Douglas makeup (12H foundation, Aquarelle Powder eyeshadow, bronzing powder, covering concealer, lipstick, cream blushes, powder blusher, pencils, eyeshadow base, Mini Maxi mascara) review + MAC Ruby Woo dupe!

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Nesen Douglas veikalu plauktos parādījās Douglas Makeup kosmētikas līnija (atvainojos par kalambūru). Man radās lieliska iespēja izmēģināt vairākus līdzekļus un šodien dalos ar iespaidiem.
Sākšu ar sejas produktiem:
12H Foundation tonālais krēms. Dabisks un nemanāms tonālais krēms, kas saglabā noturību līdz pat 12 stundām. Īpašā krēmveida tekstūra ļauj tonālo krēmu viegli uzklāt. Sejas ādas nepilnības tiek noslēptas un tonis ir izlīdzināts. Āda izskatās svaiga visas dienas garumā. Pieejami seši toņi. Man ir tonis #3 So Cream, kas ir izteikti dzeltens. Tonālais krēms ir ļoti pigmentēts, pārklājums sanāk vidējs, bet var klāt vairākos slāņos un un panākt pilnīgi necaurspīdīgu efektu. Skaists satīna finišs un tiešām lieliska noturība (uz manas taukainas ādas) dienas garumā. Drīzāk derēs normālas/kombinētas/taukainas ādas īpašniecēm, jo pasvītro sausus pleķīšus.

Bronzing Powder. Samtains un noturīgs bronzējošs pūderis. Klājas ļoti viegli un vienmērīgi pateicoties mikronizētajiem pigmentiem. Pūderis dod dabisku matētu iedegumu. Perfekts iedegums visa gada garumā. SPF 15. Man ir tonis #1 Extreme Bronzer. Tonis ir diezgan tumšs un satur smalkus zelta spīdumus, bet viegli iztušējas un piešķir iedeguma efektu ādai. Un jā, tas ir vienkārši milzīgs!
Powder Blush. Inovatīvs vaigu sārtums ar pulverveida un krēmveida  tekstūru, kas viegli kūst uz ādas. Mīkstinoša formula. Vienmērīgi klājas. Svaigs un smalks mirdzums. Starojošs un veselīgs izskats garantēts. Pieejami 6 toņi. Tonis #3 Corail ir skaists maigs korallis ar satīna finišu un smalku zelta šimmeri. Vienkārši kolosāla tekstūra! Ļoti bagātīgi pigmentēts, viegli klājas un viegli iztušējas.

Cream Blush. Jaunākās paaudzes krēmveida vaigu sārtums klājas precīzi un viegli. Nav taukains. Tas dos Jūsu vaigiem svaigumu un toni. Viegls un dabisks izskats. Pieejami 5 toņi. Tonis #2 Le Grand Saut ir maigs koraļļu rozā. Saskaroties ar ādu, krēms pārvēršas pūderī. Ērts un neierasts iepakojums. Viegli klājas un viegli iztušējas. Izskatās ļoti dabiski un noturība ir laba.
Uz ādas:
(no kreisās uz labo pusi) Covering Concealer (#1 Pinky Light), Cream Blush (#2 Le Grand Saut), Powder Blush (#3 Corail), Bronzing Powder (#1Extreme Bronzer).

Acu un uzacu produkti:

Covering Concealer. Krēmveida korektors viegli un ātri nomaskē tumšos lokus un noguruma pazīmes. Noslēpj arī smalkās līnijas un grumbiņas. Tūlītējs efekts. Ilgstoša noturība. Godīgi sakot, es biju pārsteigta, ka šis produkts tiek saukts par covering concealer, jo tas kaut ko maskē tikai pateicoties gaismu atstarojošām daļiņām. Tonis #1 Pinky Light ir ļoti gaišs un ļoti rozā. Es teiktu, ka šis produkts patiesībā ir bagātīgs pērļu izgaismotājs. Kā izgaismotājs tas tiešām izskatās ļoti skaisti.

Mini Maxi Mascara. Mini birstīte maksimālam efektam! Apjomu palielinošā formula ar īpaši mazo birstītī noklāj pat vismazākās un īsākās skropstas sniedzot pilnīgu un satriecošu izskatu. Sastāvā esošie īpaši atlasītie vaski nodrošina elastīgumu. Jūs iegūstat kuplas un garas skropstas. Tušai ir ļoti neierasta silikona birstīte ar diezgan īsu birstītes daļu (skat. attēlu). Pati tuša ir kolosāla! Tā lieliski klājas un piešķir fantastisku apjomu, bet nerada zirnekļu kājiņu efektu. Dienas laikā nebirst un neizsmērējas. Jāsaka, ka tušai ir nedaudz īpatnēja pašķidra konsistence un jāpagaida mazliet ilgāk, kamēr tā pilnībā nožūs, bet rezultāts noteikti ir gaidīšanas vērts.

Eyebrow Styler. Uzacu zīmulis 3in1 - tonis, vasks un birstīte. Iekrāsojiet uzacis, ar caurspīdīgo vasku nostipriniet, ar birstīti padariet perfektas. Ja vēlaties tikai izcelt uzacis varat apvilkt ar vaska zīmuli apkārt uzacīm un izķemmēt tās. Neierobežotas iespējas perfektam izskatam. Ideja ir lieliska, bet man gribētos, lai zīmulis būtu labāk pigmentēts. Taču kopumā darbojas labi un izskatās dabiski. Vasks labi nofiksē uzacis.

Vēl acu produkti:
Aquarelle Powder acu ēnu palete. Multi - funkcionālas Douglas acu ēnas apvieno četrus inovatīvus toņus, kurus Jūs varat jaukt un pludināt kā akvareļus. Mīkstas un ar perlamutra mirdzumu. Varat klāt kā sausās acu ēnas un iegūt maigu, vieglu grimu, bet klājot kā mitrās acu ēnas, iegūsiet izteiksmīgu un satriecošu grimu. Acu ēnas ir ļoti spilgtas un spīdīgas. Pigmentācija atšķiras no toņa (skat. uz bildi uz ādas). Vislabāk pigmentēs ir gaiši zils tonis, visvājāk - melns. Šie nebūt nav ikdienas toņi, toties kā radīti vasarai.
Eyeshadow Base. Mīksta un kūstoša acu ēnu bāze, kas acu ēnas padarīs intensīvākas un noturīgākas. Eyeshadow Base viegli klājas un izlīdzina acu plakstiņus. Acu ēnas ir košākas, nesastājas rievās un noturīgas. Acu ēnu bāzei ir neierasta konsistence. Tā no krēma pārvēršas pūderī. Pateicoties neitrālam tonim ēnu bāze nomaskē apsārtumus un plīsušus kapilārus uz plakstiņiem. Viegli klājas un tiešām notur acu ēnas savā vietā pat vasarā uz maniem taukainiem plakstiņiem. Laba!

Lūpu krāsa un zīmuļi:
Zīmuļi (gan acu, gan lūpu) ir ļoti krēmīgi, labi pigmentēti, viegli klājas, noturība arī laba. Lūpu zīmulis ir ļoti komfortabls un nerada sausuma sajūtu.

Uz ādas:
(no kreisās uz labo pusi) uzacu zīmulis, acu zīmulis (#10 Blueberry Sky), lūpu zīmulis (#6 Rouge Petard), lūpu krāsa (#6 Smoothie Framboise).

Matte Lipstick. (Diemžēl šo produktu nevarēju atrast mājaslapā). Tonis #6 Smoothie Framboise ir bagātīgs sarkanais uz zilganas bāzes. Apbrīnojami krēmīga tekstūra, ļoti viegli klājas, nepasvītro sausumus. Noturība arī lieliska. Jāsaka, ka tonis izrādījās lielisks līdzinieks slavenam Ruby Woo no MAC (tikai bez Ruby Woo raksturīga sausuma). 
Vai nav līdzīgas? (kreisā - MAC Ruby Woo, labā - Douglas Smoothie Framboise). Turklāt, Douglas lūpu krāsa maksā gandrīz divreiz lētāk.

Ar Douglas produktu palīdzību radīju 2 tēlus. Viens ar sarkanām lūpām:


Otrs ar košu acu ēnu paleti:


Pie favorītiem noteikti ir sārtumi, tuša un matēta lūpu krāsa.
Iegādāties var Douglas veikalos un interneta veikalā. Cenas:
skropstu tuša 12,95 €,
acu ēnu bāze 7,95 €,
zīmuļi 7,95 € gab,
uzacu zīmulis ar vasku 9,95 €,
acu ēnu palete Aquarelle powder 14,95 €,
krēmveida vaigu sārtums 12,95 €,
vaigu sārtums 9,95 €,
konsīleris 14,95 €,
bronzeris 16,95 €,
12H tonālais krēms 19,95 €,
lūpu krāsa 12,95 €.
Par Douglas dekoratīvo ksomētiku ir atsauksme arī Lauras Valutas blogā.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Hello gorgeous! Here are the small review of the new Douglas makeup range:
12H Foundation. I have shade #3 So Cream, which is quite yellow. The foundation has a good pigmentation and decent coverage. I would say medium to full. Finish is a satin. The lasting power is great. This foundation will suite for normal/comination/oily skin, as it may exagerrate dry patches.
Bronzing Powder. Shade #1 Extreme Bronzer is quite dark and it does contain gold shimmer. It blends very easy. The actual pan is huge! 
Powder Blush. This is one of my favorutes. Shade #3 Corail is a nice coral with a satin finish and nice golden sheen. The texture is extremely blendable. Gorgeous!
Cream Blush. Shade #2 Le Grand Saut is a pinky coral. This is cream-to powder blush with an interesting and handy packaging. Blends nicely and looks very natural on the skin.
Covering Concealer. Shade #1 Pinky Light does not cover anything. I would say it is a nice pinkish highlighter, but not a concealer.
Mini Maxi Mascara. I love this mascara! It has quite a small rubber wand. It covers lashes very nicely leaveng a great volume. The mascara does not smudge or budge during the day.  
Eyebrow Styler. The idea of 3 in 1 is great. But the pigmentation of the actual pencil should be improves. The wax is nice and it does set eyebrows in a place for a day.
Aquarelle Powder acu ēnu palete. Not my everyday favorite shades. But great for summer. The pigmentation depends on the shade (see swatches). 
Eyeshadow Base. It has cream-to-powder texture, which is not very common among eyeshadow bases. Thanks to natural color it covers blue veins and broken capillaries on the eyelids very well. The eyeshadows do last all the day even on my oily eyelids. Good one!
Matte Lipstick. Shade #6 Smoothie Framboise is a rich red on a blue base. Very creamy and comfortable texture. Does not emphasize dry patches. The lasting power is also very good. And this is a perfect dupe for MAC Ruby Woo. Just look at the swatches! (Ruby Woo is on the left).