Sveikas, daiļās! Svētki beigušies un jāatgriežas pie normāla darba ritma, ceru, ka izdosies pārvarēt vakara nogurumu un atgriezties arī pie normāla blogošanas režīma (teorētiski, ierakstiem blogā jāparādās katrā pirmdienas vakarā, ceturtdienas un sestdienas rītā, bet nu dzīve bieži ievieš savas korekcijas). Lai nu kā, bet īsi pirms jaunā gada saņēmu GlanceBox Ziemassvētku skaistuma kastīti:

Skaistā rītā izdevās sabildēt labumus izcili ziemīgā gaisotnē. Iekšā 2 produkti, kas paredzēti vienai lietošanas reizei, acu ēnas (pilnais izmērs) un 3 miniatūras:
  • Ziaja Anno D'Oro mikrodermbrāzija 40+ (7 ml iepakojums vienai lietošanas reizei). Sola attīrīt ādu no atmirušām šūnām un attīrīt poras. Sastāvā skābes un abrazīvas vielas. Atdošu mammai, viņa notikti priecāsies. Sajūsmas līmenis 8 no 10, jo produkts tiks mammai.
  • Dzintars Be Trendy attīroša sejas maska problemātiskai sejas ādai (8 ml iepakojums vienai lietošanas reizei). Jau mēģināju, jo produkts bija kādā no iepriekšējām GlanceBox kastītēm. Labs sastāvs un labs produkts. Sajūsmas līmenis 8 no 10, jo produkts atkārtojas. 
  • Model Launcher acu ēnas skaistā Jade tonī. Ļoti priecājos, lai gan ML acu ēnas arī bija kādā no iepriekšējām kastītēm.  Sajūsmas līmenis 9 no 10.
  • Vichy Purete Thermale micelārais ūdens (30 ml). Man patīk micelārie ūdeņi, tos lietoju kosmētikas noņemšanai. Tieši šo produktu neesmu mēģinājusi, tāpēc priecājos, ka būs tāda iespēja. Sajūsmas līmenis 9 no 10.
  • CHI Biosilk Lite (15 ml). Man nepatīk Biosilk, jo pēc būtības tas ir silikonu un spirta mikslis ar apšaubāmu pozitīvo efektu uz matiem. Turklāt, krājumos ir vairāki šādi mini iepakojumi. Sajūsmas līmenis 5 no 10
  • Grace Cole Fruit Works dušas želeja ar marakujas aromātu (50 ml). Smaržo ļoti saldi, bet patīkami. Par zīmolu dzirdēju daudz pozitīvas atsauksmes. Labprāt izmēģināšu. Sajūsmas līmenis 8 no 10

No savas puses varu teikt, ka kastīti manās acīs "izvilka" ML acu ēnas un Vichy ūdens, taču zinu, ka Biosilk daudziem patīk.  Kāds ir jūsu iespaids par kastīti?
Iegādāties GlanceBox kastītes var šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).