Sveikas, daiļās! Kādu laiciņu blogā nav bijuši raksti par pasākumiem. Šodien man bija lieliska iespēja apmeklēt Lush ekskluzīvu pasākumu. Ekskluzīvu galvenokārt tāpēc, ka prezentācija netika rīkota mēdiju bariņam, kā tas parasti notiek, bet gan tikai man individuāli. Apburoša un neticami enerģiska Lush zīmola vēstniece Latvijā Aļona izrādīja visus jaunumus un ļāva izvēlēties sev tīkamus produktus. 
Daudzi labumi iet prom un atstāj vietu smaržīgiem jaunumiem. Dažiem produktiem ir mainīta formula vai nosaukums.
Lush pēc iespējas mēģina ražot cietos produktus, jo tiem nav vajadzīgi iepakojumi. Daudziem produktiem tiek pievienotas organiskas sastāvdaļas ar godīgas tirdzniecības zīmi.
The Experimenter vannas bumbas izskatās pēc lieliem dārgakmeņiem.
Layer Cake ziepes izskatās pēc varavīksnes un katrs ziepju gabaliņš smaržo savādāk.
Maypole ziepes izskatās pēc apgriezta arbūza un smaržo pēc pasakas. Viegla un saldena piparmētra.
Beautiful dušas želeja smaržo pēc aprikozēm (un man šķiet, ka arī mandarīniem). Pudelītēs vizuļo zelta spīdumiņi.

Jāsaka, ka šoreiz ir tiešām daudz neparasti un interesanti produkti. Par godu Lush 20.jubilejai es tiku pie dāvanas. Lush koka kaste ar simpātiskiem jaunumiem.
Vai nav skaista? 
Es izvēlējos Maypole ziepes, Yuzu and Cocoa dušas želeju, kas smaržo pēc apelsīniem, baltās šokolādes un tonka pupiņām, Salted Coconut roku skrubi (es nebūt neesmu kokosriekstu aromāta cienītāja, bet šis ir īpašs, jo ir sāļš, nevis ierasti salds), The Rough With the Smooth ķermeņa skrubi, kas izskatās pēc liela īrisa gabala un smaržo pēc melniem pipariem, pačūlijas un vaniļas.
Vai jau pasmaržojāt Lush jaunumus?

P.S. Liels paldies Lush komandai un Polhem PR par iespēju piedalīties pasākumā.