Sveikas, daiļās! Šodien pastāstīšu par vēl vienu tumšo aromātu - Lancome Tresor La Nuit. Es esmu klasiskā Tresor aromāta fane, jo tas ir bezgala sievišķīgs un klasisks, bet ar savu tēlu un individualitāti. Kad uzzināju par La Nuit un ieraudzīju melno kartona kastīti ar hologrāfiskām zvaigznēm, padomāju - jā! Bet, kad uzpūtu uz blotera - nē! Aromāts šķita ļoti salds, ass, bet neizteiksmīgs. Jāsaka, ka Tresor La Nuit pieder pie tām smaržām, kuras obligāti jāmēģina uz ādas, jo uz ādas tas smaržo galīgi savādāk, nekā uz papīrīša. Arī pāris reizes nēsājot aromātu joprojām nevarēju saprast būt vai nebūt, bet tagad esmu pilnīgi droša - būt
Tresôr La Nuit ir mīlestības, kaislības un juteklības aromāts, kas simbolizē mīlestību no pirmā acu skatiena. Tas ir negaidīts mīlas stāsts starp rozi un vaniļas orhideju. Tik dažādas, bet tajā pašā laikā tik harmoniski savienoti šajā jaunajā aromātā, šie ziedi veido neaizmirstamu un noturīgu smaržu. Šis gardēžu aromāts ir sievietēm, kas tic mīlestībai. Mīlestībai no pirmā acu skatiena. Skūpstam, kas lauž burvestības. Romantiskai naktij zem zvaigznēm. Aromāta flakons ir radīts iedvesmojoties no melnā dimanta. Mistiski melnais apvienojumā ar maigi rozā simbolizē mīlestības kontrastu un kaislības. Augšējās notis: līčija, avene; sirds notis: Damaskas roze, vīraks; pamata notis: vaniļa Tahitensis orhideja, pačūlija, pralinē, papiruss.
Tresor La Nuit apbur ar ļoti skaistu un sievišķīgu dimanta formas iepakojumu un mazu melnu rozīti uz pudelītes kakliņa. Var redzēt, ka ir labi pārdomāts ceļš uz sievietes sirdi. Uz manas ādas Tresor La Nuit atveras līčijām un rozēm, jā, tās ir rozes! Patiesībā tās es jūtu izteiktāk, nekā līčijas. Un tikai pēc mirkļa aromāts sāk karamelizēties un tās viennozīmīgi ir līčijas. Nosēžoties, smaržas kļūst dūmakainas, dziļākas. Vīraki, manas mīļākās pačūlijas, vaniļa un pastilas. Dienas beigās es jūtu nedaudz dūmakainu vaniļu, pastilas un pavisam grūti uzminamu rozi. Es neesmu gourmand aromātu cienītāja, bet Lancome Tresor La Nuit ir izcils! Valkājot šo aromātu dienas laikā, es sevi nevaru iedomāties, bet vakarā - jā! Viennozīmīgi jā!

Par Lancome Tresor La Nuit ir atsauksme arī no Velvet Mimosa.

Iegādāties var: u.v. Stockmann, Douglas, Kristiāna veikalos. Cena ap 60 € par 30 ml, ap 83 € par 50 ml. 

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).