Aussie Mega shampoo and conditioner - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Aussie produktus testēja māsa Anna.
Šodien pastāstīšu par Aussie produktiem. Jau ļoti sen youtube dzirdēju lieliskas atsauksmes par Aussie protuktiem, it īpaši - 3 minute miracle reconstructor. Diemžēl, toreiz Latvijā produkti vēl nebija pieejami, tāpēc atlika vien sapņot, ka kādreiz vai nu tie parādīsies kādā internetveikalā, kas piegādā uz Latviju, vai varbūt kāds atvedīs no ārzemēm man izmēģināšanai. Tā arī notika - mana mīļā māsa miniversijas atveda no Slovākijas. Produktus izmēģināju un mani tiešām patika! (māsa, cik atceros nebija sajūsmā). Miniversijas paredzami ātri beidzās un šoreiz man bija iespēja tikt pie Aussie Mega šampūna un Mega Instant kondicioniera pilnizmēra versijas. Tad nu ķēros pie testēšanas.
Ar šo sēriju Aussie atspēlē mītu, ka šampūns un kondicionieris bieži jāmaina. Aussie skaidro, ka jāmaina tikai tad, ja produktu paliekas nogulsnējas matos, piedāvājot šampūnu ar Austrālijas zobenlilijas ziedu ekstraktu, kas perfekti izskalojas no matiem, neatstājot tajos nogulsnes. Šampūna pudele ir diezgan askētiska, ar ērtu dozatoru, iekšā 300 ml produkta. Ļoti mīlīgi man liekas mazie ķengurēni pudeles augšdaļā, kas lec uz apli. Smarža ir fantastiska, lai gan kādam noteikti varētu arī nepatikt. Man asociējas ar saldām konfektēm, matos nav īpaši noturīga. Lieliski puto, tāpēc gandrīz katru reizi pieķeru sevi pie domas, ka esmu iespiedusi pārāk daudz šampūna, taču man patīk, kad visi mati ir lielās putās. Šampūns izskalojas viegli. Paredzēts ikdienas lietošanai. Matus mazgāju katru otro- citreiz trešo- dienu. Šo paradumu lietojot šampūnu mainījusi neesmu.

Sastāvs: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Parfum, Cocamide MEA, DMDM Hydantoin, Sodium Methacrylate/Styrene Copolymer, Trideceth-12, Disodium Lauryl Phenyl Ether Disulfonate, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Chloride, Methylparaben, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzoic Acid, Carica Papaya, Laminaria Digitata, Chamomilla Recutita, Anigozanthos Flavidus, Propylene Glycol, CI 19140, CI 14700, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben

Arī kondicionieris apgāž mītu, ka matu kondicionieri bieži jāmaina, lai tie labāk iedarbotos. Mega Instant koncicionieris izskalojas no matiem pilnībā, neatstājot nogulsnes. Kondicionieri izmantoju vienmēr pēc Mega šampūna, jo pēc šampūna ir sajūta, ka mati ir “pārāk tīri”. Šoreiz pudelīte ir 250 ml (kāpēc tā?). Kondicionierim ir ļoti patīkama tā pati saldo konfekšu smarža, kas uz matiem saglabājas vēl kādu brīdi. Kondicionieris ir ļoti vieglas tekstūras, gandrīz vai ūdeņainas, taču nav šķidrs. Uz iepakojuma nav teikts, cik ilgi jātur matos, tāpēc iemasēju mitros matos un gandrīz uzreiz izskaloju. Laikam jau instant nozīmē, ka ilgi jātur matos tas nav! Mati ir ļoti viegli un mīksti.
Sastāvs: Aqua, Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Glutamic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Edta Persea Gratissima Oil, Limonene, Linalool, Magnesium Nitrate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Santalum Acuminatum Fruit Extract, Alcohol Denat, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben

Kopsavilkums: kopumā abi šie produkti man ļoti patika! Rezultāts ir labs lieliskās smaržas un konsistences dēļ, produktus ir patīkami lietot. Mati paliek mīksti. Man patika, ka lietojot šo šampūnu ne reizi nebija sajūta, ka mati nav līdz galam izmazgāti, kā tas citreiz notiek ar kopjošajiem šampūniem, kuru sastāvā ir eļļas utt. Iesaku līdzekļus lietot ikdienā vai arī starp reizēm, kad tiek lietoti citi matu mazgāšanas līdzekļi, kas paredzēti citam mērķim, piemēram, kuplumam, atjaunošanai, spīdumam un tt. atslodzei, tā teikt.

Produktus var iegādāties Drogās. Cena: 6.99 € katrs.

Hello gorgeous! Recently I tried Aussie Mega shampoo and conditioner and I love them! Aussie claims, that you need to switch your hair care products only if buildup occurs. So their products are formulated to prevent buildups. The scent is is incredible! Products smell like candies! Shampoo leathers up intensively, and clears my hair very well. I prefer to use a conditioner afterwards, because otherwise my hair feel squeaky clean. The conditioner has the same candy scent, but the perfume stays in my hair for a while. The texture is quite light, almost watery, but it is not runny. My hair feel very soft and light after usage.