sestdiena, 2016. gada 30. janvāris

Lancome Christmas 2015, jeb Ziemassvētku brīnumi

Sveikas, daiļās! Pēc tradīcijas pirms Ziemassvētkiem veikalu plaukti priecē mūs ar limitētā izlaiduma kosmētikas kolekcijām, kas izskatās pēc īstiem brīnumiem. Man ir vairāki jaunumi, bet dēļ pus-remonta stāvokļa mājās, tā arī neesmu vēl neko atrādījusi. Sākšu laboties  ar Lancome Christmas 2015 kolekcijas skaitumlietām.
Man ir vaigu sārtums un divas nagu lakas. Zelta pārklājuma tušu un La Vie Est Belle aromātisko sveci īsi pirms jaunā gada izspēlēju konkursā un uzvarētāja paspēja tikt pie balvas vēl pirms jaunā gada. 

Lancome Blush Subtil tonī 027 Rose Givre no pirmā acu skatiena izskatās ļoti vienkārši un īpašu uzmanību nepiesaista, bet patiesībā labi sabalansēts neitrāls rozā tonis ar smalku, nedaudz zeltītu satīna finišu un pavisam-pavisam smalkiem rozā spīdumiem uz vaigiem izskatās ļoti dabiski un uzreiz atsvaidzina seju.
Sārtums ir ļoti smalka maluma, tāpēc ir zīdains un klājas un izpludinās kā īsta pasaka. Visvairāk mani pārsteidza noturība. Parasti sārtumi turas uz maniem vaigiem stundas divas. Daži 3-4, bet Lancome ir uz savas vietas līdz pat vēlam vakaram! Beigās ir bilde ar sārtumu uz sejas.
Starp citu, pilnu kolekciju var apskatītes šeit, bet es turpinu ar nagu lakām. Lancome 425 Rouge Midnight iepakojumā izskatās pēc tumši sarkanas lakas ar zelta šimmeri, bet uz nagiem tā veido tumši sarkanu piesātinātu toni ar sarkaniem smalkiem spīdumiem, kas piešķir tonim dziļumu un hipnotiski vizuļo spilgtā gaismā. 

Otra nagu laka pēc būtības ir zelta virskārta 555 Golden Top Coat. Man patīk spīguļi uz nagiem! Virskārta pārklāj nagus ar neregulāras formas zelta folijas gabaliņiem. Spīguļi labi pieķeras un nelobās nost, kamēr nenomazgā. Bet jā, kā jau parasti mēdz būt ar šādām lakām - noņemšana ir īsta sāpe. Bildēs virskārta ir uzklāta uz pelēkbrūnas L'oreal J Lo's Nude lakas.
 


Un te ir sārtums "vaigā". Atvainojos, ka mans grims vairs nav perfekts un āda nedaudz uztūkusi, jo taisīju bildi otrā dienas pusē. Toties, kā jau teicu - sārtums godam turas savā vietā.
Produktus var iegādāties u.v. Stockmann, veikalos Douglas, Debenhams un KristiAna.  
Cenas:
Nagu lakas ap 15 €;
Vaigu sārtums ap 40 €;
Zelta tuša ap 30 €.

pirmdiena, 2016. gada 25. janvāris

2016. gada janvāra kosmētiskie un nekosmētiskie favorīti

Sveikas, daiļās! Janvāris tuvojas beigām un pienācis laiks mēneša favorītiem. Ir palicis tikai viens ziemas mēnesis un var manīt, ka dienas paliek garākas. Drīz čivinās putniņi, sprauksies ārā svaiga zāle un pilsētu piepildīs zefīri.
Šogad ziema ir skaista un pilna ar baltu sniegu, bet man tumšais periods vienmēr sagādā stresu un vēlmi pēc ziemas miega. Tāpēc arī mana ādas kopšana un dekoratīvā kosmētika kļūst arvien vienkāršāka. Gribēju rakstīt, ka vēlme pēc eksperimentiem arī mazinās, bet tad sapratu, ka favorītos ir daudz jaunumi. Nav vēl viss zaudēts :)

Kosmētiskie favorīti:
  • L'oreal Extraordinary Facial Oil Rebalancing. Eļļas bāzē ir kaprilāti, nevis eļļas kā tādas, tāpēc konsistence ir plānāka un vieglāka. Palīdz līdzsvarot ādas stāvokli. Es pamanīju, ka eļļas, kas domātas taukainai ādai, man der tīri labi.
  • Institut Esthederm Cellucar Concetrate. Vēl viens produkts, kas palīdz līdzsvarot ādu un vienlaicīgi cīnās gan ar ādas atūdeņošanos, gan ar pastiprinātu tauku dziedzeru sekrēciju. Lietoju dienas krēma vietā.
  • Bourjois CC Cream. Lielisks tonālais krēms, kas matē ādu un izlīdzina ādas toni, pie tam labi maskējot apsārtumus.
  • L'oreal Brow Artist Designer uzacu zīmulis. Perfekts! Viegli klājas un nekur nekustās dienas laikā. Ļoti ērti, ka zīmulim otrā galā ir ķemmējamā birstīte. Tonis 303 Dark Brunette ir bez sarkana apakštoņa.
  • Urban Decay Deluxe Eyeshadow tonī Ruthless. Tiešām nežēlīgi lieliskas acu ēnas, kas drīz beigsies. Patīkami krēmīga konsistence un laba noturība. Burvīgs iepakojums. 
  • Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks skropstu tuša. Trāpījums desmitniekā. Man patīk viss sākot no ogļu melnā melnā toņa un klasiskās birstītes un beidzot ar metāla zelta krāsas futlāru ar leoparda plankumiem.  
  • Clinique Pop Lip Color and Primer tonī 05 Melon Pop. Patīkama krēmīga konsistence un persiku nude tonis panāca to, ka šī lūpu krāsa pastāvīgi dzīvo manā somā. Lūpu krāsa ir ļoti patīkama uz lūpām, lai gan pasvītro sausumus. 
Nekosmētiskie favorīti:
Krāsojamā grāmata pieaugušajiem, ko saņēmu dāvanā no draudzenes Ziemassvētkos, ļauj atslēgties no ikdienas, paņemt rokā krāsainas želejas pildspalvas un atgriezties bērnībā. Galvenais - nekrāsot pāri līnijām! Iekšā daudz skaisti viltīgi attēli, kas prasa precizitāti un delikātu attieksmi. Atceros dienas, pavadītas mākslas skolā. Man traki patīk šie kukaiņi: 
Lisa's Eldridge grāmata Face Paint, ko arī saņēmu dāvanā un tagad vakaros labprāt lasu par kosmētikas vēsturi. Iekšā ir daudz aizraujoši fakti un interesanti dažādu gadsimtu kosmētikas produktu attēli un bildes, kā arī apraksti kā un kādu kosmētiku lietoja no seniem laikiem līdz mūsdienām. 
Pirms svētkiem iegāju Skrīveru saldumu veikalā un ieraudzīju rozā sirsniņas. Izlasot, ka tās ir marcipāna sirdis, ietērptas zemeņu šokolādes glazūrā, protams, ka paņēmu pagaršot. Ziniet, tas ir gardākais saldums, ko esmu mēģinājusi pēdējā laikā. Iesaku! 

Daži labumi, kas iekrita acīs interneta plašumos:

Douglas blogā ir foršs saraksts ar 15 lietām, kurām jābūt tavā kosmētikas maciņā 2016. gadā. Dažus produktus no saraksta esmu mēģinājusi un absolūti piekrītu. Pašai ļoti gribas izmēģināt Foreo un liels prieks, ka beidzot ierīce ir pieejama Latvijā un var vismaz pataustīt. Interesanta lietiņa šķiet Wonderstrips, kas ir uzlīmes nokareno plakstiņu problēmas risināšanai. 
BritishBeautyBlogger apkopoja skaistumkopšanas tendences 2016. gadā. Man ļoti patīk naskas - drāniņas ar dzīvnieku sejām. Tik mīlīgi!
Sarkasma deva no Caroline Hirons par to, ko skaistumkopšanas jomā vajadzētu aizmirst (vai neuzķerties) 2016. gadā.

Tādi ir mani janvāra favorīti. Kādi ir jums? 

sestdiena, 2016. gada 23. janvāris

Negatīvā pieredze, jeb skropstu tušas, kas nettaisnoja cerības (Maybelline, Gosh, Bourjois, Sensai, Kiko)

Sveikas, daiļās! Es izmēģinu daudz un dažādu kosmētiku. Parasti rakstu par produktiem, kuri man ļoti patīk vai ir izmēģināšanas un uzmanības vērti. Taču nebūt ne visi produkti man patīk. "Neveiksminieki" paliek aiz kadra. Negribas arī tērēt laiku taisot bildes un rakstot atsauksmes par lietām, kuras pašu neinteresē. Bet, pēdējā laikā man sakrājās vairākas tušas, vai precīzāk - skropstu produkti, kas izrādījās galīgi garām. Nu ir pienācis laiks par tiem pastāstīt.
Maybelline The Falsies Push Up Drama*. Izmēģini mākslīgo skropstu apjoma efektu. Jaunā skropstu tuša  Push Up Drama ar inovatīvu, noapaļotu sariņu birstīti ("kausveida "sariņiem) pacels un nokrāsos katru skropstu, bet krēmveida tekstūra un jaunais sastāvs sniegs neticamu apjomu. Ar Maybelline tušām ir kā ir. Viena ir lieliska, cita smērējas, birst un ātri izžūst. Push Up Drama ir silikona birstīte (visas birstītes ir attēlā zemāk), kas labi nokrāso skropstas un vairākās kārtās tuša tiešām piešķir labu apjomu. Ārzemēs tuša parādījās mazliet ātrāk un atceros, ka bija daudz negatīvas atsauksmes, bet neatcerējos to problēmu un nevarēju saprast kāpēc tad nepatīk. Pirmo nedēļu domāju, ka tik foršu tušu no Drogu klāsta sen neesmu redzējusi, bet tad Push Up Drama sāka tiešām dramatiski birt! Pie tam nevis tikai vakara pusē, bet jau pēc stundas vai divām pēc uzklāšanas. Nē, paldies! 

Gosh Bombastic XXL Swirl Volume. Krēmīgā un apjomīgā tušas formula viegli un ātri padara skropstas melnākas, biezākas, apjomīgākas un garākas, nesaķepinot tās. Pievienotā Argāna eļļa un Bambusa ekstrakts dod skropstām enerģiju, kamēr vasku un olīveļļas sinerģija baro un kopj skropstiņas. Liela, gumijas birstīte ar galā izvietotiem sariņiem, kas pārklās pat vissīkākās skropstiņas. Unikālā spirālveida disku un gala sariņu kombinācija rada iespaidīgu apjomu un garumu. Mani biedē tik skaļi nosaukumi. Arī birstīte ir biedējoši liela (attēlā var redzēt, ka tā ir teju divreiz lielāka par pārējām). Reāli, tā ir apmēram manas acs izmērā, tāpēc ar to ir pagrūti darboties un es vienmēr vai nu nosmērēju plakstiņus, vai nu iebakstu sev acī (auč!). Efekts uz skropstām ir visai ikdienišķs, bet nekas dramatisks vai XXL. Turklāt, jau pirmajā reizē tuša sāka birt un kairināt acis. Galīgi garām!

Bourjois Twist Up The Volume. Unikāla un neatkārtojama skropstu tuša, kas sniedz maksimālu efektu ar vienas tušas palīdzību.
TWIST UP birstīte:
1 - nokrāso visas skropstas, pat vissmalkākās;
2 - padara skropstas biezas, piedod tām satriecošu apjomu
.  
Lielākoties man ļoti patīk Bourjois tušas un arī ideja par maināmo birstītes formu šķiet interesanta. Pagriežot zelta uzgali no taisnas silikona birstītes:
 
var iegūt spirālveida: 
 
Un, kā redzams bildēs, tas tiešām darbojas. Es gan neteiktu, ka redzu krasi atšķirīgu efektu uz skropstām, bet starpība tomēr ir.  Problēma ir tajā, ka tuša diezgan ātri sāka smērēties un veidot pandas acis. Žēl!

Sensai 38° (Volumizing). Melna izteiksmīga skropstu tuša, kas padara skropstas īpaši kuplas un atliektas. Dabīgs un skaists skropstu kuplums ar vienu otas vilcienu. Izliektā birstīte noklāj skropstas no pašām saknītēm līdz galiem. Viegli notīrāma ar siltu ūdeni. Es nevarētu teikt, ka tuša man nepatīk. Man patīk! Pie tam ļoti. Šeit drīzāk ir mīlestības un naida stāsts. Tušai ir izliekta smalka birstīte ar klasiskiem (ne silikona) sariņiem un tā lieliski noklāj un viedo skaistu izliekumu, kas turas visas dienas garumā. Tušas formula ir pabieza, bet, pateicoties tai, apjoms tiešām ir kolosāls! Arī noturība ir vienkārši apbrīnojama. Problēma ir tajā, ka ražotājs apgalvo, ka tušu ir viegli nomazgāt ar 38° siltu ūdeni. Nu galīgi nav viegli! Lai to izdarītu ir vajadzīgs liels ūdens daudzums un tas kārtīgi jāierīvē skropstās. Rezultātā tuša sāk šķīst un nonāk acīs. Jūs kādreiz esat izjutuši tušu acīs? Tas ir sāpīgi. Ja mēģina skropstas rīvēt starp pirkstiem, tad ūdens ātri atdziest un nekas nesanāk. Es izmēģināju dažādus ūdens noturīgas kosmētikas noņemšanas produktus un vienīgais, kas darbojās, bija Institut Esthederm Osmoclean High Tolerance Waterproof Makeup Remover. Atceros, ka kādai lasītājai teicu, ka man šķiet, ka L'oreal Waterproof Makeup Remover varētu strādāt. Nē, tomēr nestrādā, lai gan L'oreal noņem jebkuru ūdens noturīgo tušu. Īsāk sakot man ļoti patīk formula un efekts, bet noņemšana ir pārāk problemātiska, lai es produktu pirktu atkārtoti un nodarbotos ar ko tādu.  

KIKO 30 Days Extension Night Treamnet Booster. Nav tuša, bet gan skropstu un uzacu kopšanas līdzeklis. Nakts līdzeklis, kas nodrošina +169% skropstu augšanas mēneša laikā +13% pie skropstu diametra. Speciālā elastomēra birstīte ļauj regulēt uzklājamā līdzekļa daudzumu un izķemmē sksropstas no saknēm līdz galiņiem. Elastomēra birstītes sariņi šķiet pārāk reti tik šķidram gelveida produktam. Kā var regulēt līdzekļa daudzumu es arī īsti nesaprotu, jo man vienmēr ir par daudz. Rezultātā šķidrais līdzeklis no salipušajām skropstām sāk lēni, bet mērķtiecīgi tecēt acīs. Nav sāpīgi kā ar tušu, bet vienalga nepatīkami. Apzinīgi izveidoju bildes pirms un pēc līdzekļa lietošanas mēneša. Nav ne mazākās starpības. Tad mēģināju vēl mēneša garumā klāt līdzekli tikai uz vienas acs skropstām. Atkal neredzu rezultātu. Bet pēc pašmāju Dzintara Actual līdzekļa lietošanas jau pēc pāris nedēļām redzu efektu. Īsāk sakot - manām skropstām un uzacīm nederēja.
Ceru, ka neviens neapvainosies, ja netērēšu laiku un meklēšu kur līdzekļus var nopirkt un kādas ir rekomendējamās cenas. 

* Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

ceturtdiena, 2016. gada 21. janvāris

Phyto Phytokeratine Extreme matu kopšanas līdzekļi - atsauksme

Sveikas, daiļās! Phyto ir viens no matu kopšanas zīmoliem, kuram es uzticos un vienmēr sekoju jaunumiem, jo vairāki produkti ļoti patīk un tiek pirkti atkārtoti (matu krāsas jau gadiem ilgi lietoju tikai Phyto un arī dažādus matu krēmus reliģiozi pērku tieši no Phyto). Zīmola produkti vienmēr priecē ar dabisko ekstraktu kvantumu un dažādību. Sastāvi nav absolūti dabiski, bet ir pārdomāti un iedarbīgi. Rudenī aptieku plauktos parādījās Phytokeratine Extreme matu kopšanas sērija, kas domāta sausiem, trausliem un stipri bojātiem matiem. 
Phytokeratine Extreme produkti ir bagātināti ar augu keratīniem no kviešiem, kukurūzas un sojas pupiņām. Iegūtu 18 aminoskābju kombinācija pilnībā līdzinās matos esošajam dabiskajam keratīnam. Sapotes sviests satur divreiz vairāk omega-6 taukskābju nekā šī sviests. Baobaba eļļa atjaunina un mīkstina matus, novērš mitruma zudumu. Mati paliek spīdīgi un elastīgi. Sērijā ietilpst šampūns, matu maska un matu serums, kuru var lietot gan mitros matos, lai pasargātu no karstuma (līdz 220°C) nelabvēlīgās iedarbības žāvējot ar fēnu vai veidojot ar lokšķērēm vai taisnotāju, kā arī sausos matos, lai iegūtu vēl lielāku spīdumu un matu gludumu, taču  neskatoties uz bagātīgu sastāvu, līdzekļi nepadara matus smagnējus un taukainus.
Šampūns ir biezs un krēmīgs, tas smaržo pēc krējuma karameles. Labi attīra matus, kad tie nebija tik sausi, apkures sezonas un sala nomocīti, tad man pietika tikai ar šampūnu, tagad gan prasās arī pēc papildus kopšanas. Lai cik man patiktu Phyto šampūni, es nesaprotu tos alumīnija iepakojumus. Pārstrādājams materiāls un tā tālāk, bet biezo šampūnu tik grūti dabūt ārā no iepakojuma, ka tas sāk kaitināt. Phyto, ja gribas lietot alumīnija skārdenes, tad vismaz pievienojiet pumpīti! 
Matu krēms Phytokeratine Extreme pēc konsistences atgādina mitrinošu sejas krēmu un apbrīnojami ātri iesūcas rokas ādā, protams, ka arī matos. Uzreiz padara matus spīdīgus un dzīvīgus, nogludina pūkas. Matu krēmam arī ir tā pati krējuma karameles smarža. Lieliski, ka produkts aizsargā matus no karstuma iedarbības. Jāatzīmē, ka pēc produkta lietošanas mani smalki mati manāmi ātrāk taukojas, tāpēc man vairāk patīk Phytokeratine matu krēms (bildē baltā iepakojumā). Phytokeratine ir nedaudz vieglāka konsistence un piemīt augu ekstraktu aromāts. Iedarbības ziņā es ievērojamu starpību neredzu, bet matu taukainumu produkts neietekmē. Ja nu kādu interesē, Phytokeratine matu krēms man patīk vairāk nekā Phyto 7 līdzeklis, par kuru rakstīju šeit un šeit.    
Matu maskai ir ļoti bieza un bagātīga nedaudz ķēpīgi sviestaina konsistence, taču, pateicoties tai, produktu ir viegli dozēt. Aprakstā minēts, ka masku var lietot arī plāniem matiem, saīsinot iedarbības laiku un līdzekļa daudzumu. Prieks, ka beidzot ir padomāts par to, ka ne visām sausu un trauslu matu īpašniecēm tie ir biezi. Pēc lietošanas mati ir ļoti mīksti un gludi, izskatās spīdīgi un labi kopti. Lietojot regulāri, matu stāvoklis manāmi uzlabojas. 

Sastāvi
Šampūns: Paleonia Officinalis Flower Extract, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propanediol, Disodium Cocamphodiacetate, Glycerin, Peg-15 Copolyamine ), Polyacrylate-33, Sodium Chloride, Oleth-5, Pouteria Sapota Seed Butter, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Isostearate Mipa, Polyquaternium-10, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Parfum, Glyceryl Oleate, Laureth-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Adansonia Digitata Seed Oil (Baobab oil), Citric Acid, Triethanolamine, Lauryl Pyrolidone, Panthanol, Saccharide, Isomerate, Glyceryl Laurate, Sodium Phytate, Styrene/Acrylates Copolymer, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Benzoic Acid, Maltodextrin, Tocopherol, Hydrolyzed Palm Glycerides Citrate, CI 75470/Carmine, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Matu krēms Extreme: Paleonia Officinalis Flower Extract, Propanediol, Isodecyl Neopentanoate, Aqua, Cetearyl Alcohol, Pouteria Sapota Seed Butter, Mauritia Fluexosa Fruit Oil, Adansonia Digitata Seed Oil (Baobab oil), Polyquaternium-37, Polyquaternium-70, Parfum, Polymnia Sonchifolia Root Juice (Yacon), Behentrimonium Methosulfate, Saccharide Isomerate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glycerin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Maltodextrin, CI 75470/Carmine, Sodium Benzoate, Potasisum Sorbate.
Maska: Paeonia Officinalis Flower Extract, Cetearyl Alcohol, Isodecyl Neopentanoate, Dicetyldimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Distearyldimonium Chloride, Aqua, Pouteria Sapota Seed Butter, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Isopropyl Alcohol, Ceteareth-33, Glycéryl Stéarate, Parfum/Fragrance, Ceteareth-20, Polyquaternium-10, Ricinoleamidopropyltrimonium Methosulfate, Adansonia Digitata Seed Oil (Huile de Baobab), Panthenol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Tetrasodium EDTA, Maltodextrin, CI75470/Carmine, Methylisothiazolinone.

Produktus var iegādāties aptiekās. Cenas Latvija aptiekās: šampūns ap 23 €, maska ap 50 €, Phytokeratine Extreme matu krēms ap 34 €, Phytokeratine matu krēms ap 31 €.
Protams, ka produkti ir pieejami arī ārzemju interneta veikalos LookFantastic (ar kodu LF15 saņem 15% atlaidi, līdz 22.01. ieskaitot mēģini arī kodu QUICK), HqHair (starp citu te miniatūru komplekts maksā 33.5 €), FeelUnique (ar kodu 5NWE25 saņem 5% atlaidi pirkumam virs 25 £ un ar kodu 1NEW100 saņem 10 £ atlaidi pirmumam virs 100 £), Cocooncenter.    

pirmdiena, 2016. gada 18. janvāris

L'oreal Exclusive Pinks lūpu krāsu un nagu laku kolekcija (atsauksmes ar bildēm)

Sveikas, daiļās! Oktobrī veikalu plauktos parādījās L'oreal zīmola Exclusive Pinks nagu laku un lūpu krāsu kolekcija. Maigi rozā toņu kolekcija ir radusies iedvesmojoties no Pure Reds kolekcijas panākumiem.
Man ir trīs nagu lakas un trīs lūpu krāsas, kas veidotas pa pāriem. Lūpu krāsām ir krēmīga konsistence un nedaudz pūderīga, bet neuzbāzīga, tipiska lūpu krāsas smarža, kuru, pēc produkta uzklāšanas es uz sevis nejūtu. Visiem lūpu krāsas toņiem ir matēts finišs un diezgan pieklājīga noturība.

Naomi's Delicate Rose:
Gaišas krāsas rozā ar izteikti siltu persiku apakštoni, tāds laša krāsas nude. Uz manām lūpām izskatās neitrāls, nevis silts. Gaišākais tonis izrādījās kaprīzs, jo uz lūpām klājas ne visai vienmērīgi un sakrājas krociņās. Iespējams, ka šāds efekts veidojas no tā, ka manas lūpas ir tumšākā tonī. Jāsaka gan, ka no attāluma nevienmērīgu klājumu redzēt nevar.

Eva's Delicate Rose:
Nu vai nav skaists? Sulīgs aveņu tonis ar koraļļu apakštoni un pavisam-pavisam smalku metālisku atspīdumu, kas piešķir lūpu krāsai vairāk satīna, nevis matētu finišu. Uz manām lūpām izskatās vēss. Lieliski klājas un noturība arī laba.

Mans favorīts ir J Lo's Delicate Rose:
Sulīgs ogu tonis, ko var klāt pavisam plānā kārtā, iegūstot vien vieglu rozā tinti, vai arī var klāt vairākās kārtās un iegūt ļoti piesātinātu fuksijas toni ar izteikti vēsu zilu apakštoni. Klājas perfekti un lieliski turas uz lūpām dienas laikā. 

Nagu lakas, kā jau minēju, ir lūpu krāsām pieskaņotos toņos. Visas ir krēmīgas, bez šimmera vai spīdumiem. 

Naomi's Delicate Rose:
Gaišas krāsa rozīgs nude ar siltu apakštoni. Izrādījās tikpat niķīgs kā gaišākā lūpu krāsa. Grūti panākt vienmērīgu klājumu. Bildē divas kārtas.

Eva's Delicate Rose:
Maigs rozā tonis ar neitrālu apakštoni. Ļoti skaists un viegli klājas.

Mans favorīts atkal ir J Lo's Delicate Rose:
Izteikti sulīgs un košs. Viegli klājas, var iztikt ar vienu kārtu.

Kopumā gan lūpu krāsas, gan nagu lakas man šķiet ļoti skaistas un ir lieliska doma izveidot nagu laku un lūpu krāsu saskaņotus duetus. 
Kā jums patīk šī kolekcija?

Produktus var iegādāties Stockmann, Drogās, Rimi. Cenas: lūpu krāsas 12.29 € (šobrīd Drogās akcijas cena 7.99 €), nagu lakas 4.99 € (šobrīd Drogās akcijas cena 3.49 €).

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

sestdiena, 2016. gada 16. janvāris

Ādas kopšana: viens rīts un viens vakars 2016. gada janvārī

Sveikas, daiļās! Dalos ar pēdējā mēnesī regulāri lietotiem ādas kopšanas produktiem.
Rīts:
  • Biotherm Bioshource Balm-to-Oil Deep Cleanser
  • Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence
  • Madara Time Miracle Ultimate Facelift Day Cream / Iwostin Capillin SPF20
  • Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm
Vakars:
  • Institut Esthederm Osmoclean High Tolerance Waterproof Makeup Remover
  • Biotherm Bioshource Balm-to-Oil Deep Cleanser
  • Eisenberg Pure White All-Over Nourishing Cream / L'oreal Extraordinary Facial Oil Rebalancing
  • Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm

ceturtdiena, 2016. gada 14. janvāris

2015. gada decembra jaunumi, labumi un pirmie iespaidi

Sveikas, daiļās! Oficiāli noslēdzu 2015. gadu ar pēdējo rakstu par jaunumiem, šoreiz tie ir izcili skaisti un krāsaini. Vairāki produkti ir no vieniem un tiem pašiem zīmoliem, tāpēc arī tos apvienošu pēc zīmoliem, bet ne gluži kā ir attēloti bildē, uzreiz atvainojos par putru.
  • Kryolan otiņas 3712 (kreisā  plakanā - acu ēnu uzklāšanai) un 3808 (slīpā - lainerim vai uzacīm, bildē ar pagriezusies, bet patiesībā pēc formas tāda pati kā MAC 266). Kryolan veikalu apmeklēju, lai nopirktu otiņas māsai kā dāvanu svētkos, bet izvēle bija ne pārāk spoža, it īpaši, ja runa iet par lielām sejas otām, jo visas lielās otas bija ļoti cietas un dārgas (pāri 20 € gabalā). Rezultātā māsai neko nenopirku, bet šīs divas skaistules sev gan paņēmu :D Un abas otas ir lieliskas un, ja tā padomā un paskatās uz MAC cenām, tad nešķiet nemaz tika dārgas (lielā maksāja 11.6 €, bet mazā ap 6.5 €). 
  • Sleek MakeUp acu ēnu palete Garden of Eden. Gandrīz visi toņi ir ideāli manai gaumei atbilstoši. Principā, man patīk visas ēnas, kas ir brūnas, zaļas vai violetas. Pigmentācija nedaudz variē no toņa uz toni. Drīz būs plašāka atsauksme.  
  • L'oreal nācis klajā ar jauniem uzacu produktiem: Brow Artist Designer (zīmulis), Brow Atist Plumper (uzacu tušas caurspīdīgā un brūnā krāsā). Uzacu zīmulis ar birstīti otrā galā šķiet vienkārši ideāls gan konsistences, gan noturības un dabiska izskata ziņā, jo tam nav izteikti sarkana apakštoņa. Iesaku! No uzacu tušām man labāk patīk caurspīdīga, jo tā klāj mazāk produkta un ir nemanāma, bet labi fiksē uzacis. Medium/Dark gan ir ļoti pigmentēta un tumša un ir baigi jācenšas, lai uz manām ne pārāk biezām uzacīm tā izskatītos ne pārāk uzkrītoši. Iespējams, ka produkts nedaudz pažūs un būs labāk. Birstīte ir ērta un izmērs ļoti labs. L'oreal regulāri papildina "divpusēju" tušu klāstu un šoreiz tā ir False Lash Superstar Red Carpet Black skropstu tuša. Vienā pusē ir balta bāze bez šķiedrām, bet otrā pusē melna tuša. Es jau no sākta gala neesmu šādu produktu cienītāja, jo parasti baltā bāze uz skropstām ir riktīgi balta un to ir grūti nosegt ar tušu. False Lash Superstar dara tieši tāpat. 
  • Maybelline jaunumos ir Master Ink Satin un Matte laineri (vēl labi neesmu notestējusi), Baby Lips electro lūpu balzami ar neona tonīti (man oranžais, kas smaržo pēc saldiem citrusiem), kas ir viegls, bet pamanāms uz lūpām (tonis, nevis pats balzams) un The Falsies Push UP Drama skropstu tuša ar silikona birstīti, kas sniedz labu apjomu skropstām, bet, diemžēl, uz manis birst kā traka jau pēc 2-3 stundām.
  • Turpinot par dekoratīvo kosmētiku - decembrī iepazinos ar Model Launcher zīmola kosmētiku. Man ļoti patīk gan SuperWear Gel Liner acu zīmuļi, gan konsīleris Dual Action Concealer, gan acu ēnas. Par ML produktiem plānoju izveidot atsevišķu rakstu, kur smalkāk pastāstīšu gan par zīmolu, gan par pašiem produktiem.
  • Man jau sen bija interese izmēģināt MAC zobu birstes formas otiņas, bet roka necēlās maksāt lielo summu par produktiem, kuri nebūt ne fakts, ka varētu man patikt. Līdz nesen uzzināju, ka Korejas zīmolam MISSHA ir izcils analogs Oval Make Up Brush. Un patiesībā man ļoti patīk! Ir mazliet neierasti, ka otu sanāk turēt zem savādāka leņķa, bet tonālais klājas ļoti vienmērīgi un plānā kārtā. Teikšu uzreiz, ka īpaši sausas ādas īpašniecēm nederēs,  jo pasvītros visus sausumus. Patīkams produkts izrādījās arī 7 Days Tinted Eyebrow, tikai es kļūdījos ar toni un pasūtīju rūsganu. Par MISSHA labumiem arī izveidošu atsevišķu rakstu.
  • Stenders liepziedu dušas želeju un ķermeņa losjonu saņēmu dāvanā un esmu sajūsmā, jo dievinu liepziedu aromātu. Iesaku vismaz pasmaržot Stenders veikalos :) Abi produkti man ļoti patīk.
  • Februārī Latvijas aptieku plauktos beidzot parādīsies La Roche-Posay produkcija! Tiesa gan, ne pilns klāsts, bet pašas populārākās līnijas. Par šiem produktiem smalkāk varēšu pastāstīt pēc kāda laiciņa, kad dabūšu atsauksmes no testētājām. 
  • L'oreal vienmēr ir uz aktualitātes viļņa virsotnes, piedāvājot īpaši trendīgos produktus. Šobrīd Eiropā tās ir eļļas un nakts maskas. Extraordinary Oil sejas kopšanas eļļa parādījās jau kādu laiku atpakaļ, bet tagad ir pieejama arī eļļa, kas domāta kombinētai/taukainai ādai Extraorinary Facial Oil Rebalancing. Sastāvs ir pārsteidzoši labs un manai ādai šī eļļa ļoti patīk. Nutri Gold Night Extraordinary Cream Mask šķiet pabieza, bet ātri iesūcas ādā izcili atjauno īpaši sausu ādu. Par abiem produktiem būs plašāka atsauksme.   
  • Biotherm ir viens no zīmoliem, kas mani uzrunā pats par sevi un produkti nekad neliek vilties (vismaz izcilas vilšanās nav bijušas). Jauna Wonder Mud Skin Best maska ir zili zaļā krāsā ar māliem sastāvā. Tā patīkami smaržo un efektīvi attīra ādu no atmirušajām šūniņām un iztīra poras, kā arī izlīdzina ādas reljefu. Sastāvā ir arī skābes. Smagnēja zaļa stikla burciņa izskatās ļoti šiki. Patīk!
  • Kiehl's arī ir viens no zīmoliem, kas neliek vilties. Jaunumos ir divas maskas Turmeric & Cranberry Seed' Energizing Radiance Masque (kas ir man) un Cilantro and Orange Extract Pollutant Defending Masque. Maskai ir patīkams citrusīgs aromāts un ļoti bieza nevienmērīga konsistence ar dzērveņu kauliņiem. Esmu lietojusi vēl tikai vienu reizi un vēl līdz galam neesmu izpratusi. Par Kiehl's maskām arī noteikti būs atsevišķs raksts.

Kā jau vienmēr jaunumi ir daudz un lielākā daļa ļoti patīkami. Vai jums daudz jaunumi?

pirmdiena, 2016. gada 11. janvāris

Manikīra palīgi + atsauksmes par nagu lakas noņemšanas sūklīšiem/burciņām

Sveikas, daiļās! Man ir iesākti vairāki raksti par dažādu kosmētiku, bet kaut kā neiet. Toties, ieraugot savu dzelteno stikla vīli un Essence Dry Drops, uzreiz izdomāju, ka par nagu kopšanas favorītiem es gan mierīgi varētu sarakstīt.
Atdzīšos, ka pēdējā laikā nagus lakoju visai reti, esmu no tām dāmā, kam ātri apnīk viena nagu lakas krāsa un gribas vai nu pārlakot (bet tam taču vajag laiku!) vai noņemt nost. Un man slinkums. Es mazgāju nost un kādas nedēļas 2-3 staigāju pa pliko. Neraugoties uz šādu rituālu, nagus cenšos uzturēt kārtībā un pa vairākiem gadiem ir sakrājušies mīluļi, kas pierādīja sevi kā izcilus palīgus.
  • Stikla nagu vīlīte. Absolūti neaizstājama lieta. Ir tikai viens nosacījums - tai jābūt gana plānai, man ir dažas pavisam lētas, kuras sūtīju no ebay, bet ar tām neērti darboties. Šī ir ideāla, jo nesekmē nagu šķelšanu, labi vīlē un nav jāgaida pusgads, kamēr dabūsi vēlamo naga formu. Kad šķiet, ka sāk slikti darboties, vīlīti nomazgāju ar krāna ūdeni un paliek kā jauna. Iegādājos Drogas veikalā, cenu neatceros, bet bija kaut kar ap 2 Ls (~ 3 €).
  • Aprikožu vai apelsīna koka irbulītis ar nošķeltu galu. Lieliski palīdz atbīdīt kutikulas, netraumējot naga pamatni. Ar spico galu mēdzu notīrīt nagu laku, ja tā nonāca uz pirksta. Iegādāties var Drogas vai citos veikalos. Parasti tiek pārdotas komplektos pa vairākiem eksemplāriem. Cenu neatceros, bet bija baigi lēti (bet kāpēc lai koka gabaliņš maksātu dārgi?).
  • Metāla instruments  kutikulu atbīdīšanai (profesionāls). Vairāk noder pedikīram vai īpaši sausām un raupjām kutikulām. Atbīdīs pašu nelabo, tāpēc jādarbojas uzmanīgi, bet rezultāts garantēts. Pirku TOP Beauty veikalā Brieža ielā (tagad pārvācās uz Dzirnavu ielu). Cenu nu pavisam neatceros.
  • Kinetics Dolphin Dan nagu pulēšanas vīle. Viena no labākām pulēšanas vīlēm, tāpēc atkārtoti pērku jau kādu piekto vai sesto. Nopulē naga plāksnīti līdz spoguļa mirdzumam. Kalpo diezgan ilgi. Iegādāties var Douglas, Stockmann. Cena ap 2 €.
  • Manikīra knaiblītes. Ar tādām knaiblītēm salonos parasti nogriež kutikulas. Ar to es nenodarbojos, bet lieta lieliski noder atnadžu (vai es pareizi pielietoju šo vārdu?) tīrai nogriešanai, lai nekvalitatīvi nogrieztā vietā neveidojas jauns.  
  • Jessica Phenomen Oil intensive moisturizer. Eļļa kutikulām ar pipeti. Labi mitrina nagu plāksnīti un kutikulas. Lieliski palīdz trausliem nagiem, padarot tos stiprus un elastīgus.Līdzeklim piemīt visai specifisks rīcineļļai raksturīgs aromāts, kas mani atgrūž no ilgstošas lietošanas, jo traki apnīk un šķiet teju neizturams. Bet, kā jau minēju, efekts ir labs. Iegādāties var Salone Line veikalos. Cena ap 4 € par 7.4 ml.
  • Kinetics Orange Cuticle Essential Oil. Apelsīnu eļļa kutikulām. Labi mitrina naga plāksnīti un kutikulas, taču efekts nav tik izteikts kā lietojot Jessica līdzekli, bet kā profilakses līdzeklis ļoti labs. Ērts iepakojums ar nagu lakas otiņu un patīkama apelsīnu smarža. Iegādāties var Douglas un Stockmann veikalos. Cena ap 3 € par 5 ml.
  • Essence Nail Art express dry drops. Iepakojumā ar pipeti ir šķidrs līdzeklis, kas pēc konsistences līdzinās plānai eļļai. Krietni saīsina nagu lakas žūšanas laiku. Es parasti uzklāju nagu laku (tik kārtas, cik prasa konkrēta laka), nogaidu apmēram pusminūti, lai nagu laka nedaudz "saķeras" un tad uzpilinu  express dry drops. Pēc pāris minūtēm iemasēju līdzekļa paliekas kutikulās. Rezultātā nagu laka pilnība sausa un āda ap nagiem kopta (sastāvā noteikti ir eļļa, bet kāda nezinu, jo uz pudelītes sastāvs nav norādīts). Iegādāties var Drogās un Rimi. Cena par 8 ml.
  • Star Nail International cuticle remover, jeb kutikulu noņemšanas līdzeklis. Ērts nagu lakas veida iepakojums ar otiņu. Pēc konsistences līdzeklis atgādina biezas šķidrās ziepes, kas smaržo pēc ķiršiem un mandeļu esences. Pats galvenais, ka Star Nail tiešām labi mīkstina kutikulas un krietni atvieglo to atbīdīšanu un ilgtermiņā nebojā un nesausina nagus un kutikulas. Iesaku! Iegādāties var Oniks Beta veikalos. Cena par 15 ml.
  • ORLY Bonder rubberized laquer gripping basecoat. Nosaukumā viss pateikts. Tā ir nagu lakas bāze, kas veido tādu kā gumijotu pārklājumu uz naga un rezultātā nagu lakas turas ilgāk un klājas vienmērīgāk, kā arī tumšie toņi neiekrāso nagus. Lietoju jau vairākus gadus un cik mēģināti citi līdzekļi, nekas nestāv klāt. Starp citu, Bonder ir arī ļoti ekonomisks lietošanā. Iegādāties var Stockmann un Oniks Beta veikalos. Cena ap 7 € par 18 ml (man ir 9 ml iepakojums).
  • Nouvelle Etoile nagu lakas noņemšanas šķidrums. Man šķiet, ka šis nagu lakas noņēmējs ir pats labākais līdzeklis bez acetona. Pudelīte izskatās aizdomīgi līdzīga Mavala līdzekļa pudelītei, bet krievu kosmētikai šādas līdzības bieži gadās. Līdzeklis ātri nomazgā laku, nesausina nagus ilgtermiņā un nesatur eļļas (man riebjas, kad pēc lakas noņemšanas, pirksti un nagi ir eļļaini). Iegādāties var Multiluks veikalos. Cena ap 2-3 € par 100 ml. 
Nagu lakas noņemšanas sūklīši, kas iepakoti ērtās burciņās, gūst arvien lielāku popularitāti un ne velti. Pēc būtības, burciņā ir apaļš sūklītis, kas piesūcināts ar nagu lakas noņemšanas šķidrumu. Vienkārši atskrūvē korķīti, iebāz iekšā pirkstu, pagrozi šurpu-turpu un izvelc tīru. Es zinu, ka šādi iepakojumi ļoti patīk dāmām, kam gadās vienmēr izsmērēt svaigu manikīru, tad vates gabaliņš vai vates plāksnītes šķiedras pielīp pie cita naga, tad uzlej pārāk daudz šķidruma un manikīrs, kopā ar garastāvokli, pagalam! Ja ir sabojāts viens nags, vienkārši iebāz pirkstu maģiskā burciņā un nav nekādas šmuces. Burciņas izskatās daudz maz vienādas, bet, patiesībā, izrādījās, ka tā tomēr nav. Visi rakstā pieminētie sūklīši nesatur acetonu.
  • Bourjois 1 second nagu lakas noņemšanas līdzeklis roku un kāju pirkstiem. Ideja laba, jo parastā burciņā iebāzt kāju pirkstus ir teju neiespējami, šim arī korķītī ir iestiprināts sūkļa gabals, kas paredzēts, lai ērti noņemtu laku no kāju nagiem. Bet līdzeklim klāt pievienota eļļa un es jau minēju, ka man nepatīk, ja pēc procedūras pirkti paliek eļļaini. Iespējams, ka no eļļas, bet sūklis, kas ir iekšā, vienkārši brutāli irst un rezultātā nagi un pirksti noklāti ar sūkļa gabaliņiem. Pēc lietošanas eļļainie pirksti, kas pārklāti ar sūkļa daļiņām smaržo pēc vaniļas. Iespējams, ka man trāpījās brāķis, bet šo atkārtoti nepirkšu. Un jā, ar vienu sekundi, protams, ka nepietiek. Iegādāties var Drogās. Cena ap 7 €.
  • Sephora Express nagu lakas noņemšanas līdzeklis. Sephora līdzeklis paredzēts tikai roku pirkstiem un ar uzdevumu lieliski tiek galā. Pēc lietošanas nagi nav pārsausināti un nav eļļaini, kā arī parādās viegls nedaudz pūderains aromāts. Iegādāties var Sephora veikalos (es pirku Polijā). Cena ap 8 €.
  • Essence Quick & Easy nagu lakas noņemšanas līdzeklis. Ātri notīra nagu laku, nagus nesausina, var lietot mākslīgiem nagiem. Pēc lietošanas nagi ir spīdīgi (bet ne eļļaini) un smaržo pēc tropiskiem augļiem. Var viegli nopirkt Latvijā un cena patīkama. Pats labākais no mēģinātiem analogiem! Iegādāties var Drogās. Cena ap 3 € (precīzi neatceros, bet noteikti līdz 4 €).
Kādi ir jūsu nagu kopšanas favorīti? 

sestdiena, 2016. gada 9. janvāris

Empties #39, jeb 2015. gada decembra tukša tara

Sveikas, daiļās! Decembris ir beidzies un pienācis laiks iztukšot kosmētisko miskasti. Ar prieku secinu, ka šo to esmu piebeigusi.
Paraudziņi:
  • L'occitane 25% Shea Butter Ultra Rich ķermeņa krēms. Tiešām ļoti biezs un bagātīgs ķermeņa krēms. Man it kā patika, bet gribētos, lai tekstūra ir nedaudz plastiskāka, bet es vispār neesmu ķermeņa sviestu tekstūras piekritēja.
  • Docteur Renaud Mango roku un nagu krēms. Dievīga konsistence, dievīga smarža, labi kopj roku ādu. Foršs! Nopērkams aptiekās. 
  • STYX Naturcosmetic Shea Butter ķermeņa krēms. Organisks produkts. Man patika tekstūra, bet tā riekstu smarža likās pārāk uzbāzīga.

Pilnizmēra produkti:
  • Phyto Phytophanere vitamīni matiem. Lietojot ilgstoši (kādus 3 mēnešus) mati tiešām aug ievērojami ātrāk, taču izmaiņas biezuma ziņā nejutu. Plašāka atsauksme šeit.
  • Crabtree & Evelyn Pomegranate Argan & Grapeseed Untra-moisturizing roku krēms. Labi kopj un aizsargā roku ādu. Plašāka atsauksme šeit
  • La Roche-Posay Cicaplast Mains Barrier Repairing roku krēms. Mitrina viduvēji, bet lieliski aizsargā rokas no nelabvēlīgiem laika apstākļiem un atjauno ādu. Plašāka atsauksme šeit
  • Etude House Baking Poeder dziļi attīrošas putas sejas ādai. Bija Glancebox kastītē. Pēc konsistences tiešām atgādina sodas pastu, attīra ādu līdz čaukstēšanai. Vīram patika (Velvet, es zinu, ka tev patīk vīru teksti :D ).
  • Pearl Drops Instant White balinoša zobu pasta. Es neesmu no tiem cilvēkiem, kas raksta par izlietotām zobu pastām, bet šo pieminu tikai tāpēc, ka tā tiešām efektīvi balina zobus. Pirku Boots International.
  • La Roche-Posay Rosaliac AR Intense serums ādai ar plīsušiem kapilāriem. Viegla gelveida tekstūra. Tiešām efektīvi aizkavē jaunu kapilāru tīkliņu rašanās. Plašāka atsauksme šeit
  • Eveline kutikulu noņemšanas līdzeklis. Efektīvs, bet ilgtermiņā padara kutikulas ļoti sausas. 
  • Madara Peel maska. Ļoti efektīva maska, kas satur augstu skābju procentu. Turklāt, pašmāju organisks produkts. Plašāka atsauksme šeit.
  • Avene Hydrance Optimale Light krēms kombinētai jutīgai sejas ādai. Komentāri lieki. Lielisks, lai gan pēdējā laikā parsījās vēl kādu serumu klāt. Plašāka atsauksme šeit
  • Bourjois Healthy Mix Serum tonālais krēms. Pagaidām uzskatu par labāko budžetam draudzīgu tonālo krēmu kombinētai/normālai ādai. Plašāka atsauksme šeit.  
  • Davines Naturaltech Energizing gels pret matu izkrišanu. Ar piparmētru, tāpēc patīkami atvēsina galvas ādu. Netauko matus un reāli darbojas. Patīk! Man vispār patīk Davines kā zīmols. Plašāka atsauksme šeit.
  • L'oreal Professionnel Pro-Keratin Refill šampūns. Lielisks! Labi puto un attīra, bet padara tos ievērojami spīdīgus un dzīvīgus. Parevidēšu krājumus un varētu nopirkt pilnu iepakojumu. Arī L'oreal Professionnel man patīk kā zīmols, jo līdzekļi ir forši un cenas daudz patīkamākas par, piemēram, Kerastase cenām. 
  • Palmolive Feel Glamorous dušas želeja - skrubis. Labi un lēti! Labi attīra ādu un patīkami smaržo. 

Vai ir mēģināts kaut kas no maniem tukšiniekiem? Kā patika?

ceturtdiena, 2016. gada 7. janvāris

GlanceBox 2015. gada decembra skaistuma kastīte

Sveikas, daiļās! Svētki beigušies un jāatgriežas pie normāla darba ritma, ceru, ka izdosies pārvarēt vakara nogurumu un atgriezties arī pie normāla blogošanas režīma (teorētiski, ierakstiem blogā jāparādās katrā pirmdienas vakarā, ceturtdienas un sestdienas rītā, bet nu dzīve bieži ievieš savas korekcijas). Lai nu kā, bet īsi pirms jaunā gada saņēmu GlanceBox Ziemassvētku skaistuma kastīti:

Skaistā rītā izdevās sabildēt labumus izcili ziemīgā gaisotnē. Iekšā 2 produkti, kas paredzēti vienai lietošanas reizei, acu ēnas (pilnais izmērs) un 3 miniatūras:
  • Ziaja Anno D'Oro mikrodermbrāzija 40+ (7 ml iepakojums vienai lietošanas reizei). Sola attīrīt ādu no atmirušām šūnām un attīrīt poras. Sastāvā skābes un abrazīvas vielas. Atdošu mammai, viņa notikti priecāsies. Sajūsmas līmenis 8 no 10, jo produkts tiks mammai.
  • Dzintars Be Trendy attīroša sejas maska problemātiskai sejas ādai (8 ml iepakojums vienai lietošanas reizei). Jau mēģināju, jo produkts bija kādā no iepriekšējām GlanceBox kastītēm. Labs sastāvs un labs produkts. Sajūsmas līmenis 8 no 10, jo produkts atkārtojas. 
  • Model Launcher acu ēnas skaistā Jade tonī. Ļoti priecājos, lai gan ML acu ēnas arī bija kādā no iepriekšējām kastītēm.  Sajūsmas līmenis 9 no 10.
  • Vichy Purete Thermale micelārais ūdens (30 ml). Man patīk micelārie ūdeņi, tos lietoju kosmētikas noņemšanai. Tieši šo produktu neesmu mēģinājusi, tāpēc priecājos, ka būs tāda iespēja. Sajūsmas līmenis 9 no 10.
  • CHI Biosilk Lite (15 ml). Man nepatīk Biosilk, jo pēc būtības tas ir silikonu un spirta mikslis ar apšaubāmu pozitīvo efektu uz matiem. Turklāt, krājumos ir vairāki šādi mini iepakojumi. Sajūsmas līmenis 5 no 10
  • Grace Cole Fruit Works dušas želeja ar marakujas aromātu (50 ml). Smaržo ļoti saldi, bet patīkami. Par zīmolu dzirdēju daudz pozitīvas atsauksmes. Labprāt izmēģināšu. Sajūsmas līmenis 8 no 10

No savas puses varu teikt, ka kastīti manās acīs "izvilka" ML acu ēnas un Vichy ūdens, taču zinu, ka Biosilk daudziem patīk.  Kāds ir jūsu iespaids par kastīti?
Iegādāties GlanceBox kastītes var šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).