Sveikas, daiļās! Atrādu jūnija jaunumus, kuri šoreiz nav daudz, jo es gatavojos kādam lielam projektam (jau pavisam drīz pastāstīšu), tāpēc cenšos neko daudz nepirkt. Kā arī jūnijā biju aizņemta ar mācībām un nedaudz atpūtos. Īsāk sakot, jaunumi nav daudz, bet daži ir riktīgi forši.
Biotherm Blue Therapy komplektu dabūju kādas PR kompānijas preses dienā. Visi līdzekļi ir paredzēti lietošanai 40+ gados, tāpēc komplekts aizceļoja pie mammas, lai gan Blue Therapy Ultra Blur praimeris mani ļoti ieinteresēja. Gaidīšu mammas atsauksmi.
Es visu laiku mēģinu saņemties un sakopt nagus, bet vakaros, kad varētu tam veltīt laiku, man īsti negribas ņemties, bet gribas palasīt kādu grāmatu, ieskatīties iemīļotos blogos, vai arī sarakstīt kaut ko savējā. Vēl viena atruna bija tāda, ka pazaudēju savu kutikulu noņemšanas līdzekli, tagad šī atruna ir likvidēta, jo nopirku Star Nail international cuticle remover, ko dikti slavēja Onkis Beta veikala pārdevēja. Ceru, ka labi strādās ar manām kutikulām :)
L'oreal L'Extraordinaire šķidra lūpu krāsa tonī #601 Nude Ballet negaidīti kļuva par manu favorītu pēc L'oreal Makeup Genius aplikācijas prezentācijas, kur vizāžiste uztaisīja man izteiktu acu grimu un uzklāja šo nude lūpu krāsu. Tā ir tikpat ideāla kā divi manā kolekcijā jau esoši toņi, par kuriem rakstīju šeit.  
Oriflame profesionāls grima sūklītis pēc būtības ir slavena Beauty Blender analogs. It kā ērts, bet es tomēr izvēlos otas. Plašāka atsauksme un salīdzināšana ar oriģinālu BB drīz būs blogā.
Vichy Neovadiol Magistral (pārdošanā būs septembrī) ir pretnovecošanas krēms kundzēm, kas maina gan ādu, gan par 55 gadiem vecāku sieviešu dzīvi. Izklausās daudzsološi? Jau nodots testēšanai mammai.
Jūnijā veikalu plauktos parādījās jauna Lancome Hypnose Volume-a-porter skropstu tuša. Šeit es stāvēju dilēmas priekšā, jo Lancome Hypnose tušas man ļoti patīk (gan klasiskā, gan Doll Eyes), taču tušas ar silikona birstītēm man nu dien reti patīk. Taču gan tuša, gan birstīte ir ideāla. Drīz blogā būs plaša atsauksme, bet pagaidām par tušu var izlasīt Velevt Mimosas blogā
Oriflame Ecollagen dienas krēms ar SPF30 ir kā radīts vasarai, jo tam ir viegla tekstūra, patīkama smarža un augsts saules aizsardzības faktors. Gribu pievērst uzmanību, ka saules staru filtrs krēmā ir fizisks (titāna dioksīda nano pulveris), tāpēc tas piešķir sejai gaišu starojumu (vai atstarojumu). Uz gaišas ādas izskatās ļoti labi, bet uz tumsnējas tas varētu izskatīties jocīgi.
Lieliskas ziņas Clarisonic lietotājām! Kopš jūlijā u.v. Stockmann ir pieejamas Cashmere birstītes. Man ir jutīga sejas āda un Cashmire birstītes ir vienīgās, kuras es varu lietot uz savas ādas. To sariņi ir krietni garāki un mīkstāki (ar ko atšķiras no citām birstītēm, es rādīju šeit). Turklāt, Cashmere birstītes pie mums maksā tikai 30 €, kas ir par 5 € lētāk nekā feelunique un tas nevar neiepriecināt. Kā arī feelunique Cashmere birstītes bieži ir izpirktas. Īsāk sakot, esmu starā.

Tādi ir mani jūnija jaunumi. Kādi ir jūsējie? Vai ir daudz?