Sveikas, daiļās! Arvien biežāk rakstot kārtējo bloga kosmētisko apceri, rodas vēlme nedaudz paplašināt bloga tematiku. Taču ar kulināriju es neaizraujos, ("Četras Sezonas" gan abonēju un ar baudu vienmēr izšķirstu svaiga numura lapas un noteikti kāda recepte nonāk līdz šķīvim), stāstīt par pārāk intīmiem personīgiem pārdzīvojumiem plašākai publikai es arī nevēlos, bildēt "dienas autfitu" man nekad nav laika un mans ikdienas stils nu dien nav lielas uzmanības vērts. Drīzāk gribas kādu svētdienas "branča" vai rīta kafijas lasāmvielu. Rakstot šo tekstu vēlā trešdienas vakarā ar galīgi draņķīgu un, ko tur liegties, vienkārši niknu noskaņojumu un paralēli šķirstot GFC sadaļu My Blogs sapratu, ka garastāvokli man uzlabo pavisam vienkāršas, šķietami nemanāmas lietas. Kāds interesants un vērtīgs bloga ieraksts (ne jau mans), skaista jauna apakšveļas kolekcija (atkal, ne jau mana, bet pamanīta interneta plašumos), netālu novietots kārtējais nišas aromātu paraudziņu komplekts, kolosālas kvalitātes ēnas, kuras nopirku Drogās par nieka 1,42 € un jā, tā trakā sarkanā lūpu krāsa. Tā nu es atkal nonāku pie kosmētikas. Taču šoreiz ar apziņu, kas gribu saglabāt šīs patīkamas mirkļa izjūtas, kas uzlaboja omu. Tā top pirmais augusta mēneša kosmētisko un nekosmētisko favorītu apkopojums, kas, es ceru, spēs atklāt ko jaunu un pacels garastāvokli ne tikai man.
Sākšu tomēr ar kosmētiskiem favorītiem, lai negarlaikotu tos, kas ienākuši blogā pēc kārtējas skaistuma devas :)
  • YSL Nude Variation acu ēnu palete aizstūma tālākos plauktos gan Naked paletes, gan daudz iemīļotus "vienīšus". Ideāla! Es apsolu, ka pavisam drīz būs ieraksts, veltīts tieši Nude Variation paletei.
  • Lancome Hypnose Volume-a-Porter skropstu tuša turpina manu ilgu mīlas stāstu ar Hypnose tušām. No sākuma šķita, ka īpašas draudzības nebūs, jo silikona birstītes man ne pārāk patīk, taču, jo vairāk lietoju, jo mazāk varu iedomāties savu kosmētisko dzīvi bez Volume-a-Porter.
  • Inglot AMC Brow Liner Gel ir lielisks, jo izskatās dabiski, iztur dienu karstā saulē vai smagu treniņu sporta zālē.
  • Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White dienas krēms ar SPF30 un All-Over Neaurishing nakts krēms. Atdzīšos, ka ja Eisenberg līdzskļi nenonāktu pie manis pateicoties Cosmopolitan Beauty Awards (CBA), es pati tos nepirktu, jo cenas ir nežēlīgas. Bet abi krēmi ir TIK ideāli, ka āķis ir lūpā un zinu, ka kodīšu pirkstos, kad kāds no šiem labumiem beigsies. Noteikti būs plašāka atsauksme.
  • Douglas krēmveida vaigu sārtums ir kā radīts vasarai. Pateicoties krēmveida konsistencei un ērtam iepakojumam tas viegli klājas. Nav nepieciešamas otas, jo iztušēt var ar pirkstiem.
  • Loreal True Match tonālais krēms ar uzlabotu formulu. Es baidījos, ka pēc "uzlabošanas" kļūs sliktāks (jo tā diemžēl mēdz notikt ar daudziem kosmētiskiem līdzekļiem). Bet nē, viss ir forši. Tonālais ir ļoti labs, viegli klājas gan ar pirkstiem, gan ar BB, gan ar pirkstiem, izskatās dabiski. 
  • Maybelline Instant Anti-Age The Eraser konsīleris. Pēdējā laikā visbiežāk lietots konsīleris. Nesakrājas krociņās, labi maskē tumšos lokus zem acīm, ērts iepakojums.
  • Guinot Face Moisturizer Complexion Enhancer SPF15. Iekšā violetas krāsas sejas krēms ar pigmentu mikro granulām. Saskaroties ar ādas siltumu, iekrāsojas ādas tonī. Labi mitrina ādu, izskatās ļoti dabiski. Visvairāk patīk no visiem esošiem BB krēmu krājumiem.  
Runājot par nekosmētiksiem favorītiem un vēlmju sarakstiem:

Augustā patīkamu saviļņojumu radīja dalība Cosmopolitan Beauty Awards (CBA) 2015. Pilna māja ar kosmētiku! Tik daudz jaunumi! Dažus produktus esmu mēģinājusi iepriekš (varēšu mazliet nohaltūrēt un vairāk laika veltīt citu līdzekļu testēšanai), daži jau sen bijuši manā vēlmju sarakstā (piemēram YSL Tint-in-Oil vai Clinique Beyond Perfecting tonālais krēms + konsīleris divi vienā), par dažiem produktiem nemaz neesmu dzirdējusi, vai pati noteikti nepirktu, bet ar prieku lietoju un domāju vairāk uzmanības pievērst jaunatklātiem zīmoliem.

Lauras Valutas Instagram ieraudzīju, ka augusta Cosmopolitan žurnālā ir viņas kosmētiskie ieteikumi un atzīšos, ka nopirku žurnālu tikai dēļ Lauras, jo Cosmo ir domāts jaunākai auditorijai (kur nu man?) un parasti interesantas lasāmvielas tur ir maz. Taču izrādījās, ka žurnālam ir jauna galvenā redaktore Gundega Bičevska un augusta numurs tiešām ir patīkams! Nē, neteikšu, ka foršs par visiem 100%, bet tas ir kļuvis acīmredzami labāks. Ar prieku izlasīju gan redaktores sleju, gan stila un skaistuma sadaļu. Varbūt pāršķirsti žurnālu veikalā, ja nu liksies interesants. Un jā, Laura! Tu esi malacis! Es lepojos ar tevi. Vienmēr prieks redzēt pazīstamas sejas un justies "piederīgai".

Kaut kad vasarā Delfi.lv vai kādā citā ziņu portālā redzēju rakstu par dažādiem jaunu dizaineru darinājumiem un acīs iekrita biksītes ar mincīšiem. Lickstarter piedāvā manuprāt fantastiska dizaina apakšveļu! Es vēl neesmu tikusi pie kāda mincīša, bet noteikti tikšu. Metu acis uz Experienced fighter:

un Dangerously sweet one:

Man ir salīdzinoši brīvs darba režīms un reizēm uznāk motivācijas trūkums, tāpēc vienmēr ar interesi lasu padomus kā sevi motivē veiksmīgi cilvēki. Šoreiz patika pavisam vienkāršs, bet praktisks raksts Mood and Food blogā "Pats sava laika noteicējs".

Runājot par kosmētiku, ar nepacietību gaidu kas veikalos parādīsies rudens kosmētikas kolekcijas (gan jau šis tas jau ir, vienkārši es vēl netiku apčamdīt). Īpaši gribu redzēt Lancome Auda[city] in Paris paleti:
un Chanel Les Automnales ēnu paleti:
Tāds ir mans augusta kosmētisko un nekosmētisko favorītu un vēlmju saraksts. Vai jums ir jau sastādīts rudens wishlists?
P.S. Elīn, paldies par puķēm! :)