Sveikas, daiļās! Ir pienākusi arī mana Saneri jūnija (?) skaistuma kastīte. Lai gan tādam kosmētikas geek'am kā es neko īsti nevajag, vienmēr gaidu bjuti boksu ar mazu saviļņojumu. Kastītes man vienmēr liek justies kā mazai meitenei savas dzimšanas dienas rītā.
Kā varat manīt bildē,  ir mainījies kastītes dizains. Skaista samtaina apdruka, baltas un ķiršu krāsu salikums -viss izskatās ļoti pārdomāti, svinīgi un sievišķīgi. Arī bukleta dizains ir pieskaņots kastītei (atvainojos, bukleta bildes nav īsti izdevušas, tāpēc nerādīšu) un man ļoti patīk, ka iekšā ir informācija par produktu cenām un iegādes vietām. Tāpat kā iepriekšējā kastītē iekšā bija arī mazs kārums (zefīrs no BonBonSweets), kas bija gards, bet, acīmredzot, zefīra tekstūrai nepatīk transportēšana vai siltais laiks un tā izskats nebija diez ko estētisks, tāpēc bilde izpaliek.  
Kas tad šoreiz mūs gaida kastītes iekšā?
  • Helen Seward - Sealing Fluid (8 ml) ir hermetizējoša mikroemulsija, kas veido ap matu neredzamu aizsargājošu pārklājumu. Rezultātā mati ir aizsargāti no augstas temperatūras iedarbības. Es pēdējā laikā reti veidoju matus ar karstiem instrumentiem, bet man patīk, ka līdzeklim ir šķidra konsistence, tātad tas potenciāli nenoslogos manus smalkos matus. Redzēsim.
  • Lancome Visionnaire serums (5 ml), kas, pateicoties unikālai patentētai LR2412 - Cx molekulai, samazina poras, nogludina grumbiņas, ādas virskārtu padara gludu un maigu. Es šobrīd lietoju Lancome Genefique līdzekļus un man tie ļoti patīk, tāpēc ar lielāko prieku izmēģināšu Visionnaire serumu.
  • SebaMed intīmās higiēnas līdzeklis (20 ml), kas sola uzturēt ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Sastāvs atbilst dabiskajam pH (3.8) līmenim intīmajās zonās. Es ļoti reti lietoju kādus speciālos līdzekļus intīmās zonas kopšanai, jo, manuprāt, ja nav nekādu problēmu, tad pilnībā pietiek ar ūdeni. Es saprotu, ka kastīte ir domāta sievietēm, bet kaut kā intīmās kopšanas līdzekļus skaistuma kastītēs es īsti neizprotu.
  • Marvis Classic Strong Mint zobu pasta (10 ml). Es dievinu Marvis zobu pastas! Labi attīra zobus un ar lieliskām garšām. Priecājos par šo paraudziņu.
  • Gatineau Aquamemory High Hydration Cream-Mask (15 ml). Mitrinoša krēmveida maska dehidrētai ādai. Sastāvā ir hiāluronskābe, fenheļa un brūno aļģu ekstrakti, kas pastiprina ādas mitruma līmeni un nodrošina tūlītēju intensīvu mitrināšanu. Mani ļoti priecē, ka masku var lietot arī ādai ap acīm. Ar lielāko prieku izmēģināšu.
  • 2 smaržu paraudziņi: Hermes - Le Jardin de Monsieur Li un Lancome - La vie est belle.Hermes ļoti svaigas, zaļas un vasarīgas, bet Lancome saldas un vairāk domātas vakaram (manuprāt). Smaržu paraudziņi man vienmēr patīk.
Kopumā, kastītes saturs man ļoti patīk. Kā vērtējat kastītes saturu?
Saneri kastīti var pasūtīt šeit. Cena 18 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).