Sveikas! Es, acīmredzot, pēdējā laikā esmu "atēdusies" un pārsteigt un, ko nu liegties, arī ieinteresēt mani ar kosmētiku ir grūti. Tieši tāpēc es nerakstīju par iepriekšējo Saneri kastīti. Man tā vienkārši likās nothing special. Taču, Saneribox Nr3 manu patīkami pārsteidza.
Kā parasti ir balta kastīte ar pelēku samtainu dizainu, bet, es taču nevaru uzreiz titulbildē atklāt kas ir iekšā.
Interesanti, ka pētot kastīšu atsauksmes un bildes citām meitenēm, konstatēju, ka sastāvi šoreiz ir atšķirīgi. Nē, man kā blogerei tas patīk. Bet, klientam var būt atšķirīgs viedoklis par katru konkrētu līdzekli un tas kādā var izsaukt negatīvas emocijas no sērijas "Es labāk gribētu to, kas ir kaimiņu Annai". Taču, kā jau teicu, man nekas nav pret. Ko jūs domājat par kastīšu atšķirīgo saturu?
Skatāmies iekšā:
Paraudziņi:
Madara jaunās SOS līnijas krēms un serums. Produkti domāti atūdeņotai ādai, kas ir sausa kā papīrs. Man ir pilnizmēra krēms un tas man ļoti patīk (tieši manai ādai karstajā laikā tas noteikti nav piemērots, bet, ziemā un pie sezonas maiņas, tas ļoti labi atdzīvina trauslu ādu).
OBAGI Sun Shield MATTE SPF50. Obagi ir Āzijas (japāņu?) zīmols, kas ir slavens ar saviem skābju pīlingiem un saules aizsardzības līdzekļiem. Labprāt izmēģināšu. Turklāt, nav nemaz tik daudz produktu, kas apvieno SPF50 un ādas matēšanu.
Apivita Pure Jasmine dušas želeja. Apivita ir grieķu dabīgas kosmētikas (ne organiskas) zīmols, dažus sīkumiņus māsa ir vedusi no Grieķijas. Katrā ziņā zīmols man šķiet interesants un dušas želeja ar jasmīnu izklausās forši.

Miniatūras un pilna izmēra produkti:
Apivita Propolene šampūns ikdienas lietošanai (75 ml) 250 ml cena 12.50 €, tātad vērtība ~ 3.75 €. Sajūsmas līmenis 9 no 10, jo zīmols šķiet ļoti saistošs un arī aromāts šampūnam patīkams.  
Dermosil Aloe Gel (100 ml) 100 ml cena 3.50 €. Alvejas želejas vasarā ir ļoti noderīgas, jo palīdz nomierināt un atvēsināt ādu pēc ilgstošas atrašanās saulē, pēc insektu kodumiem, dziedē brūces un mitrina ādu. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
Genesis GREEN Ogranic Spa Mud (50 g) 300 ml cena 20.00 €, tātad vērtība ~ 3.30 €. Saldūdens ezera dūņas uzlabo asins mikrocirkulāciju, stimulē ādas dabiskos atjaunošanas procesus, aizkavē priekšlaicīgu novecošanās. Kaut kad sen lietoju pašmāju Baldones dūņas, kas veica tieši tādas pašas funkcijas un man ļoti patika. Labprāt izmēģināšu. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
Attirance nakts krēms Arnika (50 ml) 50 ml cena 24.00 €. Jāsaka, ka šis krēms viens pats nosedz kastītes vērtību ar uzviju. Krēms sola mazināt sīkas krunciņas un uzlabot ādas elastību (jā, Saneri kastītes domātas 25+ (vai pat 30+)) auditorijai). Es domāju, ka šo produktu atdošu mammai, bet, vienalga, man prieks redzēt kastītē pilna izmēra vietējā ražojuma sejas krēmu. Kastītes bukletā ir arī kupons 30% atlaides kupons vienam produktam. Attirance kā zīmols arī šķiet ļoti saistošs. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
Man kastītes saturs  šoreiz ļoti patīk. Patīk, ka ir neierasti zīmoli un vietējā produkcija. Kopējā kastītes produktu vērtība (pēc mana aprēķina) ~34.5 €.  Kā jums patīk?
Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).