Sveikas, daiļās! Augustā pašmāju zīmols Stenders pārsteidza savus klientus ar jaunu produktu - smaržām. Pagaidām ir pieejami trīs aromāti: Evergreen, Northern Light un Blooming Meadow. Man bija lieliska iespēja izmēģināt Blooming Meadow, jeb ziedošas pļavas aromātu. 

Gaiss ir tik piesātināts, tik smaržpilns. Ir laiks svinēt vasaru. Ziedošās pļavas un zaļojošie dārzi aicina tevi ieelpot šo vilinošo puķu smaržu. Daba ir tik dzīva, tik ziedoša, un tu jūti šo spēku ikvienā šūnā – šeit un tagad. Tu apzinies katru sajūtu un lēnām saplūsti ar šo vasaras pilnbrieda ziedošo krāšņumu. Piesātinātais ziedu aromāts tev atklājas ar svaiguma pilnām augļu notīm. Tā sirdī uzplaukst krāšņa ziedu buķete – jasmīns, ilang-ilang, gardēnija, maijpuķīte un apelsīna ziedi. Savukārt aromāta noturīgās notis veido izsmalcinātais kašmirs, siltais dzintars un saldi vilinošā vaniļa.
Kad mēģināju aromātu vasarā tas mani īpaši neuzrunāja, nē, nav tā, ka šķita galīgi neinteresants, bet es vienkārši nespēju ar to sadraudzēties. Vēsā laikā tas kļuva pavisam savādāks, maigāks, siltāks, kā silts džemperis! Tagad viennozīmīgi varu teikt, ka Blooming Meadow man patīk!
Blooming Meadow atveras ar siltām ziedu notīm, vismaz uz savas ādas, es augļus pilnīgi nejutu. Toties manā prātā nesavienojama un neiespējama jasmīna, ilang-ilang un gardēnijas kompozīcija ir tikpat krāšņa, cik neticama. Buķetes karaliene noteikti ir gardēnija, kas atveras arvien spilgtāka un košāka. Arī kad ilang-ilang un jasmīns pilnībā pazūd, gardēnija turpina uzvaras gājienu, bet kļūst mazliet piezemētākā, vēl siltāka un sausāka. Pēc kādas stundas es jūtu tikai siltu kašmiru un koksnes notis, kas mani aptver kā mīļākais džemperis. Pakāpeniski aromāts kļūst arvien vieglāks, līdz paliek tikai saldenā vaniļa. Manā skatījumā Blooming Meadow ir ļoti skaists ziemas aromāts. 

Iegādāties var Stenders tirdzniecības vietās. Cena 24.90 € par 50 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).