Sveikas, daiļās! Šodien saņēmu novembra mēneša skaistuma kastīti no GlanceBox:
Ir nedaudz mainījies ārējās kastīte dizains, proti, kastīte vairs nav violeta, bet gan zila. Savādāk viss pa vecam - iekšā buklets ar aprakstiem un paraudziņi + miniatūras + viens pilnizmēra produkts. Skatāmies iekšā:
  • Dermosil roku krēms Sensitive (pilnizmēra 50 ml). Aizsargā un mitrina ādu, padarot to mīkstu un elastīgu. Sastāvs šķiet tīri labs un forši, ka krēms ir bez aromāta, jo aromātu gaumes mēdz atšķirties. 50 ml cena 2.30 €. Sajūsmas līmenis 7 no 10, jo pēdējā laikā vairs nezinu kur likt roku krēmus.
  • Plantur 21 Nutri-Caffeine šampūns (20 ml) krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem. Šampūns palīdz cīnīties pret matu izkrišanu. 250 ml cena 11.50 €. Sajūsmas līmenis 7 no 10, jo šis šampūns jau bija jūlija kastītē.
  • Mary Kay lūpu krāsas paraudziņi. Sajūsmas līmenis 6 no 10, jo šādi paraudziņi jau bija augusta kastītē
  • Skinfood Broccoli Gift Set (tilpums nav rakstīts, bet uz aci teiktu, ka ir 2x7ml). Produkti piešķir ādai maigumu, elastīgumu un svaigumu. Satur 87% brokoļu ekstraktu. Nesatur parabēnus, minerāleļļu un krāsvielas. Abi līdzekļi ātri iesūcas un tiem piemīt dabisks aromāts. Sajūsmas līmenis 9 no 10, jo man ir liela interese par Āzijas ādas kopšanas produktiem. 
  • Artego Rain Dance Serum Oil (10 ml). Silikonu un dabīgo eļļu sajaukums matu skaistumam. Sajūsmas līmenis 6 no 10, jo šādi paraudziņi jau bija augusta kastītē
  • Guam Azione Rapida dibena maska (100 g). Es dievinu Guam maskas, jo tas ir visefektīvākās cīņai ar celulītu vai šķidruma uzkrāšanu. 300g ml cena 27.60 €. Sajūsmas līmenis 8 no 10, jo šis produkts jau bija jūlija kastītē, bet Guam man ļoti patīk.
  • Dermosil Fresh Cleansing Gel (paraudziņš). Es nelietoju putojošus sejas ādas attīrīšanas līdzekļus, turklāt šis produkts satur skrubējošas daļiņas. Sajūsmas līmenis 5 no 10.
  • Dermosil Nature Carrot Oil (paraudziņš). Organiska eļļa ādas kopšanai. Labprāt izmēģināšu. Sajūsmas līmenis 8 no 10.

Ko lai saka? Mani nedaudz apbēdina, ka daudz (4! no 8) produkti atkārtojas, lai gan dažus no tiem priecājos redzēt. Un kā jūs vērtējat kastīti?

Iegādāties GlanceBox kastītes var šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).