Sveikas, daiļās! Es izmēģinu daudz un dažādu kosmētiku. Parasti rakstu par produktiem, kuri man ļoti patīk vai ir izmēģināšanas un uzmanības vērti. Taču nebūt ne visi produkti man patīk. "Neveiksminieki" paliek aiz kadra. Negribas arī tērēt laiku taisot bildes un rakstot atsauksmes par lietām, kuras pašu neinteresē. Bet, pēdējā laikā man sakrājās vairākas tušas, vai precīzāk - skropstu produkti, kas izrādījās galīgi garām. Nu ir pienācis laiks par tiem pastāstīt.
Maybelline The Falsies Push Up Drama*. Izmēģini mākslīgo skropstu apjoma efektu. Jaunā skropstu tuša  Push Up Drama ar inovatīvu, noapaļotu sariņu birstīti ("kausveida "sariņiem) pacels un nokrāsos katru skropstu, bet krēmveida tekstūra un jaunais sastāvs sniegs neticamu apjomu. Ar Maybelline tušām ir kā ir. Viena ir lieliska, cita smērējas, birst un ātri izžūst. Push Up Drama ir silikona birstīte (visas birstītes ir attēlā zemāk), kas labi nokrāso skropstas un vairākās kārtās tuša tiešām piešķir labu apjomu. Ārzemēs tuša parādījās mazliet ātrāk un atceros, ka bija daudz negatīvas atsauksmes, bet neatcerējos to problēmu un nevarēju saprast kāpēc tad nepatīk. Pirmo nedēļu domāju, ka tik foršu tušu no Drogu klāsta sen neesmu redzējusi, bet tad Push Up Drama sāka tiešām dramatiski birt! Pie tam nevis tikai vakara pusē, bet jau pēc stundas vai divām pēc uzklāšanas. Nē, paldies! 

Gosh Bombastic XXL Swirl Volume. Krēmīgā un apjomīgā tušas formula viegli un ātri padara skropstas melnākas, biezākas, apjomīgākas un garākas, nesaķepinot tās. Pievienotā Argāna eļļa un Bambusa ekstrakts dod skropstām enerģiju, kamēr vasku un olīveļļas sinerģija baro un kopj skropstiņas. Liela, gumijas birstīte ar galā izvietotiem sariņiem, kas pārklās pat vissīkākās skropstiņas. Unikālā spirālveida disku un gala sariņu kombinācija rada iespaidīgu apjomu un garumu. Mani biedē tik skaļi nosaukumi. Arī birstīte ir biedējoši liela (attēlā var redzēt, ka tā ir teju divreiz lielāka par pārējām). Reāli, tā ir apmēram manas acs izmērā, tāpēc ar to ir pagrūti darboties un es vienmēr vai nu nosmērēju plakstiņus, vai nu iebakstu sev acī (auč!). Efekts uz skropstām ir visai ikdienišķs, bet nekas dramatisks vai XXL. Turklāt, jau pirmajā reizē tuša sāka birt un kairināt acis. Galīgi garām!

Bourjois Twist Up The Volume. Unikāla un neatkārtojama skropstu tuša, kas sniedz maksimālu efektu ar vienas tušas palīdzību.
TWIST UP birstīte:
1 - nokrāso visas skropstas, pat vissmalkākās;
2 - padara skropstas biezas, piedod tām satriecošu apjomu
.  
Lielākoties man ļoti patīk Bourjois tušas un arī ideja par maināmo birstītes formu šķiet interesanta. Pagriežot zelta uzgali no taisnas silikona birstītes:
 
var iegūt spirālveida: 
 
Un, kā redzams bildēs, tas tiešām darbojas. Es gan neteiktu, ka redzu krasi atšķirīgu efektu uz skropstām, bet starpība tomēr ir.  Problēma ir tajā, ka tuša diezgan ātri sāka smērēties un veidot pandas acis. Žēl!

Sensai 38° (Volumizing). Melna izteiksmīga skropstu tuša, kas padara skropstas īpaši kuplas un atliektas. Dabīgs un skaists skropstu kuplums ar vienu otas vilcienu. Izliektā birstīte noklāj skropstas no pašām saknītēm līdz galiem. Viegli notīrāma ar siltu ūdeni. Es nevarētu teikt, ka tuša man nepatīk. Man patīk! Pie tam ļoti. Šeit drīzāk ir mīlestības un naida stāsts. Tušai ir izliekta smalka birstīte ar klasiskiem (ne silikona) sariņiem un tā lieliski noklāj un viedo skaistu izliekumu, kas turas visas dienas garumā. Tušas formula ir pabieza, bet, pateicoties tai, apjoms tiešām ir kolosāls! Arī noturība ir vienkārši apbrīnojama. Problēma ir tajā, ka ražotājs apgalvo, ka tušu ir viegli nomazgāt ar 38° siltu ūdeni. Nu galīgi nav viegli! Lai to izdarītu ir vajadzīgs liels ūdens daudzums un tas kārtīgi jāierīvē skropstās. Rezultātā tuša sāk šķīst un nonāk acīs. Jūs kādreiz esat izjutuši tušu acīs? Tas ir sāpīgi. Ja mēģina skropstas rīvēt starp pirkstiem, tad ūdens ātri atdziest un nekas nesanāk. Es izmēģināju dažādus ūdens noturīgas kosmētikas noņemšanas produktus un vienīgais, kas darbojās, bija Institut Esthederm Osmoclean High Tolerance Waterproof Makeup Remover. Atceros, ka kādai lasītājai teicu, ka man šķiet, ka L'oreal Waterproof Makeup Remover varētu strādāt. Nē, tomēr nestrādā, lai gan L'oreal noņem jebkuru ūdens noturīgo tušu. Īsāk sakot man ļoti patīk formula un efekts, bet noņemšana ir pārāk problemātiska, lai es produktu pirktu atkārtoti un nodarbotos ar ko tādu.  

KIKO 30 Days Extension Night Treamnet Booster. Nav tuša, bet gan skropstu un uzacu kopšanas līdzeklis. Nakts līdzeklis, kas nodrošina +169% skropstu augšanas mēneša laikā +13% pie skropstu diametra. Speciālā elastomēra birstīte ļauj regulēt uzklājamā līdzekļa daudzumu un izķemmē sksropstas no saknēm līdz galiņiem. Elastomēra birstītes sariņi šķiet pārāk reti tik šķidram gelveida produktam. Kā var regulēt līdzekļa daudzumu es arī īsti nesaprotu, jo man vienmēr ir par daudz. Rezultātā šķidrais līdzeklis no salipušajām skropstām sāk lēni, bet mērķtiecīgi tecēt acīs. Nav sāpīgi kā ar tušu, bet vienalga nepatīkami. Apzinīgi izveidoju bildes pirms un pēc līdzekļa lietošanas mēneša. Nav ne mazākās starpības. Tad mēģināju vēl mēneša garumā klāt līdzekli tikai uz vienas acs skropstām. Atkal neredzu rezultātu. Bet pēc pašmāju Dzintara Actual līdzekļa lietošanas jau pēc pāris nedēļām redzu efektu. Īsāk sakot - manām skropstām un uzacīm nederēja.
Ceru, ka neviens neapvainosies, ja netērēšu laiku un meklēšu kur līdzekļus var nopirkt un kādas ir rekomendējamās cenas. 

* Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).