Sveikas, daiļās! Ir pienācis laiks augusta Glance Box kastītei. Bez gara ievada skatāmies iekšā:
Iekšā viens pilnizmēra produkts, 6 paraudziņi, 10% atlaižu kupons Glance Box iegādei (pačukstēšu, ka kods ir GLANCE10, kupons derīgs līdz 31.10.15) un dāvanu karte make up uzklāšanas apmācībām.
  • Weleda Sea Buckthorn Replenishing Body Lotion (20 ml). Losjonam ir ļoti viegla, pieniņam līdzīga konsistence un patīkama smiltsērkšķu smarža, jāsaka, ka parasti neesmu  smiltsērkšķu aromāta cienītāja. Weleda zīmols man ļoti patīk un ķermeņa losjons lieti noderēs sporta somā.
  • Tony Moly Aqua Aura sejas sprejs (65 ml). Sola dziļi mitrināt sejas ādu. Man patīk šādi produkti un termālos ūdeņus lietoju regulāri, kā arī vienmēr ar interesi izmēģinu kaut ko no Āzijas zīmoliem. Žēl, ka korejiešu valodu nepārvaldu, tāpēc nevaru izlasīt sastāvu.
  • Artego Rain Dance Serum Oil (10 ml). Silikonu un dabīgo eļļu sajaukums matu skaistumam. Ar matu eļļām man parasti attiecības neveidojas, jo eļļas manus smalkos matus saķepina. 
  • Dzintars Be Trendy attīroša sejas maska problemātiskai sejas ādai (8 ml). Par šo gan ļoti priecājos! Man ļoti patīk mālu maskas un Dzintara Be Trendy produkciju jau sen gribēju izmēģināt, bet kaut kā tā arī nav sanācis. Tagad varēšu situāciju labot. Sastāvs izskatās labs.
  • Revi shock + therapy matu augšanu stimulējoši līdzekļi (4x12 ml). Godīgi sakot, mani ne pārāk iepriecina sastāvs, bet produktus noteikti izmēģināšu intereses pēc. 
  • Inglot YSM Cream Foundation (1.5 ml) tonālais krēms (man tonis #49). Inglot sola iztikti matētu efektu,  vieglu līdzekļa tekstūru un dabisku rezultātu. Labprāt izmēģināšu.
  • Mary Kay lūpu krāsas paraudziņš. Izskatās pēc ideāla nude toņa. Neko no Mary Kay neesmu mēģinājusi. Redzēsim vai patiks.

Kādas ir jūsu domas par kastīti? Manuprāt sastāvs ir tīri labs, visvairāk priecājos par Dzintara masku un Tony Moly sejas spreju.

Iegādāties GlanceBox kastītes var šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).