Vichy Normaderm Beautifying Anti-blemish Care 24H Hydration - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās! Nesen aotieku plauktos parādījās jauns Vichy Normaderm krēms, kas paredz cīnīties ar ādas nepilnībām 25+ gadus vecām sievietēm.
Pieaugušo ādas nepilnības atšķiras no pusaudžu aknes, jo katru mēnesi tās ietekmē hormonālais cikls, turklāt pieaugušām sievietēm ļoti nepieciešama bauda un patīkamas sajūtas, tikusi izstrādāta jauna stratēģija, lai efektīvi, bet saudzīgi iedarbotos uz daudzām nepilnībām, kas mazina ādas skaistumu. Krēms satur Air Licium, kas absorbē liekos taukus, Phe Rezorcīnu, kas mazina melanīna veidošanu un cīnās ar pigmentāciju, salicilskābi un linolskābi, kas atbrīvo ādu no atmirušam ādas šūnām un glicerīnu, kas ilgstoši mitrina ādu.
Ņemot vērā, ka man (tfu-tfu-tfu) ādas stāvoklis ir labs un neprasās pēc aktīva krēma, kas cīnās ar nepilnībām, produktu testēja Līga.

Man ir mazliet problemātiska sejas āda, vietām taukaina, ar paplašinātām porām, lietojot produktu vairākas nedēļas, sajūta joprojām ir patīkama, āda paliek gludāka, maigāka, liekas pat, ka arī poras ir mazliet samazinājušās. Bet šis ir pirmais krēms, ko turu maksimāli tālu no acu zonas; ja netīšām uzliekas uz plānās ādiņas zem acīm mazliet tuvāk plakstiņiem, ir ļoti smagnēja sajūta.
Kopumā krēms man ļoti patīk. Pirmkārt, pumpītis, ar kuru ļoti viegli dozēt krēma daudzumu, jo dodu priekšroku uzklāt to pa ļoti mazām porcijām. Tekstūra nav pārāk bieza, es teiktu, standarta krēms, uz ādas sasilstot pakūst un ātri iesūcas, uzklāju vannasistabā, aizeju līdz lielajam spogulim un varu droši klāt kosmētiku, tikai jāskatās līdzi daudzums - reizi vai divas esmu uzklājusi mazliet par daudz; efekts ir traģisks - krēms, kas nav līdz galam iesūcies, ar jebkuru BB krēmu vai tonālo saveļas tādos ripuļos, ka jāmazgā seja un jāsāk process no jauna. Nav nekādu nepatīkamu sajūtu, āda jūtas viegli mitrināta, svaiga, krēmam ir, manuprāt, ļoti neitrāls, gandrīz nejūtami viegls aromāts, seja nespīd arī tad, ja nekādi citi produkti netiek lietoti.
Visvairāk priecē, ka krēms tiešām uzlaboja manas ādas stāvokli - ja parasti reizi mēnesī mana seja kļūst par vietēja mēroga katastrofu, tad šoreiz pēc aptuveni pirmajām divām produkta lietošanas nedēļām pēkšņi piefiksēju, ka uz sejas viss ir kārtībā arī šajā periodā.
Šis produkts, kā rādās, būs nopelnījis vietu manā kosmētikas groziņā. Vasarā noteikti gribēšu ko vieglāku, vairāk mitrinošu, bet rudenim, un šķiet, arī ziemai kā reiz priekš manis.

Sastāvs: Aqua (Water), Dimethicone, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Salicylic Acid, Ammonium Polyacryloyldimethyltauramide /Ammonium Polyacryloldimethyl Taurate, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Octyldodecanol, Peg-100 Stearate, CI 42090/Blue 1, Stearyl Alcohol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone, Crosspolymer, Silica Silylate, Sodium Hydroxide, Silica, Sodium Polyacrylate, Perlite, Phenethyl Resorcinol, Poloxamer 338, Disodium Edta, Capryloyl Salicylic Acid, Capryloyl Glycine, Xanthan Gum, Acrylonitrile/Methyl Metacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Parfum (Fragrance).

Iegādāties var Latvijas aptiekās (rekomendējamā izplatīšanas cena ~20 € par 50 ml), LookFantastic, FeelUnique, Escentual, Cocooncenter. Precīzi šo līdzekli gan atradu tikai Cocooncenter, bet ielieku linkus uz Normaderm sēriju. Pieļauju, ka krēms vēl ir pavisam jauns, tāpēc pārējās lapās vēl nav parādījies.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu (šajā gadījumā, Līgas) viedokli un atsauksmi). Paldies Līgai par godīgu un izsmeļošu atsauksmi.

Hello, gorgeous!  The new Vichy Normaderm cream was tested by Līga who has a combination skin with enlarged pores and occasional blemishes related to the feminine cycles. She noticed that after several weeks of using the cream, her skin texture become more even and pores appear smaller. The packaging equipped with a pump is very handy. Cream texture is just a regular cream texture which melts by the skin heat. The cream get absorbed very fast, but you need to be careful applying the right amount. Applying too much cream, the make up will roll off. After the application the skin feels very nice and fresh, the scent of a cream is almost undetectable. The skin does stay matte for a long time even when no makeup is used afterwards. The best thing about the cream is that it definitely improved Līgas skin condition. Once a month her skin turns into a catastrophe, but Normaderm Anti-blemish Care 24H Hydration skipped this unpleasant experience. Maybe Vichy Normaderm is not the best choice for warm time of the year (Līga would prefer something more moisturizing and lighter in texture), but for the cold time it is just perfect.