Sveikas, daiļās! Janvāris tuvojas beigām un pienācis laiks mēneša favorītiem. Ir palicis tikai viens ziemas mēnesis un var manīt, ka dienas paliek garākas. Drīz čivinās putniņi, sprauksies ārā svaiga zāle un pilsētu piepildīs zefīri.
Šogad ziema ir skaista un pilna ar baltu sniegu, bet man tumšais periods vienmēr sagādā stresu un vēlmi pēc ziemas miega. Tāpēc arī mana ādas kopšana un dekoratīvā kosmētika kļūst arvien vienkāršāka. Gribēju rakstīt, ka vēlme pēc eksperimentiem arī mazinās, bet tad sapratu, ka favorītos ir daudz jaunumi. Nav vēl viss zaudēts :)

Kosmētiskie favorīti:
  • L'oreal Extraordinary Facial Oil Rebalancing. Eļļas bāzē ir kaprilāti, nevis eļļas kā tādas, tāpēc konsistence ir plānāka un vieglāka. Palīdz līdzsvarot ādas stāvokli. Es pamanīju, ka eļļas, kas domātas taukainai ādai, man der tīri labi.
  • Institut Esthederm Cellucar Concetrate. Vēl viens produkts, kas palīdz līdzsvarot ādu un vienlaicīgi cīnās gan ar ādas atūdeņošanos, gan ar pastiprinātu tauku dziedzeru sekrēciju. Lietoju dienas krēma vietā.
  • Bourjois CC Cream. Lielisks tonālais krēms, kas matē ādu un izlīdzina ādas toni, pie tam labi maskējot apsārtumus.
  • L'oreal Brow Artist Designer uzacu zīmulis. Perfekts! Viegli klājas un nekur nekustās dienas laikā. Ļoti ērti, ka zīmulim otrā galā ir ķemmējamā birstīte. Tonis 303 Dark Brunette ir bez sarkana apakštoņa.
  • Urban Decay Deluxe Eyeshadow tonī Ruthless. Tiešām nežēlīgi lieliskas acu ēnas, kas drīz beigsies. Patīkami krēmīga konsistence un laba noturība. Burvīgs iepakojums. 
  • Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks skropstu tuša. Trāpījums desmitniekā. Man patīk viss sākot no ogļu melnā melnā toņa un klasiskās birstītes un beidzot ar metāla zelta krāsas futlāru ar leoparda plankumiem.  
  • Clinique Pop Lip Color and Primer tonī 05 Melon Pop. Patīkama krēmīga konsistence un persiku nude tonis panāca to, ka šī lūpu krāsa pastāvīgi dzīvo manā somā. Lūpu krāsa ir ļoti patīkama uz lūpām, lai gan pasvītro sausumus. 
Nekosmētiskie favorīti:
Krāsojamā grāmata pieaugušajiem, ko saņēmu dāvanā no draudzenes Ziemassvētkos, ļauj atslēgties no ikdienas, paņemt rokā krāsainas želejas pildspalvas un atgriezties bērnībā. Galvenais - nekrāsot pāri līnijām! Iekšā daudz skaisti viltīgi attēli, kas prasa precizitāti un delikātu attieksmi. Atceros dienas, pavadītas mākslas skolā. Man traki patīk šie kukaiņi: 
Lisa's Eldridge grāmata Face Paint, ko arī saņēmu dāvanā un tagad vakaros labprāt lasu par kosmētikas vēsturi. Iekšā ir daudz aizraujoši fakti un interesanti dažādu gadsimtu kosmētikas produktu attēli un bildes, kā arī apraksti kā un kādu kosmētiku lietoja no seniem laikiem līdz mūsdienām. 
Pirms svētkiem iegāju Skrīveru saldumu veikalā un ieraudzīju rozā sirsniņas. Izlasot, ka tās ir marcipāna sirdis, ietērptas zemeņu šokolādes glazūrā, protams, ka paņēmu pagaršot. Ziniet, tas ir gardākais saldums, ko esmu mēģinājusi pēdējā laikā. Iesaku! 

Daži labumi, kas iekrita acīs interneta plašumos:

Douglas blogā ir foršs saraksts ar 15 lietām, kurām jābūt tavā kosmētikas maciņā 2016. gadā. Dažus produktus no saraksta esmu mēģinājusi un absolūti piekrītu. Pašai ļoti gribas izmēģināt Foreo un liels prieks, ka beidzot ierīce ir pieejama Latvijā un var vismaz pataustīt. Interesanta lietiņa šķiet Wonderstrips, kas ir uzlīmes nokareno plakstiņu problēmas risināšanai. 
BritishBeautyBlogger apkopoja skaistumkopšanas tendences 2016. gadā. Man ļoti patīk naskas - drāniņas ar dzīvnieku sejām. Tik mīlīgi!
Sarkasma deva no Caroline Hirons par to, ko skaistumkopšanas jomā vajadzētu aizmirst (vai neuzķerties) 2016. gadā.

Tādi ir mani janvāra favorīti. Kādi ir jums?