Sveikas, daiļās! Es neesmu pavisam vieglu un svaigu smaržu cienītāja, tāpēc ļoti priecājos, ka The Body Shop ik pa laikam atšķaida savu parfīmu sortimentu ar kādu tumšāku aromātu. Gada sākumā biju apburta ar Smoky Poppy Valentīndienai veltītu kolekciju, tumšās pasakas stāsts atkārtojas ar Black Musk aromātiem.
Tevi ieskaus saldi smaržīgā, neticami gardā mājas bumbiera notis. Rozā pipars piešķirs aromātam pikantumu. Heliotropa auga reibinošais, marcipānam un mandelei līdzīgais aromāts un maigi jutekliskais lakricas saknes pieskāriens – tas viss savīsies kopā stimulējošā un uzbudinošā mistikā. Melnās vaniļas burvība, noslēpumainais melnais muskuss, pačūlijas zemes notis un šokolādei līdzīgā noskaņa, ko sniedz vetivers, pamazām kārdinās un vilinās dziļāk
Black Musk priekš manis noteikti ir tumšo un piesātinātu aromātu kategorijā, bet tas lieliski iederēsies ne tikai pie melnas vakarkleitas saviesīgajā pasākumā, bet arī dienā man nešķiet pārāk uzbāzīgs vai intensīvs, lai varētu traucēt apkārtējiem. 
Uz mana ādas Black Musk atveras ar saldenu svaigumu - augļu karamelēm un rozā pipariem, tad pamazām pieņemas spēkā melnā lakrica un nedaudz dūmakaina vaniļa. Interesanti, ka pačūliju un vetiveri es sajutu tikai pēc kādas stundas. Kopumā aromāts šķiet ļoti interesants un patīkams, lai gan ir nedaudz saldāks, nekā man gribētos. 
Parfīmeļļas ideja mani uzrunā, jo eļļas aromāts ir ļoti līdzīgs smaržām, bet tomēr nav tik tumšs un saglabājas uz ādas īpaši ilgi. Es jūtu saldos bumbierus, vaniļu, lakricu un koksnes notis. Interesanti, ka lai gan eļļas aromāts šķiet sākotnēji saldāks, šis saldums man nešķiet tik visaptverošs, kā smaržās. Eļļa ir paredzēta lietošanai uz ādas, bet es domāju, ka pāris eļļas plienus var pievienot vannā un iegrimt saldā dūmakainā pasakā, vai arī izmantot eļļas lampiņā. 
Lieliski ir ne tikai aromāti, bet arī muskusa mākslīga iegūšana, proti, bez cietsirdības pret dzīvniekiem. Un jā, man ļoti patīk jaunie seksīgie The Body Shop produktu iepakojumi ar melniem vāciņiem.

Produktus var iegādāties The Body Shop veikalos. Cenas: parfīmeļļa 30.00 € par 20 ml, parfīmūdens 42.00 € par 50 ml.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).