs, taču tonis man nedaudz pa tumšu (tāpēc bildi nerādīšu). Ļoti patīk, ka uz zīmuļa vāciņa ir arī maza ķemmīte, kas padara zīmuli īpaši draudzīgu ceļojumiem.

Produktus var iegādāties Drogas, Stockmann veikalos. Cenas: acu ēnas 10.99 € par 7g (šobrīd Drogās ir akcijas cena 7.14 €); Skropstu tuša ap 13 €. Starp citu, līdz 10.05 Drogās ir akcija: 35% atlaides un iegādājoties Max Factor produkciju par summu virs 14.99 €, dāvānā saņemsi skaistu kosmētikas maciņu. Vairāk informācijas meklē šeit

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).