Sveikas, daiļās! Maija mēnesis bija dāsns uz jaunumiem. Bija daudz pasākumi un prezentācijas, kā arī iepirkšanās Boots un Cocooncenter. Rezultāti:
Maijā māna āda bija diezgan labā stāvoklī, citreiz prasījās pēc dziļākas attīrīšanas, citreiz pēc kādas skābju maskas un citreiz pēc miera un komforta, tāpēc manā ikdienā ienāca maskas. Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing masku iegādājos pēc vairāku paraudziņu izmēģināšanas. Lieliska! Drīz noteikti būs atsauksme blogā. Lancome Hydra Zen maska ir zīmola jaunums ar brīnumainu satīna gela tekstūru un kolosālu ziedu aromātu. Arī drīz būs atsauksme. 
Saņemot atlaižu kuponu no FeelUnique par godu savai dzimšanas dienai, es uzreiz zināju, ka beidzot izmēģināšu kaut ko no REN un izvēle krita uz Glow and Go masku komplektu. Neesmu kļūdījusies. Kārtējo reizi solu, ka atrakstīšos. Jātaisa bloga masku balle. Lancome atjaunoja ne tikai Hydra Zen līniju, bet arī izlaida dažus jaunus Genefique produktus un mainīja sastāvu Genefique acu serumam. Mēģinājusi vēl neesmu, bet sejas kopšanas līdzekļi no šīs sērijas ir manā kosmētikas maciņā uz palikšanu.
Manas pastāvīgās lasītājas zina, kas es dievinu neputojošus līdzekļus ādas attīrīšanai, tāpēc man ir liels prieks, par vēl vienu attīrošo balzamu. Biotherm Biosource Balm-to-Oil balzams lieliski attīra ādu un noņem kosmētiku, izskatās, ka šis varētu būt līdzīgs Clinique Cleansing Balm, bet Clinique produktu es vēl neesmu izmēģinājusi. Biosource sērijas attīrošās putas un losjons satur 70 minerālu kompleksu un maigi attīra ādu. Es teiktu, ka šis varētu būt labākais un maigākais no mēģinātiem putojošiem līdzekļiem. Runājot par attīrīšanu, man notika īsts prāta aptumsums un es sapirku vairākus attīrošus līdzekļus no Cocooncenter. Beidzot izmēģināju Avene Gentle Gel Cleanser - ir labs, bet Extremely Gentle Cleansing Lotion man patīk vairāk. Bet redzēsim kā būs. Avene Antirougeurs un LRP Physiological Cleansing Milk vēl neesmu mēģinājusi un domāju, ka šie līdzekļi varētu būs lieliski palīgi vai nu ziemā, vai nu saules sakairinātai ādai vasarā. Kā arī mana vasara nav iedomājama bez LRP Serozinc izsmidzināmā cinka sulfāta, kas palīdz ātrāk tikt vaļā no ādas nepilnībām.
Jaunumu klāstā ir Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence, kas satur hiāluronskābi un glicerīnu un sola ādas reljefa izlīdzināšanu. Pagaidām varu teikt, ka smaržo esence tiešām burvīgi, bet par efektu būtu pārāk agri spriest. Kiehl's prezentācijā tiku arī pie Over-Night Biological Peel, kas jau ilgu laiku bija manā vēlmju sarakstā. Izmēģināju vairākus paraudziņus un droši apgalvoju, ka darbojas lieliski! Līdzeklis gan bet bija paslēpies bildēšanas brīdī. Pēc ilga pārtraukuma jaunumi parādījās arī pašmāju zīmola Madara klāstā. Es neteiktu, ka micelārais ūdens ir mans absolūtais favorīts, bet tas viennozīmīgi ir labākais, kas mēģināts no organiska segmenta. Bio-Active dezodorants gan ir absolūti burvīgs, lieliski der ikdienai un tam piemīt ļoti patīkams un dabisks aromāts. 
Rituals dižpārdokļu vidū esošais roku krēms ar ginku un jasmīnu labi mitrina roku ādu un smaržo pēc jasmīniem. Ko vēl var vēlēties no roku krēma? No dāvanu komplekta stāvā sajūsmā esmu no Ayuverda skrubja. O, jā! Izskatās pēc dubļiem, bet smaržo pēc rozēm un satur piparmētras, kas atsvaidzina un atvēsina ādu. Īsts atradums vasarai.

Dekoratīvā kosmētika:
Maybelline Colossal Go Extreme! skropstu tuša kā parasti sola kolosālu apjomu, bet es biju nejauka un vēl nepaspēju tušu izmēģināt. Toties Brow Drama uzacu tušu gan lietoju uz pilnu klapi un esmu sajūsmā! Revlon Colorburst lūpu zīmuļi/balzami/Chubby Stick analogi ir vienkārši nepārspējami un smaržo pēc piparmētrām. Pavisam drīz atrādīšu darbībā. Maybelline jaunie lūpu spīdumi/lakas arī ir absolūti superīgi, tikai man šķiet mazliet jocīga zāļu smarža. Bet toņi ir koši un skaisti un arī noturība ir diezgan pieklājīga. 
Vai Artdeco bronzeris nav ideāls? Ir! Produktā nav spīduma, tāpēc tas labi der sejas kontūrēšanai un iepakojums ir vienkārši konfekte. Artdeco Lash Booster skropstu serums piešķir vienkārši dramatisku apjomu. Drīz visu atrādīšu darbībā. 
Jau sen gribēju izmēģināt Maybelline Instant Anti-Age The Eraser konsīleri. Ne velti ārzemju blogeres tā viņu slavē. Arī drīz parādīšu :)

Huh! Daudz jaunumi sanāca :) Bet nekas, vasarā noteikti būs mierīgāk :) Vai jums daudz jaunumi? Par ko gribat dzirdēt atsauksmes?