Sveikas, daiļās! Rudens ir klāt un tas nozīmē, ka modē ienāk dziļi piesātināti toņi. Tāpēc šodien pastāstīšu par matētu ogu toņa lūpu krāsu no Charoltte Tilbury. Un, jā, šīs ir sadarbības raksts ar eshopwedrop, kas man palīdzēja pie Charlotte Tilbury labumiem tikt. Par sūtīšanu un izmaksām es pastāstīšu raksta beigās.
Vai jūs redzat šo būvīgo vintage stila rozā zelta iepakojumu? Manās acīs Charlotte Tilbury lūpu krāsas ir īsts šedevrs, sākot ar pārdomātu iepakojumu un neierastas formas lūpu krāsu un beidzot ar patīkamu formulu un zefīru aromātu.
Matte Revolution lūpu krāsas formula sola palielināt lūpu apjomu un radīt "iekšējā starojuma" efektu. Un man jāsaka, ka lūpas tiešām izskatās apjomīgākas. Pats galvenais, ka Matte Revolution ir apbrīnojami komfortabla un necik un ne drusciņ nesausina lūpas. Un arī esošus sausumiņus baigi nepasvītro.
Pretēji citu zīmolu matētām lūpu krāsām, Matte Revoluton klājas izcili gludi un vienmērīgi. Nav tāda riebīga pasteļkrītiņa efekta (MAC Ruby Woo, es runāju par tevi!). Klāt pie visām pozitīvām īpašībām nāk arī ilga noturība. Pāris reizes gadījās uzkrāsot lūpas tieši pirms banketa un par brīnumu Matte Revolution turējās godam vairākas stundas. Un te neiet runa tikai par tinti (jeb, kā angliski saka - stain), kas paliek pāri pēc lūpu krāsas "noēšanas". Nē, pati lūpu krāsa tiešām turas.
Jā, kā kosmētikas un paraudziņu mīle, es nevaru neatzīmēt, ka klāt pie pasūtījuma saņēmu arī vairākus lūpu krāsu un spīdumu paraudziņus sievišķīgās aploksnītēs.
Turklāt, arī izmēģināšana ir dikti ērta un interesanta.
Un te būs manas lielas lūpas (un arī acis). Jāatzīmē, ka Matte Revolution neizskatās pilnībā matēta. Es, drīzāk, teiktu, ka redzu satīna finišu. Taču manu iespaidu tas noteikti necik nebojā.
Love Liberty ir skaists vēss rudenīgs ogu tonis, kas noteikti piestāvēs sniegbaltītēm. Īsāk sakot, es ļoti iesaku izmēģināt Charlotte Tilbury Matte Revolution lūpu krāsas.
Tuvplānā:
Charlotte Tilbury Matte Revolution lūpu krāsu cena ir 30 €.

Kā jau minēju, CT pasūtīju no Lielbritānijas izmantojot eshopwedrop pakalpojumus. Piereģistrējos mājaslapā un veicu pasūtījumu 14. jūlijā un jau 21. jūlijā turēju kastīti savās rokās! Starp citu, eshopwedrop piegādā preces arī no Vācijas un Polijas. Piegādes cenas ir atrodamas šeit, bet mana 250 g smaga kastīte izmaksāja 4.20 €. Paciņu saņēmu pati Baltā ielā 1. Ja pasūta piegādi ar kurjeru, tad cenas ir apmēram 2x augstākas, bet, manuprāt, vienalga sanāk diezgan izdevīgi. Visu paciņas ceļu var vērot savā eshopwedrop kontā un, kad paciņa nonāk Latvijā, atnāk e-pasts, ka var nākt pakaļ. 

Kādas ir jūsu mīļākās matētās lūpu krāsas?