Sveikas, daiļās! Man ļoti gribētos pieturēties pie sava iedomājamā kalendāra un katru pirmdienu un ceturtdienu veidot rakstus, bet sestdien publicēt video. Bet nesanāk. Katrs pavasaris ir ļoti noslogots un vēl es aizgāju uz akvareļu kursiem un nopirku grāmatu Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (jā, jā zinu, bet es sen gribēju izlasīt, un, kad ieraudzīju filmas reklāmu, sapratu, ka noteikti jāizlasa) un vakarā labprātāk pavadu laiku pie grāmatas, nevis pie datora. Arī Saneri kastīti šoreiz saņēmu vēlāk, kad jau vairākos blogos parādījās saturs. Bet rakstīt piektajai vai sestajai par vienu un to pašu nav ne iedvesmas, ne jēgas. Tāpēc izdomāju, ka šoreiz testēšu visus kastītē esošus produktus un sarakstīšu atsauksmes.

Belita Viteks Avokado un nātru maska matiem (10 ml, norādītā cena 0,85 €). Maskai ir viegla tekstūra un viegls ķīmisks augu aromāts (patīkams, bet nedabīgs). Man nav vannas un es skeptiski skatos uz līdzekļiem, kas jātur matos 10-15 minūtes, jo pa to laiku es varu vai nu mitriem matiem čilot dušā, vai arī nosisunāties ar dvieli un tad pēc 10-15 atkal izģērbties un mazgāt kādu līdzekli no matiem ārā. Ja tur masku īsāku laiku, tad tā darbojas kā parasts kondicionieris. Ja tur norādīto laiku, tad nekas nemainās. Nav slikta, bet arī baigi laba. Nekāda. 
Belita Viteks Dead sea Cosmetics nakts krēms sausai un jutīgai ādai ar Nāves jūras minerāliem, šī sviestu un Makadāmijas riekstu eļļu (2 ml). Sākšu ar to, ka es vispār neesmu Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un tt. līdzekļu cienītāja. Es netaisnošos, bet vienkārši pateikšu, ka neuzticos austrumu kaimiņu kosmētikai. Bet, ja jau izdomāju rakstīt par visu atsauksmes, tad jau jāmēģina. Un ziniet ko? Es kārtējo reizi pārliecinos, man ir taisnība, ka neuzticos. Konsistence šķita dīvaina un baigi slidena. Uzklājot uz ādas, jūtu, ka āda apakšā jūtas kā zem polietilēna plēves. Neelpo un momentā sāk svīst. Ķeros klāt sastāva lasīšanai. Nu, jā, aiz ūdens nāk minerāleļļa (šķidrais parafīns). Tad seko daži silikoni, bišu vasks (priekš kam?) un uz iepakojuma slavinātas eļļas un minerāli sākas ar devīto pozīciju (reāli sastāda 1-2%). Paldies, man nevajag.
Stenders ķermeņa jogurts ar dzērvenēm (paraudziņš, laikam, 5ml). Patīkama viegla tekstūra. Viegli klājas un izlīdzinās. Labi mitrina ādu. Smaržo tāpat kā dzērveņu dušas zefīrs. Īpaši sausai ādai būs par vieglu, bet normālai ādai vai pēc sporta nodarbības būs patīkams produkts.
Stenders greipfrūtu un cidonijas dušas krēms (30 ml). Man patīk Stendera dušas produkti! No šīs sērijas dievinu želeju un ķermeņa losjonu ar liepziedu aromātu. Iesaku pasmaržot. 30 ml iepakojums noderēs ceļojumos vai sporta zālē. 
Schwarzkopf Bonacure Nutri Shield divkomponentu serums (katrs pa 4 ml) un maska (30 ml). No maskas īpašu efektu neredzēju. Jā, mati spīdīgi un viegli ķemmējas, bet tā mani mati reaģē gandrīz uz jebkuru kondicionieri. Neizskalojamie matu kondicionieri, serumi, krēmi un tt. man patīk kā tādi. Schwarzkopf likās foršs, tikai līdzīgu efektu var panākt arī no parasta matu serums, netērējot laiku jaukšanai.
TonyMoly Aquaporin Waterful Emulsion (varētu būt 3 vai 5 ml). Man patīk Āzijas ādas kopšanas produkti. Emulsiju paredzēts lietot kā serumu, uzklājot uz ādas pēc tonika un pirms krēma. Aromāts un tekstūra ir ļoti viegli un patīkami. Manai ādai ļoti patīk. Tiešām foršs produkts. Domāju pamēģināt kaut ko no šī zīmola.
Weleda pret celulīta eļļa ar bērzu (10 ml). Weleda eļļa smaržo drīzāk pēc citrusiem, nevis bērza lapām. Bet produkts neiesūcas momentā, kas ļauj veikt masāžu. Par kādu efektu no šāda maza ķobīša man runāt grūti, bet produkts patika.
YSL Touche Eclat Le Teint tonālais krēms (5 x 1 ml paraudziņi). Es atdzīšos, ka, kad ieraudzīju kādai blogerei (ļoti atvainojos, es neatceros kam redzēju :( ) kastītē 5 ml mini produktu ar pumpīti, padomāju, ka tas ir riktīgi forši. Jā, tas pats vien ir, bet sajūta labāka, kad dabū 5 ml "mini" versiju, nevis 5 paraudziņus. Man šķiet, ka ar mini versiju kastīte uzreiz izskatās solīdāk. Bet pats tonālais krēms ir ļoti pigmentēts un viegli izlīdzinās, izlīdzina ādas toni un maskē sīkas nepilnības un patīkami svaigi smaržo. Noturību nevaru komentēt, jo B40 tonis man ir stipri pa tumšu.

Jāsaka, ka šoreiz kastīte likās sliktāka, nekā iepriekšējās. Kā jums patīk?
Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).