Sveikas, daiļās! Turpinu savu gada favorītu TOPu. Šodien sejas ādas kopšanas produkti.
Labākais dienas krēms: Eisenberg Trio-Moleculaire Pure White dienas krēms ar SPF30. Lieliska viegla tekstūra (ņemot vērā SPF30), kas momentāni iesūcas ādā un rada lielisku komforta sajūtu. Neuzbāzīgs aromāts. Labi kopj un aizsargā ādu, taču to netauko.

Labākais nakts krēms (balzams): Lierac Hydragenist Moisturizing Resque Balm Oxygenating Replumping. (Paredzēts lietošanai no 30 gadu vecuma). Ja āda jūtas atūdeņota un trausla, tik sausa, ka parādās nieze vai sūrstēšana, Hydragenist Moisturizing Balm būs labākā izvēle. Balzama tekstūra momentāni iesūcas un veldzē pat vissausāko ādu. Tūlītējs komforts! Līdzeklis padara ādu samtainu, es varu just vieglu kārtiņu uz ādas, bet tā nav lipīga vai neelpojoša, drīzāk viegls aizsargslānis. Es noteikti vēlos izcelt arī Eisenberg Pure White All-Over Nourishing Cream, kas arī fantastiski mitrina ādu un nodrošina tūlītēju komfortu, bet TOPā divi krēmi ar cenu zīmi pāri 100 € ir pa daudz.

Labākais organiskais dienas krēms: Madara Time Miracle Ultimate Facelift Day Cream. Krēmam piemīt apbrīnojami viegla tekstūra un patīkams aromāts, kas man asociējas ar bērzu slotiņām. Pēc krēma uzklāšanas ādas tonis izlīdzinās. Ilgtermiņā samazina krunciņas.

Labākais līdzeklis kuperozai ādai: Iwostin Capillin SPF20. Ļoti patīkama tekstūra, kas jūtami aizsargā ādu no nelabvēlīgiem apkārtējas vides faktoriem. Zaļais pigments nedaudz izlīdzina ādas toni un samazina apsārtumu. Netauko ādu un rada komforta sajūtu.

Labākais krēms ādai ap acīm: šajā kategorijā nevaru izvēlēties starp Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado un Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm. Abi krēmi lieliski kopj ādu ap acīm, bagātīgi mitrina un samazina dehidratācijas radītas krunciņas. Jautājums vai vairāk patīk bagātīgas tekstūras (šādā gadījumā jāskatās Kiehl's virzienā) vai vieglas tekstūras gelveidīgie līdzekļi (šajā gadījumā - Vichy būs īstais).

Labākais micelārais ūdens: viennozīmīgi šogad ir L'oreal Skin Perfection micelārais ūdens. Efektīvi attīra ādu no kosmētikas, neveidojot lipīgu plēvīti uz ādas, nerada nedz sūrstēšanu, nedz arī citas nepatīkamas izjūtas. Superīgs produkts par patīkamu cenu.
Labākais neputojošais ādas attīrīšanas līdzeklis: Vichy Purete Thermale Beautifying Cleansing Oil. Pēc tekstūras atgādina plānas sausas eļļas, kuras kļūst arvien populārākas skaistumkopšanā. Pateicoties šādai tekstūrai tā lieliski izšķīdina pat noturīgu kosmētiku. Lieliski noņem kosmētiku (arī tušu) un netīrumus, nesausina ādu, patīkami smaržo. Saskaroties ar ūdeni micelārā eļļa pārvēršas baltā emulsijā un bez paliekam noskalojas no ādas (man patīk šim mērķim izmantot mitro drāniņu).

Labākais serums: šeit viennozīmīgi triumfē Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. Serumam arī ir diezgan viegla kūstoša balzama konsistence, kas man atgādina glicerīnu. Produkts ļoti ātri uzsūcas un lieliski draudzējas ar visiem maniem sejas krēmiem. Man patīk. Serums momentā tiek galā ar sausiem pleķiem un kārtējo reizi pārliecinājos, ka manas paplašinātas poras uz vaigiem ir tieši ādas atūdeņošanas rezultāts.

Labāka mitrinoša maskaLancome Hydra Zen Overnight Serum-in-Mask. Maska nokļuva TOPā gan iedarbības, gan arī patīkamu sajūtu dēļ, jo šis ir produkts, kuru es tiešām pilnībā izbaudu. Pēc konsistences maska ir kā viegls gels, kas momentāni iesūcas ādā un rada nepārspējamu komforta sajūtu. Parasti mitrinošas maskas mēdz būt ķēpīgas, taču Lancome pilnībā apgāž manus priekšstatus par mitrinošām maskām, jo Hydra Zen rada ļoti neierastu un pasakainu samtainu pārklājumu uz ādas.

Vēl divi produkti, kurus noteikti vēlos pieminēt, bet nevaru atrast īsto kategoriju ir La Roche-Posay Toleariane attīrošais līdzeklis sejas ādai un Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. La Roche-Posay šogad ienāk Latvijas tirgū un šis fakts mani neskaitāmi priecē. 

La Roche-Posay Toleriane līdzeklim ir bieza un slidena gelveida konsistence. Produkts labi noņem kosmētiku, taču ar īpaši melnu tušu vajadzēs pacīnīties. Pēc lietošanas gan uz pirkstiem, gan uz ādas paliek tāda kā plēvīte, bet nav ne lipīga, ne ķēpīga, drīzāk veidojas plāna aizsargkārta. Man šis aspekts necik netraucē, taču, droši vien, līdzeklis nebūs piemērots izcili taukainas ādas īpašniecēm.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate pēc būtības ir eļļu maisījums. Taču tas nerada nedz treknuma, nedz smaguma sajūtu uz sejas. Tieši pretēji, skvalēns lieliski mitrina ādu, bet lavandas un rozmarīna eļļas (tieši tos aromātus jūtu visvairāk) nomierina un noskaņo miegam. Jau nākamajā rītā pamanīju, ka āda izskatās atpūtusies un tonis ir vienmērīgāks. MRC lieliski tiek galā ar apsārtumiem un nomierina sakairinātu ādu, kā arī palīdz sadziedēt aktīvas pumpas.
Un atkal konkurss ar foršu (manuprāt) balvu! Balvā ietilpst Vichy Idealia Skin Sleep nakts krēms un krēms ādai ap acīm. Apraksts zemāk. 

Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. ieraksti Rafflecopter formā savu e-pastu un vēlams telefona numuru (apsolu nepublicēt)
4. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - iekopē linku);
Vēlu veiksmi! Sākam!
a Rafflecopter giveaway
Konkurss noslēgsies 8. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu trešdien 10. februārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.