Sveikas, daiļās! Pēc tradīcijas mēneša sākumā aiz tukšiem trauciņiem ir jaunumu īsais pārskats. Apvienot vienā rakstā man pagaidām nesanāk, jo tad būs pa garu :)
Lauras Valutas instagramā ieraudzīju jaunos Inglot uzacu lainerus (drīz blogā būs atsauksme, bet teikšu, ka gaišām blondīnēm īsti nederēs) un sapratu, ka man vajag! Uz vietas veikalā sapratu, ka man vajag arī jauno Inglot lūpu zīmuli Color Play Lipliner (skaists tonis 316 izrādījās nedaudz tumšāks, nekā es biju cerējusi, bet pats zīmulis ir ļoti mīksts un labi pigmentēs, noturība fantastiska). 
MAC tracis u.v.Stockmann ir norimis un var mierīgi iegādāties kārotas preces, lai gan jaunas kolekcijas vienalga izpērk zibenīgi. Atkārtots pirkums ir MAC 263 uzacu/lainera otiņa, jo tā ir absolūti ideāla. Varbūt padārga (23 €) priekš šāda veida nelielas otas, bet neko labāku es neesmu atradusi un kaķacīm tā ir vienkārši perfekta! 
Jūlijā parādījās Douglas zīmola kosmētika. Man ir diezgan daudz labumi. Par izbrīnu man patika tuša (lai gan parasti silikona birstītes ne īsti iet pie sirds). Tonālais krēms ļoti sedzošs. Vaigu sārtumi ir burvīgi. Mono ēnām skaists ikdienas tonis, ēnu paleti vēl neesmu noprovējusi. Bronzeris ir milzīgs! 
L'oreal zīmolam arī daudz jaunumi. Infallable lūpu spīdumi ir ļoti skaisti un pigmentēti. Super Liner acu ēnas vēl neesmu noprovējusi. Tuša False Lash Superstar ar baltu bāzi vienā pusē un tušu otrā nav īsti manā gaumē. Šķiet, ka serums žūst pārāk ilgi, bet beigās sanāk īsts zirnekļu kājiņu efekts. Jaunie tonālie krēmi (gan Infallable 24h-Matte, gan True Match) ir burvīgi, drīz būs atsauksme.
L'oreal Professionel uzlaboja Vitamino Color matu kopšanas sēriju. Vecā versija man ļoti patika, lai gan lietota pirms pāris gadiem, bet jauna ir vienkārši kolosāla! It īpaši Expert Color 10 in 1 Reflecting Multipurpose Spray. Labs sastāvs (bez spirta!) un tas lieliski kopj matus, aizsargā matu krāsu no izbalēšanas, jo satur saules aizsardzības filtrus un arī pasargā matus no karstuma ieveidošanas laikā. 
Drogās parādījās Aussie produkcija. Ar Miracle Moist man īsti neveicās, tāpēc izmēģināšanai paņēmu MEGA sērijas šampūnu un kondicionieri, kas sola labi attīrīt matus, nepadarot tos smagus.
Ieklīstot Neroli Outlet veikalā notestēju visu Anick Goutal plauktu (par ko saņēmu aizrādījumu no veikala pārdevējas :p), bet nekas īpaši neuzrunāja. Tad apakšā pamanīju Juliette has a Gun zīmola Calamity J aromātu.  Tā ir mīlestība no pirmā elpas vilciena. Tik juteklisks un neierasts, jo tajā nav nevienas augļu vai izteiktas puķu nots. Pačūlija, īriss, ambra, muskuss. Melnā pasaka. Turpat bija 50% atlaides Klorane produkcijai un es beidzot paņēmu slaveno sauso šampūnu (pa pilnu cenu pāri pa 12 € es noteikti nepirktu). 
TheBodyShop mēģina pieburt vasaru ar saulaino vīģes aromātu Italian Summer Fig, kas īsti nav manā gaumē, bet ir ļoti salds un vasarīgs. Jauns krēmveida vaigu sārtums ar neierastu tādu ka staipīga sejas krēma tekstūru ir ļoti glīts un noturība arī laba. 

Kā arī beidzot atklāju, ka šogad man ir tas lielais gods piedalīties Cosmopolitan Beauty Awards 2015 kā žūrijas loceklim! Tieši tāpēc mājās ir kosmētikas kalni, daļu no kuriem rādīju Instagram. Beidzot varu izprast kā notiek topu veidošana, kas aiz tā visa stāv. Teikšu uzreiz, ka viss nav tik vienkārši kā es to biju iedomājusies. Pamazām blogā, FB un Instagram stāstīšu par to, ko tajā brīdī testēšu un par dažām lietām noteikti uzrakstīšu atsauksmes. Ir viena svarīga atruna - es nevaru publicēt savu topu, jeb vērtējumu pirms nav iznācis žurnāla speciālizlaidums (kas ir diezgan loģiski). Mani ļoti priecē, ka ir iespēja izmēģināt daudz interesantus produktus (šis tas protams atkārtojas ar jau mēģinātiem līdzekļiem) un ir daudz neierasti līdzekļi, kuriem es veikalā vienkārši nepievērstu uzmanību, tā teikt ārpus manas komforta zonas. Šādā veidā var atklāt daudz foršas lietas. 
Tāds nu bija mans kosmētiskais jūlijs. Kā veicās jums?