Sveikas, daiļās! TheBodyShop produktu klāstu papildināja vasaras kolekcijas aromāti. Starp jaunumiem ir Fijian Water Lotus, Indian Night Jasmin, Japanese Cherry Blossom un Italian Summer Fig smaržūdeņi. Visi jauni aromāti ir viegli un vasarīgi. Šodien vairāk par Italian Summer Fig. 
Vai redzi Itālijas saulē nogatavojušās vīģes? Vai jūti to aromātu – zaļo lapu, sulīgo augļu un nomierinošās koksnes saldi rūgteno harmoniju? Šīs smaržas radījuši parfimēri Arnaud Winter un Constance Georges Picot: “Ceļojot pa Itālijas piekrasti, mani visur ieskāva vīģu saulainais aromāts”. Bagātīgo vīģu aromātu papildina citas mūsu ekspertu izvēlētas sastāvdaļas. Virsnots ir vēsi dzirkstoša, iekļaujot vīnogu lapas un krokusus, tā atgādina ar okeāna ūdeni apslacītus vīģu kokus. Sirdsnotī iekļauts maigas Toskānas rozes, kas piešķir smaržām sievišķību. Savukārt bāzes noti veido silts un juteklisks dzintara un ozolkoka nošu apvienojums.
Aromāts ir paslēpies rotaļīgā gaiši zaļā stikla pudelītē, kas ļoti atbilst tās saturam. Sākumā smaržas apreibina ar savu saldumu. Es pavisam noteikti jūtu saldas vīģes un kokosriekstus (es zinu, ka kokosrieksti nav minēti aprakstā, bet es jūtu!). Reibinošs saldums pazūd teju minūtes laikā un parādās zaļas rūgtenas lapas, kas veldzējas ēnā svelmainā vasaras dienā. Ar katru mirkli saldums paliek arvien klusāks un tālāks, bet zaļums un koksne arvien izteiktāka.
Tas noteikti nav mans aromāts, bet Summer Fig ir ļoti dziļš un neparasts un tas nebūt nav plakans. Vismaz pasmaržot veikalā noteikti iesaku.

Vēl viens jaunums ir Fresh Sorbet Blush vaigu sārtums (man ir tonis Cuban Watermelon). Sārtumam ir viegla gelveida konsistence. Arbūza tonis ar knapi pamanāmu zelta šimmeri klājas ļoti plāni un viegli iztušējas. 
Gan konsistence, gan tonis man atgādina YSL Voile de Blush. Dēļ īpatnējas konsistences sārtums nav pārāk pigmentēts un klauna vaigus ar to nu dien būs grūti dabūt, tāpēc varētu patikt iesācējām. Noturība sārtumam gan ir izcila!
Uz ādas:
Vairāk par smaržām var palasīt TheBodyShop mājaslapā. Iegādāties minētos produktus var TheBodyShop veikalos. Cena smaržām 29 € par 50 ml, bet sārtumam 18 €.
Vēl par šiem jaunumiem var lasīt Santas Kudreņickas un UrbanGlitters blogos.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).