Sveikas, daiļās!
Colgate Max White sola par vienu toni baltāki zobi tikai vienas nedēļas laikā ar Max White OneZobu pasta satur zobu baltināšanas paātrinātājus, tā droši noņem pigmentēto aplikumu un novērš zobakmens veidošanos.
Colgate MaxWhite One Active mutes dobuma skalošanas līdzeklis ar baltināšanu paātrinošajiem mikro-kristāliem,satur komponentus, identiskus tiem, ko izmanto zobārsti. Tās formula, kas spēcīgi iedarbojas uz pigmentu un veic zobakmens profilaksi, palīdz mutes dobumiem, kuros ir augsts pigmenta līmenis, iegūt vienu toni baltākus zobus vienā nedēļā. 
Colgate Max White One Optic apvieno, klīniski pierādītus optiskos zobu baltinātājus, kas atstaro gaismu un unikālas tīrošās daļiņas, kas droši notīra pigmentēto aplikumu, acumirklī padarot jūsu zobus gludus, tīrus un redzami baltākus.*
*Īslaicīgs efekts. Ilgstoša lietošana nodrošinās progresējošu baltinošo iedarbību un palīdzēs ilgāk saglabāt baltākus zobus.
 
Pati esmu izmēģinājusi zobu pastu un mutes skalojamo līdzekli un varu teikt, ka jau pēc 3 lietošanas reizēm redzēju rezultātu. No sākuma gan biju nelielā šokā par to, ka zobu pasta iekrāsojas zila. Bet efekts tiešām labs!
 
Konkurss! Tev ir iespēja laimēt vienu no trīs Colgate Max White komplektiem (zobu pasta, mutes dobuma skalošanas līdzeklis un zobu birste). Lai piedalītos, ieraksti Rafflecopter veidnē atbildi uz jautājumu kāda ir tava mīļākā balinoša zobu pasta. Izloze turpināsies līdz 21.06.15 pl 0:00 Pirmdien (22.06.15) paziņošu uzvaretājus. Balvas sūtīšu saur pasta stacijām, vai nodošu personīgi. Lai veicas!