Sveikas, daiļās! Decembris ir klāt kopā ar oficiālo ziemu. Es priecājos, ka ārā joprojām ir silti, bet labprātāk redzētu, lai termometra stabiņš noslīdētu līdz pāris grādiem zem nulles, toties parādītos saulīte, savādāk pēdējās dienas ir tik pelēkas un drūmas. Jā, arī bildes blogam paliek taisīt teju neiespējami :( 
Drīz būs svētki un veikalu plauktos viss raibs gar acīm no Ziemassvētkiem atbilstošiem košiem sarkaniem un zelta toņiem. Jaunumi šoreiz nav daudz, bet visi interesanti un skaisti. 
Madara nomainīja sastāvu un iepakojumus daudziem produktiem. Man ir Become Organic komplekts, kurā ietilpst Attīrošās putas (150 ml), Atjaunojošs nakts krēms (25 ml) un Dziļi mitrinošs fluīds (25 ml). Komplekts maksā tikpat, cik tikai attīrošās putas (16.95 €). Komplektu var saņemt dāvanā, iegādājoties kādu no Madaras Insider's beauty box'iem, jeb skaistuma kastītēm. Ir forši, ka populārais Tonējošais Fluīds (Moon Flower un Sun Flower) tagad pieejams arī mini iepakojumā (15 ml), kas bildēšanas brīdī cītīgi slēpās. 
Es jau teicu, ka man ir daudz roku krēmi. Novembrī krēmu armijai pievienojās arī aptieku zīmolu pārstāvji: SebaMed Hand + Nail Balm, SVR Xerial intensīvas iedarbības krēms rokām un pēdām, Bioderma Atoderm Ultra Repair krēms rokām un nagiem. Ziemai esmu gatava :)
Douglas Naturals Cleansing Peeling un Deo Roll-On iespējams jau rādīju. Man ļoti patīk abu produktu dabiskie aromāti un sastāvi, bet skrubis man šķiet pārāk agresīvs, lai lietotu uz sejas ādas, tāpēc lietoju ķermenim. Dezodorantam sastāvs labāks nekā dažam labam sejas krēmam. Tam piemīt ļoti svaigs augļu aromāts. Jāatzīmē, ka tas ir dezodorants, nevis antiperspirants, proti tas nomaskē sviedru smaržu un nedaudz kavē svīšanu. Nesatur alumīnija sāļus. Naturals sērijas produkti ir vegāniski. 
Latvijā parādījās BeautyBlender zīmola taukus absorbējošais sūklis Blotterazzi. Izskatās jau interesanti, bet es neesmu droša par pašu ideju. Tātad, tas ir taukus absorbējošu papīrīšu atkārtoti lietojamais analogs. Iepakojums aprīkots ar spogulīti, iekšā divi sūklīši. Es diezgan aktīvi lietoju tauku papīrīšus siltajā gadalaikā, pēc novērojumiem man absolūti pietiek ar vienu salvešu iepakojumu sezonā (sen neesmu pirkusi, cenu precīzi nepateikšu, bet nu gan jau Catrice brīnums dārgāk par 5 € nemaksā). Tāpēc neredzu baigo jēgu no divreiz lielāka iepakojuma ar sūkļiem, kurus vēl pēc tam vajag mazgāt un žāvēt, it īpaši, ņemot vērā, ka cenas ir teju trīs reizes augstāka. Bet nu, redzēsim!
Lancome Ziemassvētku kolekcijas brīnumi: zelta tuša, divas nagu lakas Rouge Midnight (dziļš bordo ar smalku sarkanu šimmeri) un Golden Leaf Top Coat. Nagu lakas ir vienkārši kolosālas! Un noturība arī. Zelta tušai savā ikdienā īsti pielietojumu neredzu (bet nu tas arī īsti nav ikdienas produkts), tāpēc tā noteikti būs svētku giveaway. Vaigu sārtums tonī Rose Givre arī burvīgs un ļoti sezonai atbilstošs. 
Ieraugot H&M Ziemassvētku kolekciju brīnumus, nenoturējos un nopirku izcili glītu un svinīgu Winter's Tale nagu laku, kas ir zila ar hologrāfiskiem gliteriem. Tāpat, ieraugot skaistus nadziņus vietējo meiteņu blogos, iegādājos L'oreal nagu laku 2015. gada tonī Marsala Palace.
Latvijā parādījās jauns nagu kopšanas zīmols Trind. Par zīmolu un produkciju neko daudz nezinu, bet dabūju izmēģināšanai Nail Repair Color. Jāsaka, ka iepakojums neizskatās dikti glauns un produkta tonis man arī ne īpaši patīk, bet, kas to lai zina, iespējams, ka iekšā ir īsts zelts.
Slavenais Institut Esthederm celulārais ūdens sola darīt brīnumus ar sausu ādu. Laiks rādīs, bet smidzinātājs ir super smalks, kas man ļoti patīk.

Tādi ir mani novembra un, droši vien, arī decembra jaunumi, jo šaubos, ka būs vēl kādas prezentācijas vai pašai būs vēlme šiverēt pa veikaliem. Vai jums daudz jaunumi?