Sveikas, daiļās! Oficiāli noslēdzu 2015. gadu ar pēdējo rakstu par jaunumiem, šoreiz tie ir izcili skaisti un krāsaini. Vairāki produkti ir no vieniem un tiem pašiem zīmoliem, tāpēc arī tos apvienošu pēc zīmoliem, bet ne gluži kā ir attēloti bildē, uzreiz atvainojos par putru.
  • Kryolan otiņas 3712 (kreisā  plakanā - acu ēnu uzklāšanai) un 3808 (slīpā - lainerim vai uzacīm, bildē ar pagriezusies, bet patiesībā pēc formas tāda pati kā MAC 266). Kryolan veikalu apmeklēju, lai nopirktu otiņas māsai kā dāvanu svētkos, bet izvēle bija ne pārāk spoža, it īpaši, ja runa iet par lielām sejas otām, jo visas lielās otas bija ļoti cietas un dārgas (pāri 20 € gabalā). Rezultātā māsai neko nenopirku, bet šīs divas skaistules sev gan paņēmu :D Un abas otas ir lieliskas un, ja tā padomā un paskatās uz MAC cenām, tad nešķiet nemaz tika dārgas (lielā maksāja 11.6 €, bet mazā ap 6.5 €). 
  • Sleek MakeUp acu ēnu palete Garden of Eden. Gandrīz visi toņi ir ideāli manai gaumei atbilstoši. Principā, man patīk visas ēnas, kas ir brūnas, zaļas vai violetas. Pigmentācija nedaudz variē no toņa uz toni. Drīz būs plašāka atsauksme.  
  • L'oreal nācis klajā ar jauniem uzacu produktiem: Brow Artist Designer (zīmulis), Brow Atist Plumper (uzacu tušas caurspīdīgā un brūnā krāsā). Uzacu zīmulis ar birstīti otrā galā šķiet vienkārši ideāls gan konsistences, gan noturības un dabiska izskata ziņā, jo tam nav izteikti sarkana apakštoņa. Iesaku! No uzacu tušām man labāk patīk caurspīdīga, jo tā klāj mazāk produkta un ir nemanāma, bet labi fiksē uzacis. Medium/Dark gan ir ļoti pigmentēta un tumša un ir baigi jācenšas, lai uz manām ne pārāk biezām uzacīm tā izskatītos ne pārāk uzkrītoši. Iespējams, ka produkts nedaudz pažūs un būs labāk. Birstīte ir ērta un izmērs ļoti labs. L'oreal regulāri papildina "divpusēju" tušu klāstu un šoreiz tā ir False Lash Superstar Red Carpet Black skropstu tuša. Vienā pusē ir balta bāze bez šķiedrām, bet otrā pusē melna tuša. Es jau no sākta gala neesmu šādu produktu cienītāja, jo parasti baltā bāze uz skropstām ir riktīgi balta un to ir grūti nosegt ar tušu. False Lash Superstar dara tieši tāpat. 
  • Maybelline jaunumos ir Master Ink Satin un Matte laineri (vēl labi neesmu notestējusi), Baby Lips electro lūpu balzami ar neona tonīti (man oranžais, kas smaržo pēc saldiem citrusiem), kas ir viegls, bet pamanāms uz lūpām (tonis, nevis pats balzams) un The Falsies Push UP Drama skropstu tuša ar silikona birstīti, kas sniedz labu apjomu skropstām, bet, diemžēl, uz manis birst kā traka jau pēc 2-3 stundām.
  • Turpinot par dekoratīvo kosmētiku - decembrī iepazinos ar Model Launcher zīmola kosmētiku. Man ļoti patīk gan SuperWear Gel Liner acu zīmuļi, gan konsīleris Dual Action Concealer, gan acu ēnas. Par ML produktiem plānoju izveidot atsevišķu rakstu, kur smalkāk pastāstīšu gan par zīmolu, gan par pašiem produktiem.
  • Man jau sen bija interese izmēģināt MAC zobu birstes formas otiņas, bet roka necēlās maksāt lielo summu par produktiem, kuri nebūt ne fakts, ka varētu man patikt. Līdz nesen uzzināju, ka Korejas zīmolam MISSHA ir izcils analogs Oval Make Up Brush. Un patiesībā man ļoti patīk! Ir mazliet neierasti, ka otu sanāk turēt zem savādāka leņķa, bet tonālais klājas ļoti vienmērīgi un plānā kārtā. Teikšu uzreiz, ka īpaši sausas ādas īpašniecēm nederēs,  jo pasvītros visus sausumus. Patīkams produkts izrādījās arī 7 Days Tinted Eyebrow, tikai es kļūdījos ar toni un pasūtīju rūsganu. Par MISSHA labumiem arī izveidošu atsevišķu rakstu.
  • Stenders liepziedu dušas želeju un ķermeņa losjonu saņēmu dāvanā un esmu sajūsmā, jo dievinu liepziedu aromātu. Iesaku vismaz pasmaržot Stenders veikalos :) Abi produkti man ļoti patīk.
  • Februārī Latvijas aptieku plauktos beidzot parādīsies La Roche-Posay produkcija! Tiesa gan, ne pilns klāsts, bet pašas populārākās līnijas. Par šiem produktiem smalkāk varēšu pastāstīt pēc kāda laiciņa, kad dabūšu atsauksmes no testētājām. 
  • L'oreal vienmēr ir uz aktualitātes viļņa virsotnes, piedāvājot īpaši trendīgos produktus. Šobrīd Eiropā tās ir eļļas un nakts maskas. Extraordinary Oil sejas kopšanas eļļa parādījās jau kādu laiku atpakaļ, bet tagad ir pieejama arī eļļa, kas domāta kombinētai/taukainai ādai Extraorinary Facial Oil Rebalancing. Sastāvs ir pārsteidzoši labs un manai ādai šī eļļa ļoti patīk. Nutri Gold Night Extraordinary Cream Mask šķiet pabieza, bet ātri iesūcas ādā izcili atjauno īpaši sausu ādu. Par abiem produktiem būs plašāka atsauksme.   
  • Biotherm ir viens no zīmoliem, kas mani uzrunā pats par sevi un produkti nekad neliek vilties (vismaz izcilas vilšanās nav bijušas). Jauna Wonder Mud Skin Best maska ir zili zaļā krāsā ar māliem sastāvā. Tā patīkami smaržo un efektīvi attīra ādu no atmirušajām šūniņām un iztīra poras, kā arī izlīdzina ādas reljefu. Sastāvā ir arī skābes. Smagnēja zaļa stikla burciņa izskatās ļoti šiki. Patīk!
  • Kiehl's arī ir viens no zīmoliem, kas neliek vilties. Jaunumos ir divas maskas Turmeric & Cranberry Seed' Energizing Radiance Masque (kas ir man) un Cilantro and Orange Extract Pollutant Defending Masque. Maskai ir patīkams citrusīgs aromāts un ļoti bieza nevienmērīga konsistence ar dzērveņu kauliņiem. Esmu lietojusi vēl tikai vienu reizi un vēl līdz galam neesmu izpratusi. Par Kiehl's maskām arī noteikti būs atsevišķs raksts.

Kā jau vienmēr jaunumi ir daudz un lielākā daļa ļoti patīkami. Vai jums daudz jaunumi?